Şimdi Ara

Amazondan 500$ max elektro gitar tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni bir elektro gitar almak istiyorum.Amazon'da beğendiğim bir iki gitar var fiyatları da uygun geldi.Daha önce alışveriş yaptım yani güven sorunum da yok.Baktığım gitarlar ise

Fender blacktop stratocaster 2humbucker 1 single 500$

Epiphone Les Paul Collection Standard Plustop Pro Heritage Cherry Sunburst 500$

Epiphone Les Paul Classic 400$

Daha çok hard rock , alternative rock ve metal çalıyorum ama her tarz çalabilirim.Guns n roses , metallica , scorpions , iron maiden , black sabbath gibi gruplar dinliyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grawl -- 4 Ocak 2015; 19:08:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer Türkiye'de oturuyorsan Amazon'un Türkiye' ye yazdığın gitarları göndereceğini sanmıyorum.
  • Peki sizce hangi gitar ?

• yldrmcaglar Y kullanıcısına yanıt
    Hayır göndermiyor sepete ekleyip adres yazma ekranını geçince hata verir.

İstersen ürünün yanındaki kargo bölümünüde okuyabilirsin.
    Arkadaşın istediği bu değil ama ben arkadaşın istediği ürünleri söylemiştim. Ama anladığım kadarıyla uğraşmaya gerek yok dene ve gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noPainRocky -- 3 Ocak 2015; 0:16:53 >
    Dalga mı geçiyorsun ?

Arkadaşın yazdığı ürünler gönderilmiyor diyorum sen konuda adı bile geçmeyen gitar linkleri atıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noPainRocky -- 3 Ocak 2015; 0:17:48 >
  • Gitarı deneyerek, dokunarak al. Riskli internetten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Standart Fender Strat al meksika kafa rahat 500 usd ye alacağın en iyi seçimlerden biri o dur.
  • BlackStar13 B kullanıcısına yanıt
    Les paule karar verdim aslında fender strat olarak tek dusundugum blacktop hsh modeli

• Ben Olsam 500$ verip çin gitar almazdım ama seçim sizin görünüşü çok güzel gitarların.

Karar verdiğiniz gitaın linkini yollamanız mümkn mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

Merhaba arkadaşlar ben yeni bir elektro gitar almak istiyorum.Amazon'da beğendiğim bir iki gitar var fiyatları da uygun geldi.Daha önce alışveriş yaptım yani güven sorunum da yok.Baktığım gitarlar ise

Fender blacktop stratocaster 2humbucker 1 single 500$

Epiphone Les Paul Collection Standard Plustop Pro Heritage Cherry Sunburst 500$

Epiphone Les Paul Classic 400$

Daha çok hard rock , alternative rock ve metal çalıyorum ama her tarz çalabilirim.Guns n roses , metallica , scorpions , iron maiden , black sabbath gibi gruplar dinliyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum

Dostum sanırım ilk gitarın ama şöyle söyleyeyim tarzın biraz daha sert gitar istiyor.
    Ama konuyu şöyle 2 ye ayırayım.
    1 Evde kendi amfinle çalıcaksan: Hiçbir sıkıntı yok her tür gitarla hemen hemen aynı sesleri alıcaksın.
    2. Ses kartı pedal prosesör kullancam diyorsan: Kesinlikle daha sert bi gitar al.(emg aktif manyetiği olan)
    benim söyliyeceğim bu kadar armut piş ağzıma düş olmaz biraz araştır git dene müzik marketlerde :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.