Arkadaşlar bi sorum olacak sizlere ben işlemcimi 2500 mhz de çalıştırabiliyorum fakat ht yi 3x ve ddr hızını 333 ayarlayarak peki bunları yaparak gerçekten 2500 mhz yi efektif olarak kullanabilirmiyim yoksa default halinde işlemci bu yaptıklarımdan daha performanslımı çalışır?
valla aynı işlemci bizde de var.2500 de super bi şekilde kullanıyoruz. sende de sorun cıkacağını zannetmem
Sorun çıkarmıyo zatende benim merak ettiğim ht yi 3x e alıp ddr 333 yapınca zaten parformansı geriletmiş oluyoruz değilmi bende diyorumki ht 5x te ve ddr400 olarak 2000 mhz daha mı efektif yoksa oc li şekildemi daha efektif olur cpu siz nasıl oc yapıyorsunuz?
Günlük kullanım şeklim imzamdaki gibi.. ht 4x'de 260x10 = 2600mhz Ram 333mhz'de stabil.. 2830mhz'ı gördüm en fazla.. tabiki o/c' li performansı daha fazla Default 42sn spi 2,6ghz'de spi 35 sn'ye düştü..
Cvp için sağol referans oldu sistemin bana o zaman bende 2500 e sabitleyip öle kullanıyım.
Önemli değil.. 2700 mhz'de sorun çıkarmıyor aslında ama işlemcim stock fanla olduğu için 2600mhz'den yukarısını günlük kullanımda yapmıyorum.. 1,45v veriyorum bu arada işlemciye..
Ben AMD 3000+ kullanıyorum 754 pinler bildiğniz gibi 2.0ghz kod name:clawhammer ben 2.50 de suan stabil olarak kullanıyorum cıkabildiğim maksimum hız 2.54 asusun bi fanı war modelini tam olarak bilmiyorum ama anakartım Asus k8n4-e se önceden msı k8mmv vardı overclock yapamadığım için sattım asus aldım
arkadaşlar ben de burdan sorayım bari konu kirliliği olmasın. bende de 3200+ var.. önceden 2.5ghhz de rahatlıkla kullanıyodum. 2 gün önce ramleri overclock edim ne kadar farkedecek dedim. ramler pek elverişli çıkmadı malesef. işin en kötüsü önceki ayaları bi yere not almamıştım.. sormak istediğim şey işlemciyi 2.5 e çektiğinizde ramin sadece mhs değerini mi azaltıyorsunuz yoksa diğer değerlerini de değiştiriyo musunuz? (ras, ras to cas, row cycle timin vs vs)... oyun oynarken bilgisayar kitlenip duruyo ya sinir oldum
Ben ddr hızını 333 e indiriyorum ht yide 4 yada 3 yapıyorum hatırlamıyorum şimdi ne yaptığıı anca bu şekilde 2500 oluyo her türlü denedim geçemedi 2500 i
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme