Merhaba arkadaşlar, Türkiye de insan sağlığı, aciliyeti pek önemli değilmiş. Bunu bir kez daha anladım. Üç farklı örnek sunacağım:
1) Bugün 05 gibi komşu kalp krizi geçirdiği için ambulansı aradık ve 40 dakika sonra geldi. Belki daha fazla süre geçmiştir. Ambulans gelene kadar adamı taksiyle hastaneye yetiştirdiler. Müdahale edilmeden, sarsarak götürmek pek doğru değil ama o an telaşla bir dakika bir saat gibi geliyor.
2) Bugün saat 12 gibi yine ambulansı aradım. Abartmıyorum 40-45 dakika sonra geldi. Baktık gelmiyor, taksiyle götürdüler. Taksi gitti, ambulans 20 dakika sonra falan geldi. Komşular tepki gösterdi alınan cevap: Adresi bulamadık, adresi arıyorduk. Cadde başına bir kişinin çıkması gerekiyordu. vs vs.
3) Karaköy de kız arkadaşım fenalaştı ve bayıldı. Ambulans yine 35 dakika sonra geldi. Belki daha fazla.
Bu süreler bana mı uzun geliyor yoksa normal mi?
Hocam kamu spotunda helikopter vardı helikopter talep edin sizde
MrQuinlanM
kullanıcısına yanıt
Sözde pizza sipariş ediliyor. Pizza adrese ulaşana kadar ambulans hastayı alıyor, hastaneye bırakıyor. Adamlar keyfine bakıyor pizza öyle geliyor.
Zodiac KillerZ
kullanıcısına yanıt
Doğduğumuzdan itibaren ebeveynlerimiz hastahaneye doğma parası vermiyor mu? en büyük sorunumuz burada başlıyor kafaya takmamak lazım öldüğümüzde bile kefen parası isteniyor o yüzden ölmemiz daha hayırlı gibi