|
bebelere 20 meyve suyu 198 tl Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1 |
|

|
bebelere 20 meyve suyu 198 tl Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1 |
|
|
|
bunları buldum ama kararsız kaldım yoksa alacaktım vazgeçtim çünkü taksitle 30bini buluyor, amazonda türkiyeye alıştı. iyice bozulmuş. daha dün vade farkı yoktu taksitlerde. Acer TravelMate P4 dizüstü bilgisayar incelemesi: Abartı patronlar içindir https://www.notebookcheck-tr.com/Acer-TravelMate-P4-dizuestue-bilgisayar-incelemesi-Abarti-patronlar-icindir.797424.0.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan63 -- 6 Kasım 2024; 0:24:42 > |
|
espresso makinesi arıyorsanız indirimde denk gelirse tchibo esperto latte öneririm, hem 19 bar olması hem çok kolay temizlenmesi hem süt haznesi olmadan pot veya cezve ile kendi köpürtücüsü ile çok daha iyi köpürtme performansı gibi artıları mevcut. Arkadaşın philips latte go serisinde doğru dürüst köpük alamazken, tchibo'da latte art yapıyoruz |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Kasım 2024; 1:18:42 > |
|
SİSTEM 1 Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2 KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W |
|
laptop alacağım ürün sayfasında 9 taksit diyor ödeme sayfasında 9 taksit görünmüyor bilen biri var mı? müşteri hizmetlerine de ulaşılamıyor |
|
ben de şu ürünü alacağım, ne ürün sayfasında ne de ödeme adımlarında taksit yok. xDrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu Kumaş Gri https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D9S8YHT4/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 |
|
|
|
müşteri hizmetleri eskiden gece bile olsa arardı. ulaşamıyoruz ki müşteri hizmetlerine. yarını bekleyeceğiz artık ürün kalırsa :-) senin üründe taksit seçeneği yok kardeş daha ucuzu var akakaçe bak linki ekliyorum https://www.akakce.com/calisma-koltugu/en-ucuz-xdrive-tarsus-business-kumas-fiyati,760463341.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAoae5BhCNARIsADVLzZcNcFSNAMBRIKgbalph9KmtzBoyzsrut2csvVlGi0k3DPr569TAsa4aAtKWEALw_wcB |
|
|
1200 liralık alete ne ekran koruyucusu lazım ki? Ne olacak saatin ekranı çizilirse? Cep telefonlarında da vardı bu furya, nihayet millet öğrendi, şimdi de saatlerde var demek ki. Bu aletlerin ömrü 2-3 yıldır. O yüzden öyle ekran koruyucu şu bu ile uğraşmayın. Zaten bir süre sonra pili cortlar (en iyi markayı alsanız da aynı sonuç olur), sensörleri (belki) bozulur ve yeni çıkan aletlerde daha iyi ve yeni sensörler olacağı için, siz gider onu alırsınız. O süre içinde saatin orasına burasına jelatin yapıştırmaya çalışıp boşa zahmete girmeyin, paranızı kaybetmeyin. Bu tip saatlerde almanız gereken tek şey, uygun fiyatlı bir yedek kayış olacaktır zira 7-8 ay içinde kayışlar bir şekilde yırtılıyor. Son olarak, "falanca marka saat, çok daha iyi adımsayar ölçüyor, yok filanca markada nabız daha iyi ölçüyor" türünden oltalara da gelmeyin. Saatin ölçeceği oksijen seviyesinden, adımsayardan ne olacak. Adımını bile sayarak atan adamdan, vatana da, millete de, kendine de fayda gelmez. Varsayalım 100-150 adım eksik ya da fazla ölçüyor, ne olacak? Günlük on bin adım için sapma, %1. Atomu mu parçalıyorsun ki, adımı tam ölçsün. Hepsi bir algoritma, kimisinde kafanızı kaşırken bile adımmetre çalışır, kiminde ise çalışmaz. Takmayın böyle şeyleri. 5-6 kat pahalı ürünlere dünya para vermek için kendinize bahane üretmeyin. En kralı da, en dandiği de 3 sene sonra pil bağlamında cartayı çekecek. Alın fiyat/performans olanını, geçin gitsin. |
|
|
|