Şimdi Ara

Amazondan Kulaklık Siparişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , kulaklık almayı planlıyorum. Beğendiğim kulaklık şurda
    http://www.amazon.com/Logitech-Surround-Gaming-Headset-Technology/dp/B00CQ35C1Q

Türkiye fiyatını araştırdığımda 250 TL civarında değişiyor fakat amazona baktığımda 67$ yani 145 TL civarında.
    Bukadar büyük bir fiyat farkı neden oluşuyor ve eğer amazondan almak istesem verdiğim linkteki ürünü satın alabilirmiyim gümrükte takılma ihtimali varmıdır veya gümrük vergisi ödeme ihtimalim. Konuya açıklık getiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• Öncelikle G430 çoğu kişi tavsiye etmiyor çünkü sesi az geliyormuş. Ondan dolayı bende vazgeçtim.

Alternatiflere yani g35 veya G930 gibi kulaklıklara bakabilirsiniz. G930 105 dolar fakat ara sıra indirime giriyor. 89 dolar falan oluyor. Yaklaşık 190 tlye de geliyor.
    Gümrük sınırı 100 dolar ona göre dikkat etmeniz lazım.

Steelseries veya Razer'a da bakabilirsiniz. Bu sizin seçiminiz tabi :)

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Öncelikle G430 çoğu kişi tavsiye etmiyor çünkü sesi az geliyormuş. Ondan dolayı bende vazgeçtim.

Alternatiflere yani g35 veya G930 gibi kulaklıklara bakabilirsiniz. G930 105 dolar fakat ara sıra indirime giriyor. 89 dolar falan oluyor. Yaklaşık 190 tlye de geliyor.

Öncelikle teşekkür ederim alternatif olarak şu kulaklığı düşünüyorum , fakat sizden tekrardan yardım istiyeceğim bu ürünün Türkiyeye kargosu varmıdır acaba ve tekrardan gümrükte takılırmı veya ek ücret ödermiyim acaba ?

Orijinalden alıntı: consist22

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Öncelikle G430 çoğu kişi tavsiye etmiyor çünkü sesi az geliyormuş. Ondan dolayı bende vazgeçtim.

Öncelikle teşekkür ederim alternatif olarak şu kulaklığı düşünüyorum , fakat sizden tekrardan yardım istiyeceğim bu ürünün Türkiyeye kargosu varmıdır acaba ve tekrardan gümrükte takılırmı veya ek ücret ödermiyim acaba ?

Hangisini hocam G430'u mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alabilirsin. İstanbul'da isen 3 diğer iller için ise 4 iş gün içinde eline ulaşır. Kargosuyla toplam 84.69 dolar ediyor.
  • Bende 5-6 ay önce Amazondan Razer Deathadder 2013 + Goliathus Speed almıştım gümrükte hiç sorun çıkmadı ve 9 günde elime ulaştı hiçbir sorunuda yoktu.O kulaklığı Vatan da görmüştüm kutusu fazla büyük değildi gümrükte sorun çıkacağını sanmıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.