https://gaming.amazon.com/loot/lol7 Oyun içi içerik olduğu için yeri burasi olmayabilir admin lütfen silmeyip taşırsan sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 20 Kasım 2020; 5:42:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Prime gaming üyelerine league of legends kostüm bedava!

-
-
-
aldım ama hesabımda görünmüyor
-
Ben aldım ganimetlere düştü hocam direk sizinkide düşer aldıysanız
-
quote:
Orijinalden alıntı: Micheal Jordan-__-Ben aldım ganimetlere düştü hocam direk sizinkide düşer aldıysanız
aldım hesabımı bağlayıp ama ganimetlerde hiçbir şey yok şu an.
tamamdır yeni geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 4 Ekim 2020; 3:29:41 > -
bu parçayı tr’de almıştım ve almış görünüyorum. ülke değiştirince de almış görünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Prime Gaming'i etkinleştirmek için cep telefonu numaranızı ekleyin hatası alıyorum. sisteme telefon numaram ekli güncelleme yaptığım halde alıyorum bu hatayı.
-
Teşekkürler faydalandım, Türkiye'den girdim bir sorun olmadı
-
Aynı hatayı veriyor bende de. Cep telefonu güncellememe rağmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylardır veriliyor sanırım. TFT için de yumurta mevcut.
Amazon prime video hesabım var, gaming için ayrı bi ücret v.s var mı acaba? Amazon prime video hesabı ile bunlardan faydalanabiliyor muyuz?
Faydalanabiliyorsun benim de öyle
Tamamdır çok teşekkürler
müşteri temsilcisiyle görüştüm teknik sorun var düzeltmeye calısıyoruz dedi. bilginiz olsun
-
Skin yazın kardeşim, kostüm deyince gerçek dikili kostüm veriyorlar sandım. Kendim giymesem de çocuk biraz daha büyüyünce okul partisinde falan giydiririm dedim
-
cep telefonu ekleyin hatası alıyorum. 2 defa yeniledim ama olmadı. varmı boyle sorun yasayan
-
tesekkurler oldu
Bende öyle sandım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Skin yazın kardeşim, kostüm deyince gerçek dikili kostüm veriyorlar sandım. Kendim giymesem de çocuk biraz daha büyüyünce okul partisinde falan giydiririm dedim |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X