Şimdi Ara

amd 2x4200(939pin)veAti1950pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar o.c işinden pek anlıyor sayılmam ama forumu biraz okuyarak sistemimi biraz daha canlandıram istedim sanırım ufakta olsa oldu ama yaptığım yanlış birşey varmıdır yokmudur tam bilmediğim için sizede sorayım istedim,kafamı ilk kurcalayan iki şey var 1. sıcaklıklar normalmidir 2. ise CPU ya stabil kulanım için bu değerlerde voltaj vermem gerekirmi ,yarım saat kadar timeshift oynadım bir sorun olmadı ama bundan önceki 11x240 denememde sistem kilitlenmişti.Sistemim ise imzadakidir.
    https://store.donanimhaber.com/db/97/58/db9758dfa402e91804c28b1865629d78.jpg

http://img146.imageshack.us/img146/5503/89255543hb9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 30 Ocak 2008; 10:35:02 >

• Sıcaklıklar normal gibi sonuçta işlemci windsor... Bu arada kesinlikle stabil olduğunu söylemek için orthos' da 2 saat açık kalması gerekiyor. Bazı arkadaşlarımızın 6 saatten sonra bile hata aldıkları oluyormuş...
  • Dediğin gibi orthos'u yükledim 2. dakka olmadan hata veri yavaş yavaş değerleri düşürelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 30 Ocak 2008; 19:28:40 >
  • bence daha yüklenebilirsin ben 3800x2 ile 2.8 i raat görmüştüm ama voltaj vermek gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmurathan

bence daha yüklenebilirsin ben 3800x2 ile 2.8 i raat görmüştüm ama voltaj vermek gerekiyor.

görmesine görürüm gibide ,stabil çaılışmı ona şüpeliyim hani birazda tırsıyorum ,ağlaya ağlaya yazı yazmayayım sonra (buraya 247x10.5 2593 mhz yaptım bu seferde 5. dakkada hata verdi orthos
  • orthos ile ilk başta 2. dakka hata verdi sonra sıra ile 3.,4.,9. dakikada, bende 5 fsb birden düşürüp 240 x10.5 yaptım artık buda olmazsa ,o.c işini bırakırım 10 senedir bilgisayar kulanıyorum makine başında bukadar stres olmadım nede 5 dakka içinde 3 kere yeniden başlat demedimyok bu o.c işi bana göre değilmiş.
  • hocam zaten oc işine girerken yanarsa yansın canım sagolsun diye girmessen çok sıkıntı yapar insandan . ama tabikide cahil cesareti ilede davranmamak lazım. en başında stock sogutucu ile çok yüklenmemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD AM2 SEMPRON 3200+ 940 ACİLL
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmurathan

hocam zaten oc işine girerken yanarsa yansın canım sagolsun diye girmessen çok sıkıntı yapar insandan . ama tabikide cahil cesareti ilede davranmamak lazım. en başında stock sogutucu ile çok yüklenmemek lazım.

hocam anakartan ayarladım 60 derece olursa kapa makineyi diyebide stok fan yok ama stokun aynısı gibi bir fan var akasa daha geniş bir pervanesi var sadece.

35 dakka oldu orthos devam ediyor yapmıyacam etmeyecem diyince kanıma girmek için çalışıyor makineşimdi ben az bi voltage versem gene tekrar yüklemsem stabil çalışırmı bu

hissediyorum benden tehlikeli bi o.c ci olacak aman aman %15 o.c yaptım : ) bekle beni world record.

edit:orthos 50 dakka oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 30 Ocak 2008; 21:18:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.