Şimdi Ara

Amazon Prime Türkiye [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
366
Favori
180.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Normal'de prime üyesi olmama rağmen 2 gün içersinde teslim edilmesi gereken kargo 6 gün sonra teslim edilecek diyor. Prime ne anlamı kalıyor? Aynısını yaşayan var mı? Müşteri hizmetleri ile görüştüm aynı şeyi papağan gibi tekrar ediyor.

Yani atıyorum 5 kişi bir hesap kullanılıyor mu? Aynı anda Prime'dan video izlenebiliyor mu?

Adamlar bedavaya üyelik satıyorlar resmen. Üstüne yerli filmlere yatırım yapıyorlar.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Aile üyeliği yok, bir hesaptan diğerleri de giriş yapar izler. Yani çoklu izleme var. Ola ki dediniz ki ben bu ay Amazon Prime üyeliğimi iptal edeyim fakat diğer izleyici de oradan oturdu bir film açayım dedi o zaman üyeliğiniz direk başlamaya devam eder yani sizinle aynı özelliklere sahip gidiyor. Kısıtlaması var mı hatırlamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dayı 2 tekrar yayına alınmış.

• Türkiye'de prime videonun değerini bilmek ve bu harika hizmeti korumak lazım.
    Hbo max denilen sitede 720p kalite veriyor web tarayıcıya. Prime ise 1080p cam gibi. Altyazı vs hbo ile kıyas yapılmaz.
    Ayrıca 2013 model lg tv de bile prime video uygulaması saat gibi çalışıyor.
    Gerçekten çok iyi hizmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışveriş konusunda ne avantajı var anlamadım bu Prime denen dalganın. Aynı gün teslimat görmeyeli aylar oldu. Ertesi gün teslimat da ürünlerin %95'inde yok. Daha da kötüsü bir işlemci aldım, aynı fiyattan Vatan'da da olmasına rağmen Amazon'dan aldım satıcı kargo günü geldiğinde siparişi iptal etti şimdi aynı ürün 6-7 bin farkla satılıyor. Vatan'da stok kalmadı diğer sitelerde de aynı fiyata yok ben kazığı yediğimle kaldım hiçbir yardım yok. Satıcıya ceza yok, müşteri maddi zarar görmüş umursayan yok.

Prime da bıraktım Amazon alışverişi de kesiyorum artık bu rezaletle uğraşcaksam diğerlerinden farkı ne?

Benzer durumda kalıp tüketici heyetinden falan sonuç alan var mı?

bu sene tırt

Hocam bu en son indimin ilk günü sabah 10 da aldığım kargo akşam 17 gibi teslim oldu.

Bugün de sabah 9 da sipariş verdim, teslimat bugun olacak gözüküyor..

Sizin konumdan dolayı da gecikme yaşanıyor olabilir..

eskiden teslim olurdu 24 saat geçmeden

kolay gelsin ile gelmiyor artık nedense

çoğu kişi sanal kartt oluştruyor

bu şekilde tekrar devam edebilmesi mümkün mü?

bakiye yoksa para da çekemez

benim hesabımı babamda izliyor bu benim için sorun değil nede olsa babam. Benim ödemelerimin tamamı sanal karttan olduğu için dediğin konuda haklısın. amazon ama sanal kartta para olmasa bile prime açabilir diye düşünüyorum (şu an çekemedim sonra denerim gibi) ama %100 emin değilim.

sanal karttan üyelik ücretini her ay, ayın 20 sinde çekmesi lazım ama içi boş çekemiyor bekliyor bekliyor bir sonraki ay geliyor sonra bana TV de ödeme şeklini değiştir diyor bende girip ödeme yapıyorum. kısaca anında çekmiyor/çekemiyorsa üyeliği iptal etmiyor sizin bunu yükleyeceğinizi düşünüyor. Bundan amazon diğer kurumlar gibi hemen ödeme yap yoksa kapatırım demiyor.

ortak kullanımda sizin iptal etmeniz gerekecek yoksa en az 1 ayı borç hanenize atar.

ben olsam youtube spotify vs ortak kullanıcı olabilrim ama prime aboneliğini ortak kullanmazdım illa kullanacaksam sadece aile içi kullanırdım.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.