Şimdi Ara

Amazon prime 100/25 indirim (vodafon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
8.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazonda prime üyesi olun ilk 100 TL üzeri alışverişinize 25 TL indirim kazanın
    Amazon prime 100/25 indirim (vodafon)

24-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında (bu tarihler dahil olmak üzere) Amazon.com.tr üzerinden yapılacak ve satıcısı Amazon.com.tr olan ürünler için geçerli olmak üzere ilk 100 Türk Lirası (“Minimum Sipariş Tutarı”) ve üzeri bir alışveriş yapanlar, aynı alışveriş için 25 Türk Lirası tutarında promosyon kodunu kullanmaya hak kazanacaktır (“Kampanya”). Kampanyanın hüküm ve şartlarının detayları aşağıda yer almaktadır.
    Promosyon kodu sadece müşterinin satıcısı Amazon.com.tr olan ürünlerde yapacağı alışverişte kullanılabilir.
    Kampanya sadece Prime'a ilk kez üye olan ilk 10,000 müşteri için geçerlidir.
    Kampanya sadece Vodafone Türkiye tarafından e-posta veya anlık bildirim ile davet edilen veya Kampanya’ya ilişkin tanıtımı görüntüleyen müşteriler için geçerlidir. Kampanya başka bir müşteri hesabına aktarılamaz.
    Kampanya süresi içinde her bir müşteri en fazla bir promosyon kodu kullanabilir.
    Kampanya diğer promosyonlarla birleştirilemez.
    Kampanya için yukarıda belirtilen gerekli koşulları karşılıyorsanız, Amazon.com.tr üzerinden vereceğiniz ilk 100 Türk Lirası ve üzeri bir tutardaki uygun siparişinizde, 25 Türk Lirası tutarındaki promosyon kodunu hemen kullanmak için ilgili promosyon kodunu sepetinizdeki “Hediye kartı, hediye kuponu veya promosyon kodu” kısmına girin ve “Kullan” butonuna tıklayın.
    Promosyon kodları sadecewww.amazon.com.tr üzerinden Amazon.com.tr tarafından gönderilen ve satılan ürünler için kullanılabilecek olup, kargo ve paketleme ücreti, Amazon Hediye Kartı, üçüncü kişiler tarafından satılan ürünler için kullanılamaz.
    Amazon.com.tr promosyonu değiştirme veya iptal hakkını saklı tutar.
    Kampanya Minimum Sipariş Tutarı şartına tabidir: (i) uygun ürünleri Sepetinizden çıkartırsanız veya uygun bir ürüne ilişkin siparişinizi iptal ederseniz (bu şekilde kalan uygun ürünlerin toplam sipariş bedeli Minimum Sipariş Tutarı’nın altına düşerse) Kampanya artık uygulanmaz veya (ii) uygun bir ürünü iade ederseniz (bu şekilde elinizde kalan uygun ürünlerin toplam sipariş bedeli Minimum Sipariş Tutarı’nın altına düşerse), Amazon Kampanya kapsamında yararlandığınız indirim tutarını (asıl siparişte kullandığınız ödeme yöntemini kullanarak ve ilave bir bildirimde bulunmaksızın) size yansıtma hakkını saklı tutar.
    1-Tık ile sipariş metodunu kullanırsanız, siparişinize herhangi bir promosyon kodu kullanılamayacaktır.
    Promosyon kodlarının nakit karşılığı yoktur ve promosyon kodları devir ve temlik edilemez.
    Promosyon kodu kullanarak sipariş verirseniz ve bu siparişi iade eder veya iptal ederseniz, promosyon kodu iade edilmez veya tekrar kullanılamaz.
    Amazon.com.tr Kullanım ve Satış Şartları geçerlidir.
    Bu şartlardan herhangi birini ihlal ederseniz, Kampanya geçersiz olur.
    Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir
    Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Amazon ve Vodafone'da saklıdır
    Kampanya başka kampanyalarla ve promosyonlarla birleştirilemez
    Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Mayıs 2021; 16:22:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hb dede kargo bedava hocam bu ay sonuna kdr prime ücretide vermiyorsunuz. Amazonu çok büyütüyor ülkemizdeki müşteriler. Türkşyede amazonun doğru dürüst bir ayrıcalığo iade haricinde yok. Oda kullanıp iade olayı. Yoksa diğer markalarda da kullanmadan iade var skntı da yaşamıyorm. Zaten kullanıp iade etmem prensibim değil. Bundan dolayıda amazonun şahsen bana hiçbir artısı yok ülkemizde çünkü fiyatları öyle yurtdışı amazonlar gibi değil, ürün bile yok

