Bildirim
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18770. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Peaky
,
7YILMAZ7
,
genle yüklü gemi
,
ErdemCirit
,
drbaha
,
furkan_10
,
Hrn1963hrn
,
Yaxis
,
seyitonbasi
,
faithless35
,
Berketosun1
,
seyitonbasi
Daha Az
12 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 37 Misafir (6 Mobil) - 38 Masaüstü, 11 Mobil
Giriş
-
Ben de toplamda 1,5 senede 3-4 defa kullanmışımdır geçen gün dört lastiği toplamda 20pci hava basmışımdır şarjı bitti. Garantisi daha var birkaç ay sizce göndereyim mi yoksa kronik sorunlu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim cihazda 2 yıllık toplam 1-2kere anca kullanmışımdır acaba diyordum az kullandığım için mi pilleri öldü. Yorumları görünce genel bi sorun anlaşılan. İçindeki pilleri değiştirmekte zor görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldim hocam, teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 4 Şubat 2025; 0:46:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araç için ben bunu kullanıyorum pil şarj derdi yok ve çift pompalı çok güzel şişiriyor yormuyor ve doğru basınç ölçüyor. Tavsiye ederim. En büyük artısı sesde yok :)
amazonMichelin MC12209 Dijital Basınç Göstergeli Çift Pistonlu Ayak Pompası, 10 x 6 x 30 cmhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00K2SLUB8?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura_t -- 4 Şubat 2025; 1:13:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arac çakmagindan çalışanını Temudan almıştım, işimi görür herhalde, paylaşım için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X