Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (11834. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 37 Misafir (6 Mobil) - 36 Masaüstü6 Mobil
5 sn
423.640
Cevap
9.112
Favori
90.960.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1721 oy
Giriş
  • Lysol Çamaşırlar için Sıvı Antibakteriyel Hijyen Sağlayıcı Temizliğin Esintisi (1 x 1200 mL)

Piyasada en düşük: 48 ₺

✓ Amazon fiyatı: 37 ₺

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Lysol Çamaşırlar için Sıvı Antibakteriyel Hijyen Sağlayıcı Temizliğin Esintisi (1 x 1200 mL)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09KR1N543

Bilyalı çekmece rayı tavsiye ederim

beyaz raylar çekmeceyi tam açınca aşağı iniyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outdoor yazan ayakkabıların çoğu arazi koşu ayakkabısı , bot gibi boğazlı değilse yüzde 90 öyle burada gördüklerim. Arazideki her türlü koşulda ayağınızı darbelerden korumak ve kaymamak için tasarlanmış bir koşu ayakkabısı . Şehir içinde giymek için değil yani ,giyilmez mi giyilir tabi ama genelde taban ve burun kısımları sert olur , mermer ve benzeri yüzeylerde, bazen ıslak asfaltta kaygan olurlar. Yurtdışı sitesinde koşu kategorisinde zaten https://www.adidas.com.my/en/terrex-tracerocker-trail-running-shoes/S80898.html

Bu tip ayakkabıları koşu dışında hiç giymiyorum, hatta asfalt koşuda bile giymiyorum, çünkü yol için üretilmiş koşu ayakkabısı daha konforlu ve sağlıklı.

• demirciden 50TL ye bu ölçülerden vesa yaptırdım. birebir aynısı oldu. sağlam ve dayanıklı oldu tavsiye ederim.

Hayır. Yanlış bilgilendirmeyelim kimseyi. Kolay gelsin amazonla anlaşmış ve yurt dışı ürünleri uçaktan alıp gümrük işlemlerini yapıyor. teslimat adres kendi dağıtım bölgesiyse kolaygelsin kendisi getiriyor ve teslim ediyor, teslimat adresinde hizmet vermiyorsa hizmet veren başka bir firmaya aktarıyor. (bana sendeo kargo ile geliyor ve çok memnunum sendeo kargodan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim kollar İstanbul'a inmiş. Bende laptopu asmak için eski küçük tvnin duvara asma aparatının alt demirini kullanmayı düşünüyorum.

• aMiraL* kullanıcısına yanıt

Merak etmeyin gelir. Bazen 6-7 gün hareketsiz gözükür sonra günlük hareketler birden gelir

Hocam yaptırdığınız platformun yakın çekim fotoğrafını paylaşabilir misiniz? Gayet iyi duruyor.

Arkadaşlar dkp sacdan tahriben 2 mm plasma veya lazer kesim + abkant büküm. Sonrada elektrostatik toz boya üretim yöntemi böyle ömürlük kullanırsınız.bulunduğunuz ilde metal kesin plazma keşsmi vardır.yalnız çizimi sizin halletmeniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 4 Ocak 2023; 21:32:59 >
  • Rica ediyorum şu konu altında sohbet etmeyin, ürünlerle ilgili soru sormayın. Merak ettiğiniz şeyleri özelden sorun. Mesajları okurken enerjimiz kalmıyor, fırsat konusu diye girip kişisel mesajlarınızı okuyoruz lütfen özen gösterelim arkadaşlar.

tanıdık herhalde. yoksa 50 liraya 4 tane civata sıkmıyorlar. balata değişimi geçen yıl 100 liraydı minimum, şimdi 250 isterler herhalde.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • crysisis C kullanıcısına yanıt

konuyu açınca link taramasaı yapacaksını hocam gözlerle.

sohbetsiz konu olmuyor, başka bir taraftar forumunda yıllardır deniyorlar olmuyor yapılamıyor, illa ki birileri gelip sohbet ediyor.

burada da sohbetsiz sadece fırsat paylaşımı konusu var : https://forum.donanimhaber.com/amazon-turkiye-firsatlari-sadece-link-paylasimi-sohbet-yasak--135759219-187#154769417

5 gündür kimse mesaj atmamış konuya. sohbet yoksa paylaşım da olmuyor gördüğünüz gibi.

yapacak bişey yok. sohbet okumak istemeyen o konuyu takip eder, haftada bir iki paylaşım gelirse ne ala. Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• kalkanali kullanıcısına yanıt

Hocam mümkünse yaptırdığınız demirin fotoğrafını atabilir misiniz çok iyi duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynı durum var seninki gibi hocam, 3 kargom var yurtdışından hepsi bu şekilde, genelde böyle olunca 1-2 güne kargo elime geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 4 Ocak 2023; 21:47:8 >
    Cooler Master K380 Thunder600W/AMD Ryzen 5 5600x 4.6GHz/GIGABYTE B550 AORUS PRO /Zotac RTX 3060 AMP 12GB White Edition/PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB Gaming DDR4-3600Mhz C18 32GB (2x16GB)/Samsung 500 GB 860 EVO SSD/Seagate BarraCuda 1TB/HP 24X 144HZ
  • şöyle bir laptop standı var arkadaşlar. fiyatı da 69 lira, uygun gibi.

altındaki delikler vesa kola vidayla tutturulabilirse belki iş görür ama çok dar olabilir o şekilde de. altına araya iki parça atıp buna bağlayıp onu da kola bağlasak olabilir gibi ama sağlam yapmak lazım.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Coverzone Katlanabilir Kademe Ayarlı Kaymaz Taban Plastik Laptop Notebook Standı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B091CX4893

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 4 Ocak 2023; 21:48:21 >

• trendyolda 111 tl ye alüminyum olanları var. plastik almaya değmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kalkanali kullanıcısına yanıt

Nazar değmesin çok hoşuma gitti Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]  Ben daha monitör alamadım ya, bu zamlardan sonra alamam da bir türlü beğenemiyorum. Yok VA panelin açısı yok IPS'in kontrastı derken Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

Monitör 32" mi hocam ?

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.