Şimdi Ara

Amd 3600 işlemci x570 anakart en uyumlu ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Geçen hafta sıcak fırsatlardan 4000 mhz ram faciasından sonra tekrar ram arayışına girdim. 3600 mhz ram bakıyorum lakim ryzen ıyum konusında sıkıntısız ve en performanslı ramleri tercih etmek istiyorım. Gskill ramların ryzenlerle uyumu malum. Sizin tavsiye edeceğiniz ram mldeli varmıdır. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hangi anakartı aldıysan veya alacaksan onun sayfasında test edilmiş ram listesinden seçebilirsin. Bu listede olmayanlar illa sorun çıkaracak anlamına gelmiyor tabi ama en azından test edildiğinden ve sorunsuz çalışacağından emin olursun. Ryzenle iyi çalışan, fiyat/performans oranı iyi, güzel overclock olan crucial ballistix modellerinden alabilirsin. 3000 mhz cl15 veya 3200 mhz cl16 modelleri rahatlıkla 3600 mhz cl15-16'ya oc oluyor.

    Sıcak fırsatlarda konusu da var:https://forum.donanimhaber.com/636-tl-crucial-ballistix-16gb-2x8gb-3000mhz-cl15-ddr4-ram-micron-e-die--143822347
  • Hocam islemciye göre degil anakarta göre seçmelisiniz ramı ram desteği sayfasına gidip bakın hangi ramler denenmis diye.Birde yanlış hatırlamiyorsam adata ve corsairde ram uyumluluk kontrol sayfasi vardi.
    https://www.adata.com/en/support/dms/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartınızın tam model ismini yazarsaniz yardımcı olabilirim ram aramanızda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.