Şimdi Ara

AMAZONDAN RAZER ALSAM GÜMRÜĞE TAKILIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben yakın zamanda mekanik klavye videosu izledim ve çok etkilendim heleki yeşil switchlerin o sesine ve almak istedim fakat türkiyede 600 tl den aşşağı bulunamazken amazonda 435 tl en azından turnuva editionı bende bunu almak istiyorum fakat gümrüğe takılırmı korkuyorum yada daha doğrusu alan varsa takıldımı yada takılırmı diye yardım ederse sevinirim ve 2. el satan varsa onada sevinirim.

    söz edilen turnuva edition:https://www.amazon.com/dp/B00YZ4E3YG/ref=twister_B06XB9T26W?_encoding=UTF8&psc=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSA53 -- 5 Haziran 2017; 14:47:16 >



  • Takılmaz, amazon ürünün ücretini + varsa ürünün kargo bedelini + gümrük vergisini hesaplıyor ve ödeme yaparken hepsini ödüyorsunuz.
  • tamamdır 430 tl veriyorum sonuçta boşa gitmesin istedim en yakın zamanda sipariş edicem fakat amazonda 2. el bulursam direk burdan almayı planlıyorum.
  • Razer hayranligi nedir?

    Bir klavye o parayi hak etmez tabi altin kaplama degilse.

    Simdiden hayirli olsun
    Edit:gumruge takilmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemywalker -- 5 Haziran 2017; 5:44:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergisini ödersiniz sorunsuz şekilde gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enemywalker kullanıcısına yanıt
    teşekkürler fakat parasını türkiye fiyatı ile haketmez 800 tl yi tabi haketmez ama 400 tl yi hakeder sonuçda rgb o kadar uğraş var ve havalı bide yeşil switch seside çok güzel zaten sadece bu 2 si için alıyorum :D tekrardan teşekkürler gümrüğe neden takilmicağınıda yazabilirseniz çok güzel olur?
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    vergisi ne kadar olabiir?
  • Elektronik ürünlerde gümrük ücreti, ürünün etiketi fiyatının %20'sidir. Dediğim gibi takılmaz çünkü amazon kartınızdan ödemeyi çekerken vergisinide kargo ücretinide tek seferde çekiyor. Yani siz bir kere ödeme yapıyorsunuz amazondan alışveriş yaparken.


    Ürünün sayfasında ayrıntılı bilgiler mevcuttur bkz.

    Price: $123.95 + $37.83 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey Details

    ''Details'' yazısının üstüne tıkladığınızda,


    Price (ürünün ücreti) $123.95
    AmazonGlobal Shipping ( Kargolama ücreti) +$13.15
    Estimated Import Fees Deposit ( Gümrük vergisi) +$24.68
    Total (kartınızdan çekilecek olan ücret) $161.78
  • 13 dolara kargo iyiymiş ama çoğu kişi gümrüğe takılmaz diyor
  • DSA53 D kullanıcısına yanıt
    Hocam siz gümrüğe takılmak olayını yanlış anlamışınız bence . Gümrüğe takılmak demek, gümrük vergisi ödenmediği için gümrükden ürünün geçememesi demek. Gümrüğe takılmamak, gümrük vergisi ödendiği için ürünün elinize sorunsuz ulaşması demek.

    Gümrük sınırı 35 dolardır yani alacağınız ürün 35 doların üzerinde ise %20 gümrük vergisi ödemek zorundasınız. Yoksa gümrüğe takılır yani geçemez gümrükden.
  • doğrudur hayatımda 3.kez kargo ile birşeyler alıyorum :D 2 si türkiyedendi zaten buda amazondan olcak bakalım 160 dolar vermek kötü olcak ama olsun amerikada yaşamak varmış çünkü v2 169 dolar :D oda 220 ye gelir heralde neyse sağlık olsun yakın zamanda alıcam bakalım bide ininal kabul ediliyormu acaba?
  • DSA53 D kullanıcısına yanıt
    İninal mastercard olması lazım, emin değilim ama geçiyor olması gerek.

    Benden size tavsiye, o seviyede bir mekanik klavye alıyorsanız bence Razerdan başka markalara da bakmanızı öneririm. Kesinlikle üzmez ama mekanik klavye söz konusu iken Corsair derim nokta koyarım. Logitechdende (yeni modellerine sakın yanaşmayın bile sorunlular) Razerdanda daha kalitelidir. Corsairin k70 lux rgb ve Corsair strafe rgb modellerini incelemeden karar vermeyin.
  • Merhaba, Mühendis Murat'ın hazırlamış olduğu rehberi okursanız oldukça bilgi edinebilirsiniz. Açıkçası bu rehber sayesinde Amazon üzerinden alışveriş yapmayı öğrendim ve ülkemizde ne şekilde fahiş fiyatlar döndüğünü anlamış bulundum. Sabırla okursanız Oldukça bilgi sahibi olabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-05-06-14-20-guncellemesi-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-3-yilinda--99980530



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biostrike -- 5 Haziran 2017; 17:50:15 >
  • ben razer almakta kararlıyım ya yok öyle logitech felan logitech de öyle kaliteli bi marka değil 20 tl ye mouse satıyolar 5 aya bozuluyo felan kötü yani corsair desen 600 tl türkiyede yani razerda kararlıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.