Şimdi Ara

amd 5000+Deneb core@x4 6mb L3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün yurt dışı ve fansızdır 4 çekirdek açılmakta msi 785g 6mb L3 cache bellek ile phII olmakta standart olarak 2,2ghz dir

am2+ platformundadır fiyat 100 lira

çekirdek açmak icin anakartınızın Advanced Clock Calibration desteği olmasi gerekir

amd 5000+Deneb core@x4 6mb L3

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSy! -- 3 Haziran 2010; 9:29:08 >

• Bunu da ilk defa gördüm, walla denemek için bile alınır bu fiyata, am2 kullanıyor olsaydım düşünürdüm, heralde bu da forumda şimdiye kadar görülen en ucuz x4 işlemci, full stabil mi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSy! -- 3 Haziran 2010; 1:17:02 >
  • hocam o kadar inceleme fırsatım olmadı cpu yu dediğim gibi sadece 4 çekirdek mevzuatına baktım 30-35 dk stress testini yaptım bıraktım
  • performans testi yaparmısınız. mesela 3d mark 06 cpu testi. eğer performans iyi ise alınabilir. zira sadece acc nin bir saçmalığıda olabilir. bendeki sempron 140 acc açık iken bir kere cpu-z tarafından 4 çekirdek olarak tanımlanmıştı ama tabiki sadece görüntü idi.

hayırlı satışlar

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • bu cpudan 2 adet var 2 taneside ayni 4core 6mb l2 1 tanesini sattım bugun alıcının elinde olur prime95 de 4 core olarak testi var ancak ss i save etmeyi ihmal etmişim ,zamanım olursa cpunun testinide eklerim .

bu cpu mevzuatı ile ilgili yabancı forumdan

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=15840093

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Athlon%20X2%205000+%20-%20AD5000ODJ22GI%20%28AD5000ODGIBOX%29.html

buradan detaylarına bakabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ACC si istikrarlı çalışan bir anakartla tüm AMDleri denemek lazım. 4 çekirdekli bartonlar kulağa çok fantastik geliyor
    ]alış ve satış yaptığım arkadaşlar..dejavu098 phobia mehmetsirin serhanuygur maystor xms deathlord ctnr WİLD ((( free_man ))) zalimtürk fatalist s3k0 iStPaLaDiN kornw asyapage kozcivan snuffxxx cpu2ram öztin BaMKaN demirelli WinteR leren buxat strangerXT cathedral centerland researcher12 hipocrat akkinoo2 ilhanburak cemguls legend86 thxdolby eticet06 rachadell IeVeN qEccE esegoz msamy Mindhunters STND Erai Bhd1R KarraKarrtal umutseda2121 adoni ufug35 MENEME2002 tupacamaru losingrip ıspanak ermanunal01 WVdestek heady eyokus ve ismini buraya sığmadığı için yazamadığım nice birbirinden değerli arkadaşlar
  • 65nm ve 90 nm olanlarda çekirdel açılması gibi bir şans malesef yok :(
    Cooler Master Rc 690 II || Gx 650 Watt || MSI Z97 Gaming 7 || i5 4690 K @ 4.4 GHz/1,225 V || Noctua NH-U14S || 2*4 GB Geil Enhance Corsa 1600 MHz CL9 || Sapphire R7 265 X || Razer Black Widow || Microsoft Comfort 6000 || Dell U2311H
    Steam : coseturche
    PSN : Cose Turche
    Origin ID : CoseTurche
  • Bu işlemci kısa bir süre Türkiye'de de satıldı diye hatırlıyorum sanki? Birkaç defa 2.2ghz lik x2 5000 gördüm bazı firmaların stoklarında...
    Ürün satın aldıklarım: delisolucan (hd4830) - komando57 (hd3850) - sugarcocuk1 (hd3850) - NikeNeGerek (x2 5000) - demircibu (9600gt) - laststate (500gb ide) - y.alper (hd4830) - cemulas (hd4830) - alibay162 (x3 425) - sevann (9800gt) - azimbilgisayar (9800gt) - öztin (x4 q6600) - LANVİN1 (x4 640)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_man

