Şimdi Ara

Amazon Prime alışverişlerinizde kullanabileceğiniz TL indirim ve puan kampanyaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
12
Favori
7.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
43 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün ki çekilişe katılamadım. Çıkmıyor katılım menüsü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orientem kullanıcısına yanıt

Ben pc üzerinde gezip sepeti düzenliyorum mobilden basıyorum siparişi. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet bir alisveris, teslimat ve kargo deneyimi yasamak istiyorsaniz buyrun amazondan alisverise. Hersey yolunda giderken cozum arayisi olmaz zaten ama aksiliklerde cozumsuz surecler deyince aklima ilk amazon geliyor artik.

19 temmuzda tv satin aldim, 21 inde elinde olur dediler. Birde takip numarasi verdiler. Elimde olmasini gectim kargoya bile teslim edilmemis, lutfen ertesi gunu bekleyin yogunluk var dediler, iyi peki dedik bekledik. Bir yandanda kargo sirketi ile gorusuyorum teslim edilen birsey yok ortada.

Ertesi gun yine ayni surec, ertesi gun yine ayni.

İptal edin diyorum edemiyoruz diyorlar, neden diyorum inceleniyor neden kargonuzun gelmedigi diyorlar.

Kargoya teslim etmemissiniz ondandir diyorum, urun depomuzda diyorlar. Kargo sirketinin gelip almasi lazimmis.

Kargoyu ariyorum, kargo biz gunde 3 defa depoyu ziyaret ediyoruz sizin adiniza bize kargo teslim edilmedi oyle bir sevkiyat yok diyorlar.

Amazon telefonla yardimci olmuyor bilgi vermiyor, zaten yetkisiz calisanlar aciyor telefonlari, chat ekrani deseniz yine ayni. Chat kopuyor baska biri baglaniyor tum sureci yine yazmak zorunda kaliyorsun.

Bir kampanya yaptilar ama operasyonel olarak hazir olmadiklari cok belli, tv yi taksitle almistim ilk taksidi odedim elimde daha tv yok :)

Diyorumki urunu temin edemiyorsaniz soyleyinde bosuna beklemiyim baska urunle degistirelim yada iptal edelim siparisi. Arastirma sonuclanmadan killarini kipirdatamiyorlar.

Hem urunu gondereme, hem parasini al, hem arastirma baslayip sorunu cozeme, hem baslattigin arastirma yuzunden siparisi iptal edeme, hem musteriye bilgi verme, hem hergun bir sonraki gun icin umut yaratip beklet. Vs vs

Tam bir kepazelik yasatiyirlar suan bana

• Kendime 500tl hediye çeki yollasam sonra oradan gelecek 75 tl indirimi kazansam ardından 500tl kodu girip 75tl de indirimi uygulayıp kalan kısmını da karttan çekip üzerine taksit yapabilir miyim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.