Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Farisis , Farisis , Denovet , Denovet Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 90 Misafir (6 Mobil) - 86 Masaüstü8 Mobil2 Android
5 sn
331.722
Cevap
8.115
Favori
72.893.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13931394139513961397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EknCn

    Zoruma gidiyor,

    PS4 sahibi olduğum zamanlar 250 liraya bile bulunuyordu bunlar şimdi 500 lirayı fırsat diye paylaşıyoruz.
    Ne yazık ki evet, 2019'da yaz indirimlerinde Sony 320'ye düşürmüşken amazon üzerinden Eurasia garantili mavi kamuflajı bir gece 240TL'ye düşürmüşlerdi, kapış kapış gitmişti. 2020 yılbaşında trendyolda yine tanımladıkları 100TL kuponla 220TL'ye düşürmüşlerdi. Üzerinden 8-9 ay geçti, ilave vergiler vs derken fiyatlar 700TL'ye dayanında 450TL artık fırsat oluyor.

    Bu arada ben de artık eskiyen, takılan DS4'ümün içini açıp lehimle tamir yoluna gittim, bu devirde artık takılıyor diye yenisini alacak kadar israf edecek paramız yok artık.




  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada ve Amazon çok güzel indirim yapmıştı, hatta sırf arada arkadaşlarla oynarım diye alacaktım da vazgeçmiştim.

    Katılıyorum, artık zevkimiz için bir şey harcarken bin kere düşünür olduk.
  • Evet demek istediğim oydu hocam. Soğutucuyu bu ürüne bağlayarak çalıştırmayı düşünüyorum da almışken güzel bir şeyler olsun istedim. Yani soğutucu en verimli hangi değerlerde çalışır biraz da onu öğrenmek isterim. * tabi bilginiz varsa veya başka bir ürün öneriniz varsa onu da dinlemek isterim
  • 1 Eylül:

    Viewsonic VP2458 Monitör 24 inches IPS Teknolojiisi TFT LCD / 1697TL /https://www.amazon.com.tr/Viewsonic-VP2458-100-Profesyonel-Monitör/dp/B07JR9R5YS

    Rampage SN-RW3 Turuncu USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık / 248TL /https://www.amazon.com.tr/Snopy-SN-RW3-Mikrofonlu-Kulaklık-Turuncu/dp/B079LN1NBP




  • AIK kullanıcısına yanıt
    önceki mesajımda yazmıştım zaten, herhangi bi usb 5v/1A, 1.5A vs adaptörünüz evde varsa onunla da çalıştırabilirsiniz, masrafa girmenize gerek yok yani. ama geniş düşünüp qc 2.0 yada 3.0 destekli telefonunuz varsa yada yeni telefon evdeki birisi için düşünüyorsanız yeni telefonların çoğu quick charge destekli olduğundan 30tl civarına düşerse kaçırmayın derim. ugreen, spigen yada ankerin tek portlu qc adaptörleri 50tl den fazlaya satılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu amazona bir ürünün gelip gelmeyeceğini nasıl öğrenebiliriz acaba? Aylardır beklediğim bir ürün var kendi stoğuna getirse de oradan alsam diye bekliyorum, sonra msj attım mailde 1-2 hafta içinde gelecek dendi, süre geçti yine mesaj attım bu seferde müşteri hizmetlerine böyle bir bilgi verilmemektedir diyorlar. Yav önceden nasıl verdiniz onu veren uydurdu mu yani? Yok mu tanıdığı olan içeride bu bilgilere erişebilecek biri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    hocam ben de bir bilgisayar kasası bekliyorum: nr200p. dünyanın her yerinde satışta ama buraya ne zaman geleceğini amazon bilmiyor, amazonun yönlendirdiği distribütör bilmiyor, cooler master Türkiye ekibi bilmiyor. garip iş vesselam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Çok enteresan ya, düzgün bilgi veremiyorlar. Çoğu ürün gelmiyor, hb vatan teknosa her yerde var ama amazonda yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B01C5VP862/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_8M3tFbTE2XT1Y

    Keen kadın bot 36 numara
    349,15



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsmt -- 2 Eylül 2020; 13:56:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler hocam
  • 3 çift puma çorap 21 lira satıcı amazon stok var

    https://www.amazon.com.tr/SPORT-SOCKS-BAYAN-ERKEK-88749802/dp/B07F1G3XRV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Türkiye politika olarak bazen kafasına göre iş yapıyor, Amazon'un normal politikasını izlemiyor. Amazon ana merkezine durumu anlatan uzun bir ingilizce metin yazdım. Türkiye'deki kendilerine yetkili diyen kişiler kafasına göre at koşturuyor canları nasıl isterse öyle davranıyor.

