Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: roax , fblio Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 35 Misafir (8 Mobil) - 28 Masaüstü9 Mobil
5 sn
387.684
Cevap
8.790
Favori
83.886.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1687 oy
Öne Çıkar
Giriş

hasarlı kutulu ürünler diye konusu geçmişti.. Hangi satıcıydı ?

• Julius Meinl Jubilaeum 500 g Çekirdek Kahve

264 TL

Julius Meinl President Çekirdek Kahve, Orta Kavrulmuş, Classic Aromalı, 500 g

259 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Julius Meinl President Çekirdek Kahve, Orta Kavrulmuş, Classic Aromalı, 500 g
    https://www.amazon.com.tr/Julius-Meinl-Jubilaeum-%C3%87ekirdek-Kahve/dp/B009PIIMXA

Julius Meinl Trend Collection Coffee Crema Intenso Çekirdek Kahve 1 kg

500 TL

Julius Meinl Trend Collection Coffee Crema Intenso Çekirdek Kahve 1 kg
    https://www.amazon.com.tr/Julius-Meinl-Jubilaeum-%C3%87ekirdek-Kahve/dp/B0BDLLD2G9

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

Siyahını Ağustos başında 980'e almıştım. Kalıbı göründüğünden daha bol. Göbeklilere de olur. Çok slim dursun diyenler 1 beden küçük alsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Önceki senelerde taksitle aldığım ürünü iade ettiğimde toplam ücreti hediye kartı olarak vermişlerdi, hatta buraya da yazmıştım bu şekilde taksitle telefon alınabilir diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kütahya Porselen Moderna 12 Parça 4 Kişilik Yemek Takımı Gri

883 TL

Kütahya Porselen Moderna 12 Parça 4 Kişilik Yemek Takımı Gri
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZMBZ7R
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    Ben Q8 Max ile S8 Sonic arasında kalmıştım. S8 sonic aldım.

İkiside hem mop hem süpürme işini yapıyor fakat S8 sonic cihazının halı tanıma özelliği daha gelişmiş.

- Q8 max mop kaldırma özelliği yok
    - S8 sonic halıya çıktığında mop kaldırma özelliği var

- Q8 max halının uç kısımlarını nemli bırakıyormuş
    - S8 sonicte böyle bir problem yokmuş.

İkiside çok satan ve yorumları iyi olan modeller mop çok önemli değilse q8 max tercih edilebilir.

Cihazı daha bugün teslim aldım kurulumunu haftasonu yapacağım.

Q8 max 15-16k civarında
    S8 sonic ben 21k ya aldım.

Robot süpürge işi biraz değil baya bir bütçe ile alakalı sizdd bütçenize göre araştırma yapabilirsiniz. Ben 20 bin lik bir robot bakıyordum. Forumda robot süpürgeye ait konu var orasıda baya aktif göz atabilirsiniz.

• bilgins34 B kullanıcısına yanıt

Böceklenme olduysa sevinmelisiniz. Hatta markayı tercih sebeplerinizden biri olmalı. Doğal olmayan yollarla , yumurtasız , sadece aroma ve katkı maddeleri ile zenginleştirilmiş makarnayı emin olun böcekler bile yemiyor.

• TOSHIBA 70QA5D63DT

29.028 TL

• JBL CINEMA SB560 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer

11.499 TL

JBL CINEMA SB560 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBHZ3YQS
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

Sizinle Aynı Satıcı Üzerinde Ps5 Almışız Ancak Henüz Elime Ulaşmadı,Salı Günü Görünüyordu Kargo Yapılmamış Henüz Şimdide Teslimat Çarşamba Görünüyor.Ancak Ürünü Almadan Önce Satıcıya Mesaj Atmıştım.

Merhaba bazı satıcılardan alınan ürünlerin kutu hasarlı iade edilmiş ürün kullanılmış ürün sikayetleri mevcut bu siparişim ile ilgili hassasiyet gosterirmisiniz açılmamış iade edilmemiş hasarsız sorunsuz faturası mevcut bir şekilde teslimatinin gerçekleşmesini rica ediyorum teşekkür ederim.

