Şimdi Ara

Amazon Salomon Ayakkabılarda İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi indirimler var. 2 ay önce 2 Salomon'u %20 indirim + 1000tl'ye 300 indirimle aldım bundan daha pahalıya geldi. Neredeyse tüm Salomonlarda indirim var. Örneğin:

www.amazon.com.tr
    SALOMON X REVEAL W Spor Ayakkabılar Kadın: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07RJSYFJH/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_tqLcFbA8SPP3B

www.amazon.com.tr
    Salomon Amphib Bold, Erkek Spor Ayakkabılar, Beyaz (Beyaz 23525), 46.5 Eu: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07CYZHX91/ref=asc_df_B07CYZHX911594426200000/?creative=380333&creativeASIN=B07CZ1CKP9&linkCode=asn&tag=cimritr-21&th=1&psc=1

www.amazon.com.tr
    Salomon Alphacross, Erkek Spor Ayakkabılar, Lacivert (Lacivert 22711), 46 Eu: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07KQRJZQ3/ref=asc_df_B07KQRJZQ31594447800000/?creative=380333&creativeASIN=B07RDLP59N&linkCode=asn&tag=cimritr-21&th=1&psc=1

• Salomon kalıpları nasıl arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 yıl önce 44-28cm xa pro 3d gtx almıştım ayağım 28.5cm olduğundan giyemedim arkadaşıma sattım. O zamanlar 44.5 yoktu. Şimdi yine gaza gelip xa wild aldım bakalım nasıl olacak.

Aşırı sert bir ayakkabıydı. İlk giydiğim gün milano’da bir günde 35km civarında yürümüştüm, ev arıyordum. Yerler engebeli, döşeme taş. Ertesi gün acıdan ayakkabıyı ayağıma sokamadım. ayağımın her tarafını mosmor etmişti. Ama tabi ekstrem bir durum ve 0.5 cm küçükmüş sonradan anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Salomon 406817 Amphib Bold Erkek Ayakkabı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/salomon-406817-amphib-bold-erkek-ayakkabi-pm-HB00000I564C
  • 1 numara büyük alın pişman olmayın
  • X-ultra alacaklar, kesinlikle 1 numara büyük alın.

• Ayağınızı ölçüp tam santimetresine göre alın büyük ayakkabı ayak sağlığınızı bozar. Google’a salomon size chart yazın bakın.

44 28cm
    44.5 28.5 cm bildiklerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bu markanın speedcross, alphacross ve supercrosslarını açıklayan spx'in videosu var, izleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teatalay

Bu markanın speedcross, alphacross ve supercrosslarını açıklayan spx'in videosu var, izleyin derim.
    Salomon diyince hep o aklıma zizigo indirimleri gelir neydi be 3-4 çift salomonları şimdikinin tek fiyatına almıştık.
  • 3 sene once XA Pro 3D almisdim.Cok saglam ayakkabidir.Severekde gyerim 44 numara gyiyorum 44.5 aldim ama keske 45 alsaydim.Bu sekilde de rahat ama tam ucu ucuna sigiyor.45 daha rahat olur ben cok begeniyorum salomonun.Tracking ayakkabilarini.

• Tam X Reveal modelini 539 TL almıştım, 1 saat sonra indirim geldi hemen iptal edip 300 Tl yeniden sipariş verdim.

buda 2019 yılında flo.com.tr den Salomon xa proyu 79.99 yakaladığım ayakkabı hatalı fiyat sandım ama ayakkabı gelmişti ancak 42 numara dar olduğu için başka birine hediye ettim.

Amazon Salomon Ayakkabılarda İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guerlain34 -- 15 Temmuz 2020; 13:32:32 >
  • hafif tabanı yüksek modeli varmı göremedim ben?
  • Daha yeni 3d goretex ayakkabımı n daha doğru duzgun kullanilmadigi halde astarinin cikip geldiği icin mahkemeyi kazandim...salomon mu? Asla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 375 TL ye Salomon Techamphibian 4 aldım , konu sahibine teşekkürler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xa pro çok iyidir eğer kararsız kalan varsa.

• Ben de bundan aldım. 407 TL'ye geldi. Teşekkürler. Rahat bir ayakkabı bakıyordum. Kıyafete falan para vermiyorum ama ayakkabıya veriyorum, 3-4 sene giyince zaten aynı şeye geliyor ve üstüne konforlu oluyor. North Face yakalamıştım indirimden 300 TL civarına, o da güzel ama kışlık. Yaz için iyi oldu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: oytunjo

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CYZHX91/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Ben de bundan aldım. 407 TL'ye geldi. Teşekkürler. Rahat bir ayakkabı bakıyordum. Kıyafete falan para vermiyorum ama ayakkabıya veriyorum, 3-4 sene giyince zaten aynı şeye geliyor ve üstüne konforlu oluyor. North Face yakalamıştım indirimden 300 TL civarına, o da güzel ama kışlık. Yaz için iyi oldu bu.
    Bu modeli sepete ekledim, alsam mı diye düşünürken sen aldın galiba hocam. 46,5 numarası sepetteydi, tükenmiş.

• Salamon eski kalitesi yok Salomondan vazgeçmezdim şu anda yaklaşmıyorum.

Taş gibi ayakta rahatlık falan bırakmıyor, taraklı ayak iiçnde sıkıntılı,

Merrel kalitesini az kaybedenlerden Merrell fırsatı paylaşan olursa değerlendiririz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.