Terbiyesizlik yapmana gerek yok, biz sana adam kazıklamaya çalışıyosun demiyoruz, usulüne uygun burda uyarıyoruz, sattığın ürünün sıfırı piyasada bi iki yer hariç kalmamış bile, linkini attığım senin ramlerinin yeni serileri ve muadilleri, senin insan kazıklamaya çalıştığını belgelediğim için kızmış olman normal, sana bol şans
mBenJi
kullanıcısına yanıt
Saygı bekleseydin fikrini özel mesaj ile belirtirdin. Ben de kızmaya bile değmeyecek birine saygı da göstermiyorum, bu kadar basit.
Saygı bekleseydin fikrini özel mesaj ile belirtirdin. Ben de kızmaya bile değmeyecek birine saygı da göstermiyorum, bu kadar basit.
Neden özel mesaj ile belirtsin? Piyasadan haberi olmayan son kullanıcıları rahat rahat kazıklayabilesiniz diye mi? Ben de dahil bir çok insan, ikinci el piyasasının fiyatlarını bu site üzerinden takip ediyor. Üretimden kalkan 1600 mhz ramin fiyatının 450 lira oldugu nerde görülmüş? Bunun gibi yüksek meblag istenen ürünlerin altına gerçek fiyatları yazılmalı ki, alıcılar bilinçlensin, sizin gibiler tarafından dolandırılmasın.
Referanstaki bir yıldızı gerek alışveriş ahlakı, gerek üslup olarak sonuna kadar hakediyorsunuz.
nerrath
kullanıcısına yanıt
Kafanda nasıl enteresan bir dünya kurmuşsun bilmiyorum ama piyasadan haberi olmayan kişiler buralara düşüp de ilan peşinde koşmaz, koşsa da kendi çevresinden bir "bilene" danışmadan alışveriş yapmaz zaten.
Bu işin zabıtalığı ve social justice warrior'lığı size kalmadı yani, ben kimseyi alışveriş için zorlamıyorken siz kimsiniz de size ne oluyor? Cevabı belli gerçi: "donanımhaber ölücülüğü"