Şimdi Ara

AMAZON PUMA RUNNER SPOR AYAKKABI BÜYÜK İNDİRİM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    76 RUNNER FUN Siyah Unisex Sneaker Ayakkabı: PUMA: Amazon.com.tr: PUMA Türkiye
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07S1SBHCT

Arkadaşlar fiyat çok iyi.
    Ayakkabı güzel duruyor ihtiyacı olan kaçırmasın.
    Stoklarda 1-2 şer tane kalmış.

• ihtiyaç yokken bugun aldim ben 240tl lik magazada da bedenini deneyip buradan sipariş vermistim. fiyat olarak en ucuzu burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzelÜyelik kullanıcısına yanıt
    hüç rahata benzemiyor hocam öneriyor musunuz?

• 195 lira buna
  • VaporWave kullanıcısına yanıt
    ben ondan almadim hocam bundan aldim ve tabanı cok rahat denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzelÜyelik -- 18 Temmuz 2019; 0:40:46 >

• Orta okula giderken vardı aynısı be 15 yıl öncesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    güzel gözüküyor alasım geldi benim de. tabanı memory foam gibi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    evet oyle ve alt tabina hafif,
    ilk buna niyetlenmistim sonra usttekini aldim

eyvallah hocam alıyorumcben de sana güvenip madem yazın rahat rahat gezeriz inş. geçen ay skechers aldım bir türlü yarım numara küçüğü stoğa girmediği için değiştiremedim ve yarım numara öyle bir ağrı yarattı ki ayağımda skechhers maceram kötü devam ediyor.

• Pumayı seviyorum ya kaç kez roma aldım halen aynı ayakkabıyı bulabiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    evet rahatti gercekten, buarada skechers markası olarak fikrim bu zamana kadar sayisiz marka denedim ve skechers en rahat ayakkabılardan biri olup bir o kadar da enn kalitesiz ayakkabidir. Benim gibi temiz giyen hatta araliklarla da giyerim o sekilde bile ayakkabi aninda deforme oldu ic astari yipranip sokuldu oyle ici yirtik oldugunu biri gorse kimseyide inandiramam aslinda yeni olduğuna, yine adidas nike ye geri döndüm sapa saglam kullaniyorum 2 sinin urunlerinide o yüzden skechers diye marka ya asla daha para vermem. Ben ayakkabida parmak ucum degince rahatsiz oluyorum nike ve adidas genelde 42,5 la 43 arasi değişiyor gittigim magazada 2. gonderdigim alti beyaz tabanliyi denedim 42 numara oldu orada fiyatı 380tl di :), sonra komple siyah olani gorunce onun 42,5 aldim ne olur ne olmaz diye. Beyaz olan iyi guzel fakat arkasindaki PUMA yazisi Nal gibi oldugundan sonradan istemedim beyaz renk yerine mad siyah varligiyla yoklugu bir olsaydi neysede cok buyuk olunca ve rengi beyaz oldugundan estetik durmuyor o yüzden siyahı aldim bakalim sanirim haftaya pazartesi gibi gelir
    ekleme:sende 42,5 almissin sanirim stok 1 tane kalmis çünkü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzelÜyelik -- 18 Temmuz 2019; 2:28:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

eyvallah hocam alıyorumcben de sana güvenip madem yazın rahat rahat gezeriz inş. geçen ay skechers aldım bir türlü yarım numara küçüğü stoğa girmediği için değiştiremedim ve yarım numara öyle bir ağrı yarattı ki ayağımda skechhers maceram kötü devam ediyor.
    Skechers hangi modeli

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    vibe ultra

• Bunun nesi güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzelÜyelik

ben ondan almadim hocam bundan aldim ve tabanı cok rahat denedim
    https://www.amazon.com.tr/Puma-Erkek-Ayakkab%C4%B1-Renkli-Numara/dp/B075F7WCP4/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1563364218&sr=1-1&pi=AC_SX118_SY170&dpPl=1&dpID=417fbyqmNBL&ref=plSrch&th=1&psc=1
    dun demistim bayagi ucuz diye piyasaya göre 236tl ye aldim ve demek ki stok azalinca 42,5 numara ve ondan itibaren 365tl ye cikmis

• mağazan hayırlı olsun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.