ChatGPT şöyle diyor Duvarlarınız alçı olduğu için çivi kullanmadan aynalı duvar saatinizi güvenli bir şekilde asmak için şu yöntemleri değerlendirebilirsiniz: 1. Çift Taraflı Güçlü Bantlar (Montaj Bantları)
2. Komut Şeritleri (Command Strips)
3. Yapışkanlı Kancalar
4. Duvar Tutkalı veya Yapışkan Macun (No More Nails gibi)
Önemli Noktalar:
Eğer uzun vadeli ve sağlam bir çözüm istiyorsanız, çivisiz montaj yöntemleri sizin için ideal olacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 18 Aralık 2024; 22:19:1 > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18532. sayfa)
-
-
He bak bu ucuz olsa alınır evde dolu kasetim var ve ergenlik yıllarımda yaptığım karışık kasetlerim var parça geçişlerim de hep bağlantılı damar şarkı sözleri yani bu şaheserleri pc de mp3 yapmak isterdim Ama fiyatı abartmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Aralık 2024; 22:23:30 > -
Ben de bosch akülü arıyorum, onun aküsünü aynı zamanda hava üfleme makinası alıp ortak kullanmak istiyorum. Denk gelirse bence bosch tercihi daha iyi olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben çok sık kullanmayacağım arada araba tamiri işlerini yapmak disk, fren, z rot vb şeyleri değişmek için einhell in tek batarya ile olan ürün yelpazesi daha geniş ondan hoşuma gitti boschun ürünleri de var evde dekupaj, dikey süpürge vs bu arada hava üfleme einhellde de var aynı aküyü kullanıyor araştırmak lazım iyice ama kalite olarak bosch iyidir sürekli kullanım olacaksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 18 Aralık 2024; 22:36:32 > -
sistem sana soruyor
Kartına mı iade istiyorsun yoksa hediye çeki olarak mı istiyorsun diye .
-
Yok hocam ben sizin kadar bile kullanmam 😀 bosch un bataryasız hava üflemesini buldum iyi fiyata o yüzden. Batarya makinadan pahalı
Einhell 2.5 amper batarya starter kit şarj aleti ile 700-900₺ arası bulunur 1000-1.200 de makina bence daha mantıklı tonla ürünü kullanıyor aynı batarya 2 bine gelir ortalama gelmez bile farklı sitelerden alınırsa 1800-1900₺ arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 18 Aralık 2024; 22:48:26 >
CAMPER Erkek Spor Ayakkabı Drift K100707-002
2,305 TL
amazonCamper Drift Erkek Spor Ayakkabı Çok renkli 40https://www.amazon.com.tr/dp/B09RF7BYR5?th=1&psc=1 -
Einhell hiç bilmiyorum iyi bir marka mı? 3 harflilerde filan satılıyor diye aklımda kalmış. Hava üfleme makinası nasıl siz kullanmışsınız
FreeCamp AND604 Alüminyum Sporcu Matarası, 900 ml
112 TL
-
Bence kasetlerin birkaçını firmaya gönder, belki cihazı sana hediye etmek isterler
-
4 al 3 öde bende neden çalışmıyor arkadaşlar bilgisi olan varmı?
Kampanyaya katıl dedim prime üyelik var herşey okey ama indirimi yapmıyor
Ev kullanıcısı için fazla bir ürün menşei almanya diye biliyorum.
Presonus AudioBox 96 USB Ses Kartı, 25. Yıl Özel Sürüm
3.629 TL
-
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek
488 TL (L)
amazonJACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Erkek TişörtBeyaz Lhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YTGPK -
Pronature Yetişkin Kedi Maması Hamsili 1.5 Kg
197 TL
-
Croque Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 500+100gr
73 TL
-
Stanley Klasik Vakumlu Termos, 1.9 lt
1,799 TL
-
Solo Tuvalet Kağıdı Bambu Katkılı 40'lı 2 Katlı
201 TL
-
Adidas Kadin Court Platform Spor Ayakkabi
882 TL (Ödeme aşamasında)
38 2/3 numara
amazonadidas Kadin Court Platform Spor Ayakkabi, Gretwo/Greone/Ftwwht, 38 2/3https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZ7YY4FC?th=1&psc=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X