Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: koktay Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 70 Misafir (2 Mobil) - 69 Masaüstü2 Mobil
5 sn
331.609
Cevap
8.113
Favori
72.867.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1591 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38563857385838593860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Singer 3337 dikiş makinası PRIME25 kodu ile 616 TL ye geliyor. Uygulamada arama yapıp bulamadım ama site üzerinden sepete ekledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuklu50 S kullanıcısına yanıt
    Bende çalışmadı kod sizde nasıl çalıştı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzde 10 indirimden yararlanmak için sepette en az aynı üründen ya 10 tane ya da promosyona giren ürünlerden toplam en fazla 10 tane olacakmış indirimin geçerli olması için MH nin dediği bunu da yaptım 173 liralık sepete ödeme ekranında en fazla 7 lira indirim yaptı bu nasıl iş anlamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir kullanıyoruz. Genel olarak memnunuz. Tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enerji sınıflarına fazla takılmayın bence. şimdinin F ler G leri, geçen senenin A+ ları A++ ları. yönetmelik değişti çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt

    kesinlikle aynı fikirdeyim, GTXX1650 ekran kartlı pclerin bu fiyatlara gelmesi şaka gibi!!

  • Teşekkürler bilgi için hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

    Bergamot tadını alınca cinler tepeme çıkıyor benim : ) Bergamot karıştırmayı kim akıl ettiyse allah onu bildiği gibi yapsın : )



    Alıntıları Göster

    Yıllar önce çay içiyorduk kahvaltıda. Çaydan detarjan tadı geliyordu. Annem ben öyle bir tad almıyordum demişti. Ara ara bir kaç defa daha oldu. O zamanlar bu bergamot denen mereti bilmiyorum. Yıllar sonra bir yerde biri çay ikram ederken Bergamot'lu dedi. O aman anladım eskiden bir kaç defa içerken detarjan tadı aldığım çay meğerse Bergamot'luymuş.


    Detarjan tadını nereden biliyorsun diyen olursa. Çok fazla detarjan kullanılmış bir odaya girdiğiniz de kokusu ağzınızdan içeri bile girer ve dilinizle bir tat alırsınız. Bergamotlu çay içince de aynı hissi yaşıyorum.





  • B08CJamazon3P29F ıslak mendil

    5,94TL toplu alımda %5 -%10 indirim de var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt

    Ürünü kodsuz almıştım. Bir tane daha lazım alsam mı derken ürün ödeme sayfasında kodu fark ettim. İlk siparişimi iptal edip kod ile sipariş verdim. Farklı ne durum var bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • * 24 Temmuz Cumartesi - Günlük / Anlık "DİP" Fiyatlı Ürünler * 


    Ugreen Micro USB Ethernet Dönüştürücü Adaptör  /  74.95TL  /  https://www.amazon.com.tr/Ethernet-adaptörü-Chromecast-RJ45-LAN-2-0-güç/dp/B01N1X28F1


    Microsoft 4K Kablosuz Görüntüleme Adaptörü  /  465.88TL  /  https://www.amazon.com.tr/Microsoft-4K-Kablosuz-Görüntüleme-Adaptörü/dp/B08TV2VTSR


    Lenovo Q24i-1L Oyuncu Monitorü, 23.8" FHD, IPS FreeSync  /  1267.75TL  /  https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Q24i-1L-Oyuncu-Monitorü-FreeSync/dp/B08PL2NQG1


    Kioxia EXCERIA 960GB 2,5" SSD SATA 6GB 555/540  /  900.50TL  /  https://www.amazon.com.tr/KIOXIA-Exceria-960GB-SATA3-2-5/dp/B087CPLJHX





  • Amazondan kargo geldiğinde artık kutuyu açarken Allah'ım nolur kullanılmış olmasın diye dua ediyom 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar başıma şöyle bir olay geldi, bayram tatili ve haftasonu da girdiğinden dolayı bilgi alamıyorum. 14 Temmuz tarihinde ürün iade talebinde bulundum 19 Temmuz tarihinde "Gelal" diye bir firma adresime geldi aramex iadenizi almaya geldim takip numaranızı kutuya yazdınız mı dedi evet dedim ve ürünü motorla teslim aldı ve gitti. Aramex üzerinden kontrol ediyorum bir hareket görünmüyor Gelal firması üzerinden kontrol ettiğimde ise "Taşımacı Bekleniyor" yazıyor. Gelal firmasının iadeyi teslim alması normal mi? Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Amazon'la iletişime geçtim onlarda tatilden dolayı Aramex firmasına ulaşamıyorlar.


    Edit: Gelal firmasını ilk kez bu sayede öğrendiğim için panik yaptım, çalıştıkları firmalar arasında da Aramex firmasını göremeyince acaba yanlışlık mı oldu diye düşünmüştüm. Şirkete telefonla da ulaşamayınca e-posta ile şansımı denedim az önce telefonla tarafıma ulaştılar, ürün depolarındaymış Pazartesi günü Aramex firmasına teslim edilecekmiş. Benim için uzun bir süreç oldu bundan sonra iadem olursa muhtemelen kendim götürüp MNG firmasına teslim ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juve212 -- 24 Temmuz 2021; 21:10:3 >




  • AGT firması cidden bomba.


    Teslim edilmemiş kitap vardı, şimdi baktım yarın (25.07) teslim edildi yazıyor şaka gibi. Kargo hareketlerine bakınca da 21.39 da komşuya teslim edildi diyor, sabahtan beri evdeyim öğlen sadece kolay gelsin den başka paketim gelmişti, neye göre böyle yazıyorlar valla komedi. MH ye durumu ilettim bakalım haber vereceklermiş güya.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    geleceği görüyorlarsa, bir sonraki loto sonuçlarını rica edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay 10 gündür iademin Geri alamıyorum sürekli bekleyin diyorlar çıldıracağım, gerçekten robot gibiler hep aynı şeyi tekrarlıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    F=A++ oldu,herhalde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38563857385838593860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.