Şimdi Ara

Amd 1055t asus m5a78l-le anakart Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler elimde amd phenom II 1055t 2.8 ghz turbo boost 3.3 ghz işlemci

Asus M5A78L-LE DDR3 16 GB RAM PC-EX ANAKART

KİNGSTON HYPERX CL9 4X4X4 12 GB 1600 MHZ RAM

XİGMATEK PANTHEON 600 WATT PSU MİD TOWER KASA

XİGMATEK LOKİ SD963 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

1 TB HDD 7200 RPM HDD SEAGATE

Turbo V programı ile 2814 ghz den 2940 a çıkarttım 6 çekirdeği aktif ettim cpu frequency 210 mhz den fazla yükseltip biraz voltaj verdiğimde sistem kitlendi en uygun şekilde nasıl yapmak lazım fazla da ileri gidemedim yeteri kadar tecrübem olmadığı için bazı yerlerde stok fan ile 3.5 4 ghzlere kadar çıktıklarını gördüm

Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

• Ram'in T değerlerini yükseltirsen o kilitlenmeleri aşabilirsin diye düşünüyorum.

Misal 9 serili 24T ise 10 veya 11 T li bir seri ve 29T li bir kapanış yapmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 7 Şubat 2013; 16:22:32 >
  • nasıl yani anlamadım tam 29T derken neyi kastettiniz suan asus turbo V evo programında ram ile ilgili voltaj ayarı var bir tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modality

nasıl yani anlamadım tam 29T derken neyi kastettiniz suan asus turbo V evo programında ram ile ilgili voltaj ayarı var bir tek

kusura bakma forumdaki bir gariplikten ötürü mesaj yazamadım. Ramların Timing değerlerini değiştirebileceğin bir seçim ekranı bulman lazım. Bunu en iyi anakartının kitapçığını okuyarak bulabilirsin. Ram'ın volt değerleri ile oynamanı şu an için tavsiye etmiyorum.
  • anladım bios a girip ordan ayarlamak lazım herhalde çok fazla da zorlamak istemiyorum ztn 3.3 3.5 ghz e kadar çıksam kafi fazlasına grk yok şuan için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.