Geçen indirimde almıstım okul cağında cocugunuz varsa gerçekten kaliteli bir set. İnanın makas yalnızca 15 20 eder. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 19 Ocak 2021; 21:43:9 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler aldım |
|
|
|
bence ikinci daha doğru gibi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sükût -- 19 Ocak 2021; 22:6:6 > |
|
100/40 kuponla buradan almak daha mantıklı geldi teşekkürler ürün için |
Evet kupon varsa alınabilir. Trendyol güvencesiyle tabi |
|
|
sizin linkini verdiğiniz ürünün satıcısı amazon değil |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir yıldır devamlı Amazondan alıyorum ihtiyaçlarımi, Trendyol 100/40 yollamış bı kullanayım dedim. Ürünü almadan iade etmek istedim yorumlar sonrasında. dağıtımda iken aradım 'tabi ki iade ederiz sorun yok' dediler. 4-5 gün oldu ne ürün geldi ne geri gitti diye mesaj... 3 gündür yazıyorum halledicez diyorlar bakalım... (maske almıştım, pahalı diye düşündüm, maske belki kalkar yakında diye. iade de edemem gelirse deyip iptal etmeye çalıştim) Amazon bey şımarttı bizi. Tamam ama Trendyol da hız kesmeden devam ediyor çakılmaya... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST4R -- 19 Ocak 2021; 23:27:43 > |
|
100/40 kalmadı hocam, çek satışta bulsanız da 20'den aşağı olucağını zannetmiyorum artık. |