Şimdi Ara

Amazondan monitör alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce alıp eline sağlam ulaşan varmı arkadaşlar :) malum bizim kargoları biliyoruz baya elden geçecek buraya gelene kadar..o kadar para verip çatlak kırık yada içi dağılmış monitör almayı kimse istemez ama fiyat neredeyse yarı yarıya farkediyor ne diyorsunuz?

• Ayın 16sında amazon. de den vx2457 aldım ups kargoyla 18inde teslim edildi şukur en ufak sorun yok. Ayrıca monitör 430tlye geldi burada en uygun 850tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    2 gündemi geldi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan gelin bile alınır
  • belverus kullanıcısına yanıt
  • benim merak ettiğim sipariş veripte gümrüğe takılan oldu mu? sipariş sonunda kesilen İthalat Ücreti Depozitosu her zaman yeterli oluyor mu?
  • Arkadaşlar lütfen üşenmeyin ve forumdaki amazon başlığını okuyun. Biraz uzun ama bundan sonra gönül rahatlığı ile alışveriş yapmanızı sağlayacak bilgiler içeriyor.

Gümrüğe takılan olabiliyor. Ancak amazon a ödeme yaptıktan sonra bir daha ek ödeme yapmıyorsunuz. Kargo firması sizden vekalet alıyor (mail yoluyla bir form doldurup gönderiyorsunuz o kadar) ve ürünü gümrükten çekiyor.

Bu güne kadar amazondan bir ürün söyleyip de alamayan olmamıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazondan laptop almak
    8 yıl önce açıldı
    Bu laptop alınırmı
    geçen yıl açıldı
    Monster monitör alınırmı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RNNN kullanıcısına yanıt
     Amazondan monitör alınırmı?

cevabınız için Teşekkürler hocam,
    ayrıca amazon başlığını buldum okumaya başladım
  • amazonda gümrük sorunu yok ama % 20 civarı vergi ekleyince yurtiçi fiyatına hatta bu arala daha fazlasına geliyor birçok ürün.

özel indirim olduğunda falan almak lazım ancak. yukarıda arkadaşın örnek verdiği gibi 750-800 lira olan ürün 450 liraya gelecek şekilde düşerse alınır tabi.
    ben aldıgıma pismanım 1 kez sebepsiz iptal oldu siparişim aradım magdur oldugum icin express kargoya verdiler şimdide ürün geldi ups den aradılar gümrük için mail adresi istedi verdim becerip mail adresini anlayamadı hala mail gelmedi büyük ihtimal iptal edeceğim siparişi
    başkasına takılmayan bize hep takılıyor hocam hayatta şansı olan alışveriş yapsın amazondan yoksa benim gibi gereksiz ayrıntılarla canını sıkar :)
    ürün gümrüğe kadar geldiyse, uygun fiyata da aldığını düşünüyorsan iptal etme bence hocam.
    o durumlarda kargonun bir gün sonraya kalması bile can sıkar ama ...

tekrar arayıp mail adresini tane tane söylemeyi dene bence
    Büyük ürünler takılıyor. Benim de monitör, sandalye ve amfi takılmıştı. Bir dilekçe ile hepsi sorunsuz tarafıma teslim edildi.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    geri arayamıyorsun ki direk ups i aradım bekleyin 1 den sonra gelir dediler bakalım bekliyoruz
    dilekçe işi bugün çözülürse iptal etmemde uzarsa hiç uğraşamam hocam zaten canımı sıktı bir kez iptal olması benimle birlikte alanların monitörler geldi bile :)
    Gelir gelir sabret :D
  • Valla kardeş Ups'den alirsan alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    gümrük halledildi ups ile geliyor şuan istanbul mahmutbey şubesinde göreceğiz ups i ben hiç olumlu bişey duymadım ups ile ilgili :)
  • aynen yukarda arkadaşın dediğigi gibi oluyor benimki takıldı maille bi belge gönderdiler çıktısını alıp doldurdum tekrar gönderdim gün içinde aldılar gümrükten ürünü şuan ups kargoda ekstra bi ücret ödemiyorsunuz onu zaten alışveriş sırasında alıyorlar çok basit işlem gümrüğe takılır diye çekinip sipariş vermiyorsanız hiç problem değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.