Merhabalar efendim, ürünlerimiz sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Son derece özenle ve dikkatle paketlenmektedir.

Neonbil Satıcısı

2 Gün Önce 18,499 Üzerinden Satıcı Gonderici Amazon Olan Ps5 Yakalamıştım Ancak Satıcının Sözüne İtibar Ettim Sizin Mesajı Görünce Bakalım Nasıl Bir Durumda Gelecek. Geçmiş Olsun Üzücü Bir Durum Cihazın Yenisi İle Değişimini Talep Edin Taksitli Aldıysanız En Mantıklı Seçenek Olarak.

( Kusura Bakmayın Özel Mesaj Gönderemediğim İçin Burdan Yazmak Durumunda Kaldım )

• MSI NB MODERN 15 B12MO-676XTR I5-1235U 16GB DDR4 UMA 512GB SSD 15.6 FHD DOS SIYAH

15.499 TL

MSI NB MODERN 15 B12MO-676XTR I5-1235U 16GB DDR4 UMA 512GB SSD 15.6 FHD DOS SIYAH
    https://www.amazon.com.tr/MSI-MODERN-B12MO-676XTR-I5-1235U-512GB/dp/B0CLNQVVNZ
  • Himalaya Since 1930 Peeling Etkili Arındırıcı Çamur Maskesi, Fuller Toprağı, Ceviz, Karma Ve Yağlı Ciltler, 75 Ml

49 TL

Himalaya Since 1930 Peeling Etkili Arındırıcı Çamur Maskesi, Fuller Toprağı, Ceviz, Karma Ve Yağlı Ciltler, 75 Ml
    https://www.amazon.com.tr/dp/B009NELMSI
  • Bu neden bu kadar ucuz

Addison ADS-56 Universal Ayarlanabilir Siyah Araç Telefon Tutucu
    https://www.amazon.com.tr/Addison-ADS-56-Ara%c3%a7-Telefon-Tutucu/dp/B07CTY3LXM
  • batmanlı B kullanıcısına yanıt
    Benim attığım fotoğrafları gönderin, sonra da diyin ki bu mu sıfır kapalı kutu?
    Hatta bu fotoğrafı da gönderin, dönüştürücü Sony'nin hangi serisi diye sorun?!.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH & Amazon denince aklıma sadece colombia bot geliyor :) Bura da en çok columbia konuşuldu. Bu sene columbia molumbia yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 5 Kasım 2024; 0:44:1 >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    O defter kapandı maalesef.

• potanmitilla P kullanıcısına yanıt

bütün dünya ülkelerinde kasım ayının son cuma günü black friday olarak kabul edilir ve rafları boşaltmak amacıyla gerçekten dev indirimler yapılır..

11.11 tarihini yıllar önce ilk ortaya atan aliexpress sitesidir.. takvimdeki bir sürü bir'den dolayı sapların/bekarların günü olarak ilan edip aliexpress de o hafta gerçek indirimler yapmıştır..

bu olayı gören N11 sitesi bu 11.11 gününü hemen sahiplendi ve sadece o gün geçerli olan indirim kuponlarını birkaç hafta önceden dağıtmaya başladı.. eskiden kriz yoktu güzel indirimler oluyordu..

diğer yerli ve milli satış platformları da N11 ve black friday arasında kalmamak için kendi kasım ayı kampanyalarını yumurtlamaya başladı derken kasım ayı komple indirim ayı oluverdi..

şu an geldiğimiz son durum önce bindirim sonra indirim şeklinde.. sonuçta esas kampanya günü kasım ayının son cumasıdır.. eğer beklerim diyorsanız son cumayı bekleyin Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

Neobil olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Bin yıllık devlet aklı o işi de halletti :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nagods -- 5 Kasım 2024; 1:7:57 >
  • antique kullanıcısına yanıt

Temmuzdaki indirimler çok iyiydi. Şu anki fiyatlar yanına bile yaklaşamıyor. Hatta ekimdeki fiyatlar şu anda yok. Yok ya. Takip ettiğim samsung tablet ekimde 13900-14200 civarıydı. Şu anda 15 bin altına satan yok. Kasım indirimi diye köklediler fiyatları.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.