Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (419. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 105 Misafir (18 Mobil) - 99 Masaüstü22 Mobil1 iOS
5 sn
388.261
Cevap
8.798
Favori
84.005.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1688 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hicks

Yukarıdaki sorularımı cevaplamayı düşünüyor musunuz?

Alıntıları Göster
    "Takke düştü kel göründü" konumuna düşmemek için cevaplamazlar.
  • Forum DH, oldu öküz tarlası. Bu kadar olur yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat mı geldi yine
  • ntman N kullanıcısına yanıt
    evet

affiliate-program.amazon.com
    Amazon.com Associates: The web's most popular and successful Affiliate Program
    https://affiliate-program.amazon.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajdaki editi okuduktan sonra aklıma ilk gelen kişi; MühendisMurat oldu

Geçmişteki amazon konusunda her ne kadar ben şeffafım deyip şeffaf olmasa da işini iyi yapıyordu. Kendisi tam bir sıcak fırsatçıdır. Zamanında millet yok çekmiş yok banka puanıymış diyerek iç piyasamızdan 100 liraya aldığı şeyi Murat 60-70 liralara alıyordu / aldırıyordu. Eğer bu konuyu o devraldıysa yine başarılı olacağını tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 24 Ekim 2018; 16:20:28 >
  • Bu kadar sorun etmeye gerek yok samimi ve dürüst ise ilk sayfada yayınlanacak linkleri code taglarında yayınlar olur biter.
    Bunu yapamıyorsa şüphelenmekte haklı olabilirsiniz daha önceki deneyimlerden.

örnek (sadece denk gele bir kitaptır, sıcak fırsat ya da herhangi bir anlam ifade etmemektedir):

https://www.amazon.com.tr/dp/605552399X
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Yapmaya çalıştığınız şeyin iyi niyet çerçevesinde bir çaba olduğunu varsayarak soruyorum;

1- Siz kimsiniz, forum yönetimi ile görüşüp konuyu devralıyorsunuz?
    2- Forum yönetimi ile bağınız nedir, size sorgusuz sualsiz dünya çapında bir firmanın "Firma Yetkilisi" ünvanını veriyorlar?
    3- 2004 kayıtlı hangi nick "Amazon Türkiye Destek" olarak değiştirildi?
    4- İlgilenip yardımcı olacağınızı söylediğiniz sorunları Amazon Türkiye ile hiç bir bağınız olmamasına rağmen nasıl çözeceksiniz? (Kendileri elamanları bile çözemiyor, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa olarak bunu nasıl vaad ediyorsunuz?)
    5- Karşılıksız yapıyorsanız, burada sorunlarla uğraşacak vakti nereden buluyorsunuz?
    6- Karşılıksız yapacaksanız, burada sorunlarla uğraşacak sabrı nereden bulacaksınız?

İlk mesajdan bile şeffaf olamadınız, tepkiler üzerine ancak gerçeği açıkladınız, umarım bu sorulara samimi cevap verirsiniz...

Teşekkürler,

Hicks
    * Siz; muhatap olduğunuz kişilere siz kimsiniz, mediamartk iş departmanıyla görüşüp işe başladınız diye soruyor musun?

* Siz;Mediamarkt yönetimiyle bağınız nedir, size sorgusuz sualsiz dünya çapında bir firmanın "Firma Yetkilisi" ünvanını veriyorlar diye soruyor musun?

* Siz; Sizden önce burada kim çalışıyordu diye soruyor musun?

Bla bla bla.

Birde mesajınızda iyi niyet çerçevesinde bir çaba olduğunu varsayarak soruyorum diyerek kendinizin konuya iyi niyetle yaklaştığınız izlenimini vermeye çalışmıssınız ama farkedin ki sorularınızla haddi aşmışsınız.

Hadi her şeyi geçtim, tüm soruları bir şekilde anlarımda derim dünya görüşü çok bambaşkadır derimde son 2 sorunuz cidden işi çilesinden çıkarıyor.

Sizin sorduğunuz şu sorulardan bazılarını polis bile keyfi soramaz. Ancak bir soruşturma olur da o şekilde sorar.

Bizim daha önceki amazon konusunda kızdığımız nokta Murat beyin ben bir çıkar sağlamıyorum deyip çıkar sağlamasıydı. Hatası büyüktü ve bedeli de birş şekilde ödedi. Belki hala ödüyor..

Şimdi yeni bir sayfa açıldı ve ortada ben çıkar sağlamıyorum diye bir durum yok. İstediği kadar kazanır, istediği şekilde hizmet verir, istediği şekilde firmalarla bağ kurar vs. kimseyide zerre alakadar etmez.

Forum yönetiminde olsam eğer bu gibi konuşmalarınızda ısrar edecek olsanız sizi forumdan uzun süre uzaklaştırdım. Bakınız bu kadarda açık konuşuyorum. Şimdi konu sahibinin şeffaf olmaması canınızı sıkmış. Benim şeffaf olmam sizi mutlu etti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 24 Ekim 2018; 16:36:50 >

• Firma yetkilisi nedir arkadaş ya Amazon TRye soruyoruz haberimiz yok diyor, arkadaşın kendisi ben resmî eleman değilim diyor ama rütbeye bak FİRMA YETKİLİSİ

Ben kaç yıldır şu sitedeyim ben de isterim Sony'nin yetkilisi olasım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 24 Ekim 2018; 16:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

evet

https://affiliate-program.amazon.com
    Cevabınız için teşekkürler.

