Şimdi Ara

Amazon Puma Unisex Spor Ayakkabı 148₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
18.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fiiliyol

Roma modelinde normal numaram tutmuştu bunda da tutar diye aldık bakalım.

bunda tutuyor mu aynı numara üstad?

• Son adımda erkek şeklinde geçiyor. Buraya bırakayım da gönderilmezse itiraz edebiliriz belki,

Amazon Puma Unisex Spor Ayakkabı 148₺

Ek olarak stok var ben de 1 tane aldım. Alırken son 4 ürün yazıyordu şimdi son adımı kontrol ettim son 3 adet yazıyor.
  • Bende 1 tane nrgy comet kaptim 42 numarası kalsa bir tane daha alacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Son adımda erkek şeklinde geçiyor. Buraya bırakayım da gönderilmezse itiraz edebiliriz belki,

Ek olarak stok var ben de 1 tane aldım. Alırken son 4 ürün yazıyordu şimdi son adımı kontrol ettim son 3 adet yazıyor.
    bu dizilerden hangisini önerirrsiniz hocam?_

• doncorleone06 D kullanıcısına yanıt
    Denemedim ama romanın tipiyle aynı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: osmygt

Bende 1 tane nrgy comet kaptim 42 numarası kalsa bir tane daha alacaktım
    elimde 42 nin bordosu var hocam hiç giymedim 16 gün oldu alalaı yer ankara 145e aldım bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiiliyol

Denemedim ama romanın tipiyle aynı bu
    evet romaya benziyor ama sıkarsa diye düşündüm
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    öyle yazıyor ama sepete ekleniyor 999 tane bitse de eklenmeye devam edecek büyük ihtimal o yüzden sınırsız dedim. bende aldım bakalım 47 liraya geldi gift card + özür kredisi vardı hesapta. 43 giyiyorum ama olmazsa iade ederiz
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Evet hocam siz söyleyince fark ettim. Şöyle oluyor sepete ekleniyor fakat ödeme ekranında kalan stok kadar ödeme yaptırtıyor.

Neyse bakalım gelir umarım. Aslıda bilemedim bu ay aldığım 6.ayakkabı oldu. 100-200 lira aralığında marka görünce dayanamıyorum. Hastalığa döndü.

Amazon Puma Unisex Spor Ayakkabı 148₺
    Hocam imzada bulunan imdb listem kısmından linke tıklayarak benim için güzelden kötüye genel olarak doğru sıralamayı görebilirsiniz. Ben tek birisine bağlanamıyorum, zevkler tartışmalıdır çünkü.

Legion, Friends, Westworld, Sherlock, Breaking Bad, Halt and Catch Fire, İnside No.9, Black Mirror, The Orville, Taboo, Peaky Blinders..

Bu dizilerin hepsini rahatlıkla ilk sıradan önerebilirim. Aralarında tercih ise pek yapamam. Zevke ve huzura göre tercih edilmeli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 18 Ağustos 2019; 15:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Hocam imzada bulunan imdb listem kısmından linke tıklayarak benim için güzelden kötüye genel olarak doğru sıralamayı görebilirsiniz. Ben tek birisine bağlanamıyorum, zevkler tartışmalıdır çünkü.

Legion, Friends, Westworld, Sherlock, Breaking Bad, Halt and Catch Fire, İnside No.9, Black Mirror, The Orville, Taboo, Peaky Blinders..

Bu dizilerin hepsini rahatlıkla ilk sıradan önerebilirim. Aralarında tercih ise pek yapamam. Zevke ve huzura göre tercih edilmeli diye düşünüyorum.
    teşekkürler
  • Teşekkür ederim. Aldım bir tane.
  • Kalıplar dar mıdır? Normalde 43 giyiyorum. 44 mu alsam karar veremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudebbir M kullanıcısına yanıt
    Ayak ölçünüzü alıp Puma'nın kendi sitesinden almak istediğinizin ayakkabının açıklamasına bakın. Orda ayakkabıya özgü uzunluğa göre numaralar var. Oradan bakarsınız.
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    44 numara indirim stoğu tükendi. 35-36 ve 37-38 numaralarda indirim mevcut sadece.

• flex'i iptal edip st runner v2yi aldım onun yerine
    Satmak istersen ben alabilirim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

https://www.amazon.com.tr/dp/B077MG728B/ref=asc_df_B07MFTMDNP59339716/?creative=380333&creativeASIN=B07MFTMDNP&linkCode=asn&tag=cimritr-21&th=1&psc=1
    kadın ayakkabısı iyi fiyat.
    35-36 aldık bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.