Şimdi Ara

Amazondan birşey almak istiyorum yardım edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben youtuberım yani youtube oyun videoları falan çekiyorum.Haliyle mikrofon lazım.Amazonda 45 dolara Blue Snowball buldum.Ancak kargo parasını hep 30-35 dolara kitliyolarmış diye duyunca amazon,ebay tarzı yabancı sitelerden uzak durmaya başladım.Şuanda çoğu üründe "Free Shipping" diyor.Hemen yanında details yazan bi yer var oraya tıklayınca detayları açıklıyor.İngilizcemin yettiği kadarıyla 35 dolar ve üstü ürünlerde kargolama bedavaymış.Bu sistemden ürün alan oldumu ? Birde gümrüğü var onuda 100 dolar ve üstü olunca sorun oluyomuş diye duydum.Bu da ne kadar doğru ? Kargo süresinide öğrenmem lazım tabi bunuda bi şekilde öğrenebilirmiyim öğrenemezmiyim ? Bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardım edin.

Almayı düşündüğüm ürün :

http://www.amazon.com/Blue-Microphones-Snowball-iCE-Microphone/dp/B006DIA77E/ref=sr_1_13?s=musical-instruments&ie=UTF8&qid=1406365347&sr=1-13&keywords=condenser+microphone

• quote:

Orijinalden alıntı: real981

Arkadaşlar ben youtuberım yani youtube oyun videoları falan çekiyorum.Haliyle mikrofon lazım.Amazonda 45 dolara Blue Snowball buldum.Ancak kargo parasını hep 30-35 dolara kitliyolarmış diye duyunca amazon,ebay tarzı yabancı sitelerden uzak durmaya başladım.Şuanda çoğu üründe "Free Shipping" diyor.Hemen yanında details yazan bi yer var oraya tıklayınca detayları açıklıyor.İngilizcemin yettiği kadarıyla 35 dolar ve üstü ürünlerde kargolama bedavaymış.Bu sistemden ürün alan oldumu ? Birde gümrüğü var onuda 100 dolar ve üstü olunca sorun oluyomuş diye duydum.Bu da ne kadar doğru ? Kargo süresinide öğrenmem lazım tabi bunuda bi şekilde öğrenebilirmiyim öğrenemezmiyim ? Bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardım edin.

Almayı düşündüğüm ürün :

http://www.amazon.com/Blue-Microphones-Snowball-iCE-Microphone/dp/B006DIA77E/ref=sr_1_13?s=musical-instruments&ie=UTF8&qid=1406365347&sr=1-13&keywords=condenser+microphone

süoer al

• real981 R kullanıcısına yanıt
    Free Shipping olayı sadece USA için geçerli, sana 18.72 Dolar kargo ücreti yazıyor, toplam fiyat $63.71 oluyor. 135 Lira civarı. Kargo süresi de ekstra para ödeyip öncelikli kargoyu seçmediğin sürece 9-16 iş günü. Gümrük vergi sınırı ise dediğin gibi 75 Euro - 105 Dolar. Bu fiyatı geçen ürünlerde %20 Vergi ödüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Free Shipping olayı sadece USA için geçerli, sana 18.72 Dolar kargo ücreti yazıyor, toplam fiyat $63.71 oluyor. 135 Lira civarı. Kargo süresi de ekstra para ödeyip öncelikli kargoyu seçmediğin sürece 9-16 iş günü. Gümrük vergi sınırı ise dediğin gibi 75 Euro - 105 Dolar. Bu fiyatı geçen ürünlerde %20 Vergi ödüyorsun

Peki diğer ürünlerdede kargo fiyatı aynımı yoksa değişiyormu ? Birde mesela ben blue snowball pop filet ve steelseres rival alırsam 105 doları geçiyor 105.88 dolar oluyor.Yinede vergi ödermiyim hiçbiri 105 doları geçmese ama toplam olarak 105 dolar etse ?
    Bildiğim kadarıyla ödemiyorsunuz. Kayda geçilen ürün bedelinin 75Euro'dan yüksek olması gerek, fakat yılda en fazla 5 ürün getirebiliyorsunuz vergi ödemeden. Bunun için kargo şirketi sizden kimlik numaranızı isteyip gümrüğe göndererek teyit ettiriyor.
  • quote:

Bildiğim kadarıyla ödemiyorsunuz. Kayda geçilen ürün bedelinin 75Euro'dan yüksek olması gerek, fakat yılda en fazla 5 ürün getirebiliyorsunuz vergi ödemeden. Bunun için kargo şirketi sizden kimlik numaranızı isteyip gümrüğe göndererek teyit ettiriyor.

İllaha 18 yaşında olmak gerekiyomu ?
  • quote:

quote:

Hayır. Minimum yaş sınırı var mı bilmiyorum ama, 18 değil onu biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hayır. Minimum yaş sınırı var mı bilmiyorum ama, 18 değil onu biliyorum

Peki teşekkür ederim iyi forumlar.

Kargo 18.72 dolar tutuyor. Ürünü sepete ekleyip, satın alma sayfasında son kısma kadar gelirsen görebilirsin kargo ücretini.

Amazondan birşey almak istiyorum yardım edermisiniz ?
  • Tüm kredi kartları amazonda geçiyor mu?
    Ön ödemeli kartlarda sıkıntı olabiliyor.
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar istediğim cevapları aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real981 -- 26 Temmuz 2014; 18:23:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.