Şimdi Ara

AMD 5600g ve Gigabyte B450m s2h rev.1.0 BIOS Qflash

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 5600g ile birlikte sıfır aldığım karttan biosa erişemiyorum; F2, Del ve End (Qflash için) tuşlarını kullanarak CPU takılı ya da takılı değilken hiçbir şekilde görüntü alamadım. F61 sürümlü BIOS yüklü USB takılı ya da değilken de aynı şekilde... Anakartın kılavuzunda Qflash mevcut deniyor ancak bazı forumlarda olmadığı belirtilmiş.
    Anakart üzerinde 5600g, 1x8gb 3600mhz ram ve nvme SSD takılı, HDMI ile monitöre bağlı. Güç soketleri düzgün şekilde takılı.

Bu konuda tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum, sevgiler saygılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

B450M S2H BIOS Qflash ile AMD 5600G Desteği

AMD 5600G işlemciyi Gigabyte B450M S2H anakartınızda kullanmak istiyorsanız, anakartın BIOS'unu en son sürüme güncellemeniz gerekir. Bu, Qflash özelliği kullanılarak kolayca yapılabilir.

Qflash özelliği, anakartın BIOS'unu bir USB sürücü kullanarak güncellemenize olanak tanır. Bu, işletim sistemine gerek kalmadan yapılabilir ve BIOS güncelleme sürecini hızlı ve kolay hale getirir.

AMD 5600G işlemciyi desteklemek için B450M S2H anakartınızdaki BIOS'u güncellemek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Gigabyte'ın web sitesinden anakartınız için en son BIOS sürümünü indirin.
    2. BIOS dosyasını FAT32 biçimli bir USB sürücüye kopyalayın.
    3. USB sürücüyü anakartınızdaki Qflash Plus bağlantı noktasına takın.
    4. Güç düğmesine 3 saniye basılı tutun.
    5. LED ışığı yanıp sönmeye başlayana kadar güç düğmesini bırakın.
    6. BIOS güncelleme işlemi tamamlanana kadar bekleyin.

BIOS güncellemesi tamamlandıktan sonra AMD 5600G işlemcinizi anakartınıza takabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eski bir cpu ile yada anakarti aldığınız yerden destek alarak anakarta bios guncellemesini yaptırın derim qflash desteklediğini sanmıyorum bu anakartın sitesinde herhangi bir qflash açıklaması yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi yaptım, forumda bilgi olması açısından yazıyorum; anakartta standart Qflash mevcut fakat bahsettiğimiz butonlu ve atanmış USB girişli özellik Qflash plus olarak adlandırılıyormuş Gigabyte b550 ve üzeri kartlarda. Daha fazla bilgi için QFP ve anakart modeli ile arama yapılabilir.

Konu kilit iyi forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.