Şimdi Ara

Ambulans Şöförü Olmak Istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar foruma yeni üye oldum. Istanbul'da Anadolu Teknik Lisesinde Bilişim Teknolojileri bölümünde Ağ Işletmenliği okuyorum. Bilgisayar Mühendisliği okumak istiyorum. Birkaç ay sonra sınava giricem ve kazanırsa inşallah üniversiteye gidicem. Okurken bi yandan ambulans şoförlüğü yapmak istiyorum fakat bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Sizlere sormak istedim. Kpss sınavına girip kaç puan almam gerekiyor? Ambulans şöförü olabilir miyim. Herhangi bi sağlık lisesine gitmedim. Üniversitede aynı şekilde bilgisayar okumak istiyorum. Üniversitede okuduğum süreçte ambulans şoförü olabilir miyim? Aranan şartlar nelerdir? Öğrenci için nasıl bir seçim olur yapabilir miyim sizce? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ambulanslarda artık doktor ve vasıfsız şoför yok. 112 istasyonlarında ATT ve AABT'ler çalışıyor. Şoför olmak istiyorsan birçok kurum şoför alıyor. Hem mesai saatin belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 15 Şubat 2014; 11:24:42 >
  • B sınıfı ehliyetin varsa yeterli puanı alabilirsen olabilirsin kardeşim .94 95 al haritadan yer seç :)
  • hem yeni üye olupta hem yüzbaşı olan arkadaş 5 yada on yıllık b sınıfı ehliyeti isteyebilrler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.