    Düşünün ürün almışsınız, Amazon eksik göndermiş (7 tane yerine 5 tane), karton savaştan çıkmış gibi getirilmiş (o hanede bulunmuyorsunuz tabii hediye olarak aldığınız için babanıza) ve daha önce birden çok kez paketleme ile alakalı yırtılma ile alakalı bildirmenize kayıt oluşturmanıza rağmen ve yetkili size dönüş yapacak denilmiş ancak 16 gün boyunca hiç dönüş yapılmamış. (2-3 günde bir durumu hatırlatıp acil olarak belirtmenize rağmen) Diğer siparişlerde aynı sorunu yaşar mıyım bakın hediye olarak gönderiyorum adrese dediğinizde 'gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hiç şüpheniz olmasın sorun olursa hemen bildirin' densin.

    Aldığınız ürün toplam 80 TL iken siz bunda 70 TL promosyon kullanmış olun (2018'de ürünlerin iadesinden gift kart yerine o şekilde hesaba yüklenmişti) 10 TL kartınızdan ödeyin. Sorunu aktardığınızdan sonraki gün tüm ücret iadenizi yaptık ürünleri göndermenize gerek yok densin mail yolu ile ve sorulmadan. (ki siz ürünleri göndermemekle alakalı hiçbir şey dememişken) Bunu söyledikleri mailde de hesabınıza promosyonları yükledik desinler ancak yüklenmesin ve neden yüklenmedi diye sorduğunuzda ''biz sadece sistemin izin verdiği kadarını yüklüyoruz'' desinler. Size her defasında bizim yükleme yetkimiz yok yetkili sizi arayacak densin ancak hiçbir şekilde aranmayın.

    Daha sonra dün konuştuğunuz temsilci size desin ki ben yetkilimle şu an görüşme sağladım. Eğer ürünleri iade etseydiniz promosyonu da yüklerdik iade etmediğiniz için bu yüklenmemiş densin. Siz de ona önce, siz yetkiliyle anlık iletişim kurabiliyorsunuz peki arama niye bize yapılamıyor 16 gün dedikten sonra Amazon temsilcisinin mail ile iade etmenize gerek yok dediğini ve sadece 10 TL iade edileceğini söylese zaten kabul etmeyeceğinizi bildirmiş olun. (11.37 TL ürünün 1 tanesinin fiyatı zaten hani eksik gönderilen 2 ürünün iadesi yapılsa ona da tamam)

    En son size bizim prosedürlerimiz böyle densin ancak Amazon.com'da daha önce aynı olayı yaşadığınızda promosyonu da Amazon'un teklif ederek tekrar hesabınıza yüklediğinizi hatırlatınca ve ''Ben siparişimde sorun yaşayıp yaşamayacağımı müneccim miyim nereden bileyim, siz kendi sattığınız ürünlerde Amazon güvencesi vermiyor musunuz ne demek kullandığınız bakiyeyi geri vermeyiz koskoca Amazon Türkiye ne koparsak kardır mantığı ile mi hareket ediyor'' dediğinizde telefon kapansın.

