Şimdi Ara

AMD 4400+ O/C Yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki sisteme sahibim 2.3 GHZ default deperlere sahip olan işlemcimi stabil olarak en fazla kaç GHZ de çakıştırabilirim acaba. O/C yeni sayılırım. Ban yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

AMD 4400+ Brisbane - Abit KN9S - Zotac 9600 GT - 250 GB Seagate 410AS + 3 GB Kingston ram 667 MHZ + 500W FSP PSU

• Selam..

Forumda yeni olduğun belli lakin; konu açmadan önce bir arama yapsaydın yeterli bilgiyi bulabilirdin.

İşlemcin için kimse kesin şu değere çıkar diyemez. Nedeni aynı işlemciler bile gerek donanım farkından gerekse üretim farkından sabit hızlara ulaşamıyor. Yani senin anakartın iyidir ramin iyidir psu iyidir atıyorum 3 ghz yaparsın, benim donanımım senin donanımın kadar iyi değildir orta hallidir 2900 de kalırım. Umarım anlamışsındır. Eğer işlemcin g2 revizyon ise anakartının biosunu güncellemeni tavsiye ederim. Çünkü g2 revizyon için bios güncellemesi yapmış olması lazım anakart üretici firman. Yalnız bios güncellemeden önce ABİT in sitesinden bak çıkarttığı bioslarda g2 revizyonlu işlemciler için bios güncelleme ihtiyacı duymuş mu? Belkide bios güncellemene gerek yoktur. Unutmadan bios güncellemek riskli iştir eğerki elektrik kesintisi yaşarsan anakartın kullanılamaz hale gelir ve servise göndermek zorunda kalırsın.

Biosuna girerek oc menüsünden 3-er 5-er fsb artırımı yap. Ramlere gerekirse voltaj ver. HT çarpanını 4 e almayı unutma. Bu anlattıklarım ilk başlarda anlamıyacaksın ama biraz kendin biosu kurcalaman gerekecek çünkü ben biosunu bilmiyorum. İyi kötü sen bişeyler yap gerekirse resim ekle buraya takıldığın yerde yardımcı olalım.

• İşlemcimin G2 revizyon olduğunu nereden anlayabilirim.
  • İlk O7C denemem eksik bişiler var mı acaba ?

AMD 4400+ O/C Yardım arkadaşlar
  • Hayırlı olsun Tautar

Artık oc tutkusu senide bırakmaz bu gidişle

İşlemcin G1 revizyon. Ama onu takma kafana artık bi sorun teşkil etmeyecek bios açısından. İşlemciye voltaj verdin mi? HT güzel 4 e çekmişsin. Ramler ne alemde. Speed sekmesinden de bi ss alsaydın onuda görmüş olurduk. Yaptığın ayarları yazarmısın eksiğin varsa tamamlayalım bildiğimiz kadarıyla. Daha yukarı çıkması lazım o işlemci voltajsız. 2850 2900 leri görür tahminimce. Ramlerden şüpheliyim biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedayse -- 13 Ağustos 2008; 9:53:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.