Bu işlemci kısa bir süre Türkiye'de de satıldı diye hatırlıyorum sanki? Birkaç defa 2.2ghz lik x2 5000 gördüm bazı firmaların stoklarında...

bu işlemciler piyasadan çok kısa süre içersinde kaldırıldı arızalı denmişti pcworld de okumuştum meger sonraki projeyi sürmüşler nedersiniz :) peki siz nasıl fark ettiniz ve l2 cache leri açıkmı (kurşun kalemle az ugraşmadı millet amd de zamanında)anlayan anlar iyi formalar

kurşun kaleme falan hiç ihtiyac yok acc yi enable ve all cores yaptıgınızda direk kullanabiliyorsnuz

2,7 ghz de sattıgım arkadas kullanıyor ramleri ve htt yi dusurtemedigim icin daha yukarı gidemedi işlemci
    rahat yaşama yollarını aramayı
    alışkanlık haline getirmiş uluslar,
    önce haysiyetlerini,sonra özgürlüklerini
    ve sonra da bağımsızlıklarını
    kaybetmeye mahkumdurlar.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • hocam amd 7xx serisi sb 710-750 ve üstü chipsetlerle kullanabilirsiniz nvidia chipsetlerde boyle bir imkan malesef yok

Orijinalden alıntı: pSy!

bu cpudan 2 adet var 2 taneside ayni 4core 6mb l2 1 tanesini sattım bugun alıcının elinde olur prime95 de 4 core olarak testi var ancak ss i save etmeyi ihmal etmişim ,zamanım olursa cpunun testinide eklerim .

bu cpu mevzuatı ile ilgili yabancı forumdan

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=15840093

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Athlon%20X2%205000+%20-%20AD5000ODJ22GI%20%28AD5000ODGIBOX%29.html

buradan detaylarına bakabilirsiniz

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=105625

sempron 140 dan sonra bu 5000 e de ÇEKİRDEK AÇTAM ( hiç bir sorun yaşamadan ) satıcı arkadaşa çok tşk ler. imkan olursa bende x240 - sempron 140 ( çekirdek ve oc li hali ) - ek olarak bu işlemcinin 2 halinin hatta OC li hallerininde testlerini eklerim.

AlemdarRize FAT/KUTULU/GARANTİLİ ürün satıyorum deyip ürün arızalı çıkınca ürünü ben de başkasından aldım, hiç bir bilgim yok diyen SATICI üye.

@ jubaxx ilgisiz ve telefon / sms / pm lere cevap vermeyen HER ZAMAN meşgül üye . . . ama kuyruğuna basınca 24 saat online ve cevap yazan üye.... akıllanıp , akıl vermeye başlayan üye ...!

((zaga)) ZAFER AK 130TL için silindi gitti !!

• arkadaşlar bu arada işemci 4 çekirdek iken = 122w güç çekiyor ( normalde 65w sanırım ) anakartı iyi soğutun

AlemdarRize FAT/KUTULU/GARANTİLİ ürün satıyorum deyip ürün arızalı çıkınca ürünü ben de başkasından aldım, hiç bir bilgim yok diyen SATICI üye.

@ jubaxx ilgisiz ve telefon / sms / pm lere cevap vermeyen HER ZAMAN meşgül üye . . . ama kuyruğuna basınca 24 saat online ve cevap yazan üye.... akıllanıp , akıl vermeye başlayan üye ...!

((zaga)) ZAFER AK 130TL için silindi gitti !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

arkadaşlar bu arada işemci 4 çekirdek iken = 122w güç çekiyor ( normalde 65w sanırım ) anakartı iyi soğutun

Bu detay için çok teşekkür ederim.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.