Biraz araştırdım, Amazon satışlarının %40'ı affiliate denilen referans linki paylaşılan forum, blog tarzı sitelerden geliyormuş.

Durum böyle olunca, fikrimi değiştirdim.

Donanımhaber'in komisyon almasında bir sakınca görmüyorum, hatta alsınlar milletimiz de kazansın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 24 Ekim 2018; 16:37:52 >

• DH yönetimi kullanıcılarına karşı şeffaf ve dürüst olmalı.
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    MuratJR sen misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

MuratJR sen misin?
    Git araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

MuratJR sen misin?

• Üsluba bakar mısınız? Efendi gibi cevap verseniz olmaz mı?

Ayrıca bir tarafınızdan apolet uydurmayın. "Firmada çalışmayan firma yetkilisi" mi olurmuş. Anlam bozukluğunun kralını yapmışsınız. Kimin aklından çıktıysa diğer yöneticilerin bu kullanıcı adının çok garip durduğunu farketmesi lazım.

Forum çoluk çocuk dolduysa bile eskiler henüz bir yere gitmedi. Kendimizi bitirmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerendikbass

Bu mesaj silindi.
    Sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaş

• Ulan bu forum ne çektiyse Muratlardan çekti be

• ntman N kullanıcısına yanıt
    hocam alsin zaten almasin demiyoruz ama gecen konuda Allah rizasi icin yapiyoruz, gelirimiz yok falan deniyordu ve amazon ref linklerinin kullaniciya bildirmeden siteye gomulmesi yasak diye biliyorum. ve bunu ortaya cikarttigimiz zaman hem inkar ettiler yemedigimiz hakaret kalmadi, sorun orada maalesef

• Bi konu bu kadar gereksiz olur kapatın dicem yetkili izin vermez adam gibi yararlı amazon vs.konusu açılsın 11.11 yaklaşıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

* Siz; muhatap olduğunuz kişilere siz kimsiniz, mediamartk iş departmanıyla görüşüp işe başladınız diye soruyor musun?

* Siz;Mediamarkt yönetimiyle bağınız nedir, size sorgusuz sualsiz dünya çapında bir firmanın "Firma Yetkilisi" ünvanını veriyorlar diye soruyor musun?

* Siz; Sizden önce burada kim çalışıyordu diye soruyor musun?

Bla bla bla.

Birde mesajınızda iyi niyet çerçevesinde bir çaba olduğunu varsayarak soruyorum diyerek kendinizin konuya iyi niyetle yaklaştığınız izlenimini vermeye çalışmıssınız ama farkedin ki sorularınızla haddi aşmışsınız.

Hadi her şeyi geçtim, tüm soruları bir şekilde anlarımda derim dünya görüşü çok bambaşkadır derimde son 2 sorunuz cidden işi çilesinden çıkarıyor.

Sizin sorduğunuz şu sorulardan bazılarını polis bile keyfi soramaz. Ancak bir soruşturma olur da o şekilde sorar.

Bizim daha önceki amazon konusunda kızdığımız nokta Murat beyin ben bir çıkar sağlamıyorum deyip çıkar sağlamasıydı. Hatası büyüktü ve bedeli de birş şekilde ödedi. Belki hala ödüyor..

Şimdi yeni bir sayfa açıldı ve ortada ben çıkar sağlamıyorum diye bir durum yok. İstediği kadar kazanır, istediği şekilde hizmet verir, istediği şekilde firmalarla bağ kurar vs. kimseyide zerre alakadar etmez.

Forum yönetiminde olsam eğer bu gibi konuşmalarınızda ısrar edecek olsanız sizi forumdan uzun süre uzaklaştırdım. Bakınız bu kadarda açık konuşuyorum. Şimdi konu sahibinin şeffaf olmaması canınızı sıkmış. Benim şeffaf olmam sizi mutlu etti mi?

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Evet şeffaf olmanız beni mutlu etti keşke herkes şeffaf olsa...

Bu vesile ile "haddimi aşan" sorularıma bir yenisini daha ekleyeyim o zaman:

7- Aşağıdaki açıklamaları yaparak bir suç işlediğinizin farkında mısınız?

"İlgili departmanımız konu üstünde çalışmaktadır, en kısa zamanda çözüme kavuşturulacaktır, içiniz rahat olsun."

"Henüz Türkiye operasyonumuzun yeni olması sebebi ile maalesef bazı aksaklıklar, istenmeyen durumlar meydana gelebiliyor. Sizlere layık olabilmek adına her geçen gün kendimizi değiştirmeye/geliştirmeye gayret ediyoruz."

@TinyAngel, siz farkında değilsiniz ama yukarıdaki açıklamaları kullanarak bir kullanıcının -şu anda dünyada trend olan GDPR kavramına göz atmanızı öneririm- kişisel verileri çalınabilir ve buna DH yönetimi da karışmış olur. Bunun altından da kimse kalkamaz.

Yukarıdaki açıklamalar karşısında Amazon zaten gerekli yasal girişimde bulunacaktır diye düşünüyorum.

Teşekkürler,

Hicks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 24 Ekim 2018; 17:16:43 >

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.