Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3515. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 78 Misafir (9 Mobil) - 81 Masaüstü15 Mobil1 iOS2 Android
5 sn
331.637
Cevap
8.114
Favori
72.875.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1591 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35133514351535163517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG almayın, aldırtmayın. Hem televizyon hem de ses sistemim vardı. İkiside peş peşe arızalandı. Sanki içinde bir timer var süresi bitince arıza vermeye programlanmış gibi. Kendi kendine boot ekranında kalan ses sisteminde kullanıcı hatası varmış. İnternette aynı problemi yaşayan bir sürü insan görmeme rağmen hata kullanıcı hatasıymış. Anakart değişmesi gerekiyormuş. Bu tavırlarından dolayı ahdettim her LG yazısı, ilanı ve konusuna bu yaşadığım tecrübeyi yazıyorum. Belki yeri değildi bunlar için, rahatsızlık verdiğim her hangi bir arkadaş olduysa şimdiden özür dilerim.
  • Adamdaki matematik hesabına bak, Kolay Gelsin kuryesi adreslere günde 200 paket teslim ediyormuş :)

    Trafiği falan es geçtim,9-19:00 arası mola vermeden makine mantığıyla çalıştığını düşünsek bile 3 dakikada bir kargo teslimatı yapması gerek  

  • torice T kullanıcısına yanıt
    Yerli malı almayı nezaman öğrenecez bilmem beyaz eşyada adamlar 7 yıllık dolabı garantiden değiştirdi (arçelik).

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SmT # kullanıcısına yanıt
    1 adrese 10-15 paket teslim ediyorsa?
    Geçen gün kargom geldi 11 paket :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

    1 adrese 10-15 paket teslim ediyorsa?
    Geçen gün kargom geldi 11 paket :)

    Hocam, bahse konu arkadaş 200 YERE yani haneye teslimattan bahsediyor :)

  • torice T kullanıcısına yanıt
    Tüketici mahkemesine başvurmanızı öneriyorum. İnsanlarımız hakkını aramada ısrarcı olsa firmalar bu şekilde davranamaz. Eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız süreci hukuk yolunda devam ettirmelisiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torice T kullanıcısına yanıt

    ben yerli malı konusuna pek katılmıyorum. parçaları ve bilhassa elektronik aksamı yurt dışından getirilip ülkemizde giydirilen beyaz eşyaları almaktansa marka değerini korumaya çalışan ve bu yüzden sırf parça ihtiyacı oluşsun diye dandik malzeme kullanmayan yabancı kaliteli ürünleri almayı tercih ederim. tabi taşrada servis ağından dolayı yerli markalar daha iyi olabilir. ülkemiz kazansın tabi ama sahtekarlık yapmadan.

  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

    Kolay Gelsin personeli sonuçta araba ile taşıyor ve 200 den fazla teslimat yapıyorlar o neden ile paket başına ücret almıyorlar Düşünsene adam paket başına ücret alsa 1 ayda 200 bin tl den fazla ücret alırdı.

  • Valla hocam. Şimdi yanlış anlamasın kimse Apple fanı gibi de algılanmak istemem ama baya bir Apple ekosistemine girmiş biriyim. Apple iPhone 6plus telefonum varken 2 kere servise verdim ikisinde de servis yenisini verdi. İkisi de başka arızadan değişti. 2015 model MacBook Pro’m vardı. 5 yaşında iken yani geçen yaz ekranda bozulma/soyulma başladı adamlar ücretsiz ekranı değiştirdi. Apple Pencil2 bir süre sonra şarj tutmamaya başladı ücretsiz değiştirdi, AirPod pro var konuşurken karşı taraf duyma sorunu yaşıyordu servise verdim. Yenisini verdiler. Şimdi bir marka bunu yapıyorsa ben diğeri için kapı kapı dolaşıp tüketici hakem heyeti felan filan uğraşamam. Dedim ya garantisi bitiyor, timer var gibi peşine arızalanıyor. Kaybetti beni almam bir daha. Hem bu LG gibi markaların bu rahatlığı bizim ülkede. Başka ülkelerde zannetmiyorum böyle yapsınlar.(bizim gibi ikinci dünya ülkesinde yaparlar da gelişmiş ülkelerde yapamazlar.) özetle ben Amazon gelene kadar zorda kalmadıkça internetten ürün de almazdım. Adamlar hem kurye mantığındaki hem de ürün ve iade, hizmet kalitesi anlamında dünya standartını ülkemize getirdi. Apple’ın da dünya standartlarında olan hizmet kalitesini ülkemize getirdiğini düşünüyorum, en azından beni bu yaşadığım örneklerde mağdur etmeyen memnun eden bir hizmet anlayışları var. (o kadar para verirsen olur diyenler vardır şimdi) bu sebeple Apple televizyon çıkarana kadar da sanırım TV almam. LG duruyor. Yenisini de almadım. TV de açmıyorum zaten. Artık tv açıp izleyecek şeyde yok zaten. :)) netflix, Amazon vs de tabletten izliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torice -- 9 Mayıs 2021; 3:56:44 >




  • p/B08THWL3FW/re

    Adidas Infants Bold 49 Longsleeve Set Youth And Baby Jogger, vivid çocuk eşofman takımı

    245₺

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok değil ama illa alacaksanız da internette forumlarda biraz model numarası ile araştırmanızı tavsiye ederim. Çok yeni bir ürün ise çıkmaz belki ama sorun yaşayanlar varsa kronik sorunları olan bir modelse en azında anlamış olursunuz.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin Dün gelen arkadasa sordum tek tek siparişler veriyoruz indirim zamanı sizin işinize hangisi geliyor diye ne kadar fazla koli varsa o kadar teslimat görünüyor dedi detayını sormadım ama Anladığım kadarı ile adetten de belli bir pay alıyorlar sanırım..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 35133514351535163517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.