Şimdi Ara

Amazon, Prime üyelerine ücretsiz cep telefonu hizmeti vermeyi planlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • skywalkercry S kullanıcısına yanıt

    ekşi hiiiiç umrumda değil. trolleri doldurup millete sövdürmeden önce düşünecekti. umarm kökten kapatırlar . tek dertleri para reklamı gelsin trafiği gelsin geri ne olursa olsun.

  • Prime üyesiyim, bekliyorum. Yıılık 468,- TL üyelik ödüyorum. Elbette bana da yaparlar bi güzellik.

  • Yaparsa AWSCell yapar  

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Sen olma yahu.
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Hocam yapmayın ne pahalılığı, 150-200 TL'ye internet alıyorsunuz 10 dolar bile yapmıyor. Eskiden Türkiye'de pahalıydı evet ama döviz'in fırlamasından sonra bedava. Alt yapı için kullanılan ekipman ve malzemelerin büyük çoğunluğu döviz ile ithal edilirken; dünyanın baska bir yerinde bu paralara servis almak zor .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalım

    Hocam yapmayın ne pahalılığı, 150-200 TL'ye internet alıyorsunuz 10 dolar bile yapmıyor. Eskiden Türkiye'de pahalıydı evet ama döviz'in fırlamasından sonra bedava. Alt yapı için kullanılan ekipman ve malzemelerin büyük çoğunluğu döviz ile ithal edilirken; dünyanın baska bir yerinde bu paralara servis almak zor .

    275 TL'ye 200/20'lik tarife ve TV+ hizmeti kullanıyorum Turkcell'den. Tv+'da sansürden eski Türk filmleri bile izlenemiyor, Türk televizyonculuğunun içerik kalitesizliği, agresif reklam süreleri, internetteki sansür, port sınırlama gibi şeylere girmiyorum bile. Internet tarafında da Vodafone veya Türk.net'in uymak zorunda olmadığı engellemeleri ( ekşisözlük engeli misal ) Telekom ve Turkcell'in şakkanadak uygulaması faktörü derken.


    Ne internet alanında yüksek vergileri, ne de bizim iss firmalarının dolar nedeniyle mızmızlanmalarını veya bu firmalara üzülebilecek, ah - vah diyecek durumda değilim. Kaldı ki bu tarifeye en az 1-2 zam gelmeden önce geçtim. Şuan geçsem aynı tarifeyi, hizmeti eminim ki 320 küsür TL'den ucuza alamayacağım.


    Turkcell'i bir yandan paketlendirererek daha fazla kâr maksimizasyonu konusunda eleştiremiyorum Turk.net gibi herkese aynı hız, tarife diyip altyapı yatırımı yapabilecek finansal gücü oluşturamamak daha büyük hata ama Turkcell'de, Türk Telekom'da yıllarca agresifçe kullanıcılarını, müşterilerini kullanıcı - müşteriden çok kendisine muhtaç, köle gibi görmekten kurtulamadılar. Tamam Türk.net gibi yapıp tökezlemek yerine imkanı - bütçesi olan müşterilerden daha fazla para kazanmaya çalışmak daha mantıklı fakat bu kadar agresif olunmamalıydı.


    Altyapı konusunda şanslıyım, 2008'de ilk internet deneyimim FTTB ile oldu Turkcell Superonline ilk o zaman yanlış hatırlamıyorsam 3 ay 100 Mbps limitsiz tarife hediye etmişti. Sonrasında biz baya bir kotalı internette ben kotayı aşa aşa ergenlik döneminde sorunlu bir süreç yaşadıktan sonra tam kotasız, limitsiz tarife geçtik aynı değerli şirketlerimiz 1-2 yıl içerisinde adil kullanım kotası diye bir şey icat ettiler. Sonrasında 2-3 yıl öncesine kadar 25 Mbps'ten üstünü satın alamadık sağolsun agresif fiyatlandırmaları sayesinde.


    Devlete, politikaya şirin gözükmeye çalışıp yüksek vergi oranlarına itiraz etme cesareti gösteremeyip tüketiciye aslan, kaplan kesilen firmalara zerre kadar değer veya saygı gösteremem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 5 Haziran 2023; 20:22:17 >




  • kartalım kullanıcısına yanıt
    Kafan ne güzelmiş.. Savaştaki Rusya da güncel fiyatlar

    https://www.akado.ru/

    Ayda 100 mbit +117 tv kanalı dahil 99 rubleden başlıyor..

    200 mbit +179 tv kanalı, aylık 307 rubleden başlıyor.

    WiFi yönlendirici modem bedeli aylık 1 ruble


    99 ruble = 1.22 ABD doları
    307 ruble = 3.78 ABD doları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Haziran 2023; 7:45:14 >
  • skywalkercry S kullanıcısına yanıt
    ekşi beter olsun zamanında aktrolleri doldurup yaltaklık yapmasalarmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.