    Arkadaşlar suistimal edilebilecek durumlar aktarıldığında ben ve diğer kişiler bakın silin suistmal olur sonra değişikliğe giderler ve bu suistimal edenler yüzünden diğer insanlar da mağdur olur derken bunu kastediyorduk işte. İyi ki ürünleri açarken video kaydı fotoğraf vs. var. Bu durum Amazon nezdinde bence kabul edilebilir değil. Bunu yazmamın sebebi konuyu baltalamam değil birkaç sayfa önce müşteri politikalarından memnun olduğumu aktarmıştım zaten hala da öyle ama kafalarına göre bazen iş yapıyorlar ve eminim ki suistimallerden dolayı olayı buna çevirdiler. Bana ürünleri iade ederseniz promosyon bakiyesini yüklerdik deselerdi iade ettirirdim her ne kadar hediye olarak da göndermiş olsam o ürünleri. Ancak bu söylenmeden 'ee böyle böyle yapsaydınız farklı davranırdık'' demeleri bana biraz saçma geldi paylaşmak istedim.

    Sayfayı meşgul ettiysem tekrar kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 2 Eylül 2020; 14:16:1 >




  • Levis boxer 2 tane s beden emaneti küçük olanlar alabilir fiyatı 51.68 tl dip fiyat

    https://www.amazon.com.tr/dp/B074PVFK8R/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_Pb4tFb15RHRVK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POLO ASSN. TRONA Moda Ayakkabı numaralar mevcut dip fiyat 59 tl erkek spor
    https://www.amazon.com.tr/U-S-POLO-ASSN-TRONA-Ayakkab%C4%B1lar/dp/B08619XJ42

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Amazon'un izlediği müşteri memnuniyeti politikaları suistimale maalesef ki çok açık. Açık açık yazılan memnuniyetlerin kaldırılması için çok kişi ile konuştum bende. Çünkü biliyorum suistimal edileceğini. Suistimal edildikten sonra politikaları mecburen sertleştirmeye başlıyorlar. Bu sefer de gerçekten sorun yaşayan kişilerin mağduriyetlerini okuyoruz.

    Ek olarak Amazon Türkiye'nin ürün listelemesi, ürünlere ait bilgiler gibi önemli olan hiç bir şey tutarlı değil. Bilgi girişlerini yapan kişiler çok amatör çalışıyorlar. Açılmasının üzerinden o kadar zaman geçti ama halen bir arpa boyu yol alamadılar. Kaç kez bunları bildirdim hatırlamıyorum. Ürün yelpazesini ve eldeki stokları büyütün dedik ama sürekli söylediklerimiz yetkililere aktarılmaktan öteye gidemedi. Koskoca Amazon ürün bilgilerini yarım yamalak sağdan soldan kopyala yapıştır alıyor. Başlık, görsel, ürün açıklaması hepsinin birbirinden farklı olduğu bir sürü ürün var. Paketleme konusunda da Amazon.com ile aralarında çok fark var. Bazı ürünler acayip korunaklı şekilde geliyor, bazı ürünlerde de gerek görmediklerinden midir çalışan kişinin keyfinden midir bilmiyorum ama dümdüz kocaman bir kutunun içine atılmış halde geliyor. Kolay Gelsin getiriyorsa nasıl geldiği çok önemli olmuyor fakat MNG ile gönderirlerse çok sıkıntılı oluyor süreçler.

    Sizin sorununuzu bir şekilde çözerler. Mağdur edeceklerini düşünmüyorum. Sadece temsilcilerin bazısı çok umursamaz, yardım etmeye meyilli olmuyor. Doğru temsilciyi denk getirmek önemli. Bu arada sohbet yerine beni ara seçtiğinizde daha bilgili ve yardımsever temsilcilerin denk geldiğini gördüm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirtazo01

    3 çift puma çorap 21 lira satıcı amazon stok var

    https://www.amazon.com.tr/SPORT-SOCKS-BAYAN-ERKEK-88749802/dp/B07F1G3XRV
    uk beden öçüleri neye denk geliyor acaba
  • Bu amazonun kargosu ne guzel yahu...kendine ozel kargo sistemi mi var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone hızlı şarj cihazı almak isteyenler çok iyi bir şarj cihazı. Bana fiyatı uygun geldi ve satın aldım. Apple orijinale 260₺ vermek yerine çok daha mantıklı

    Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) Duvar Şarjı F210 - 000CA26477https://www.amazon.com.tr/dp/B07V7YHXY6/ref=cm_sw_r_cp_api_i_ww4tFbVGEC35B

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    40 43

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13931394139513961397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.