Şimdi Ara

Amazon telefon hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.com/gp/product/B00PWEN2ZE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
    Beyler bu telefonun Türkiyeye kargosu var. Satıcı amazon. Normalde amazon kendi sattığı telefonlarda Türkiye kargosu yok. Bedava telefon bildiğin günlük indirimlerde gördüm. Alıp evde emektar 3310'larin imei sini girsek kullanabilir miyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umut.ozkan57

https://www.amazon.com/gp/product/B00PWEN2ZE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
    Beyler bu telefonun Türkiyeye kargosu var. Satıcı amazon. Normalde amazon kendi sattığı telefonlarda Türkiye kargosu yok. Bedava telefon bildiğin günlük indirimlerde gördüm. Alıp evde emektar 3310'larin imei sini girsek kullanabilir miyiz.

türkiyeye kargo , posta yoluyla telefon sokmak yasak. ürün gümrükte takılacaktır.

• Biliyorum ama amazon kendi sattığı elefonlara Türkiye kargosu eklemezdi

• Kardeş hiç bulaşma tecrübeyle sabittir. Ben de senin gibi düşündüm amazon.de uzerinden vergi kargo dahil 436 euroya htc one m9 aldım. Urun tr gumrugunde takıldı geri gondermek için ak ile karayı seçtim. En son amazon musteri memnuniyeti adina ucreti geri ödedi ama euro düştüğü için kur farkindan zarar ettim. Telefon gümrük tarafindan rehin alındı. Ne oldu bilmiyorum en son. Yani bulaşma yine de sen bilirisin.

• Zaten 60 liraya geliyor pek zararı olmaz demiştim ama boşver almiyim amazona yazdım düzeltirler inş.

• Zaten gondermez rahat ol. Telefo. İsi shippinge kapali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.