Yapma hoca yapma dandikburada nin 1 aydir verdigini adam 8 tlye kac aydır veriyor, bak şuan chiacoin muhabbetine çakal türk firmaları ssd fiyatlarını sisirirken milletin 8 9 k ya sattığı ssdyi 4kya, 4k ya sattığı ssdyi 2kya satıyor amazon, iade konusunda katılıyorum benzer düşünüyoruz ama kullandigimiz ürünleri iade edebilseydik bulunmaz nimetti :D

• takmışlar ilk kez üye olacağa arkadaş bu amazonun da pazarlama stratejisi sıkıntı. ben 2. olacağım ne farkı var. İptal edip deneyen var mı baksın bir

• Garanti 100/40 bonusla kombolanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar müşteri çekme derdinde, arada prime olanlar diye 2nci dalga gelecek böyle devam edecekler sanırım, pandemiden 3-5 liralık kirtasi ürünleri için prime kullanıyoruz çok memnun kaldık, kargosu bile sıcak sayılır..

• yenfiz kullanıcısına yanıt
    Hb dede kargo bedava hocam bu ay sonuna kdr prime ücretide vermiyorsunuz. Amazonu çok büyütüyor ülkemizdeki müşteriler. Türkşyede amazonun doğru dürüst bir ayrıcalığo iade haricinde yok. Oda kullanıp iade olayı. Yoksa diğer markalarda da kullanmadan iade var skntı da yaşamıyorm. Zaten kullanıp iade etmem prensibim değil. Bundan dolayıda amazonun şahsen bana hiçbir artısı yok ülkemizde çünkü fiyatları öyle yurtdışı amazonlar gibi değil, ürün bile yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imax1 kullanıcısına yanıt

Yapma hoca yapma dandikburada nin 1 aydir verdigini adam 8 tlye kac aydır veriyor, bak şuan chiacoin muhabbetine çakal türk firmaları ssd fiyatlarını sisirirken milletin 8 9 k ya sattığı ssdyi 4kya, 4k ya sattığı ssdyi 2kya satıyor amazon, iade konusunda katılıyorum benzer düşünüyoruz ama kullandigimiz ürünleri iade edebilseydik bulunmaz nimetti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 27 Mayıs 2021; 12:59:8 >
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Hb den çok memnunum keza amazondan da fakat hb de ürün çeşitliliği ve site görselliği daha çok hoşuma gidiyor. Forumda da gördüğüm kadarıyla hb sevmeyeni çok sebebini hiç anlamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biletix %30 İndirim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Hocam direk almıyoruz tabi araştırıp alıyoruz.
    İphone yok ya amazonda hocam :) en basit ürün. Doğru dürüst ürün yok. Anca bisküvi deterjan sabun. Yaptığı kampanyalar bunlar amazonun ülkemizde. Şu an bence açık ara amazon çok zayıf kalıyor diğerlerinin yanında. Fırsata gelirse de amazonda da tabi iyi fiyatlar sağlıyor ara da ama, trendyolda çek vs ile ben çok daha uyguna alıyorum hocam ürünleri genel olarak. Bisiklet aldım 1200 tl idi 1500/300 çek ile 860 tl ye geldi. Yani piyasada alma şansın yok mesela. Hb dem yeni 200 tl lik ürünü çekaldom 15 tl ye forumdan 75 tl indi ve bana 140 a geldi yani. Şu var o ürünlere gerçi Amazonda bakamıyorsun çünkü zaten ürün yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 24 Mayıs 2021; 14:24:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• AM9L-PWVCD8-KXJVBS

isteyen alsın kullansın bi yasin okursunuz 25tl ye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 24 Mayıs 2021; 14:51:0 >
  • Burada genel olarak bir firmayı çok övüp diğerini yermek moda, ne amazon çok çok iyi nede hb yada diğerleri çok kötü, hepsinin artısı var eksisi var. Ben fiyat performansa bakarım. Amazon genelde diğer firmaların özellikle hb danın fiyatlarına bakıp fiyat belirleme saçmalığına gidiyor, niye böyle bir yol takip ediyor anlamıyorum ama bu bence doğru bir satış stratejisi değil, ve bu yeni üye kapma saçmalığınında cılkı çıktı. Haa ayrıca amazonda hem yeni üyelik için şart sunuyor hemde farklı üyelikleri banlıyormuş gerçi benim bir kaç tane var ban yemedim ama takip ettiğim kadarı ile bununla ilgili sorun yaşayanlar varmış.

İşin özeti, amazonda diğerleri de ne çok çok iyi nede çok çok kötü, onun için burada hiçbir firmanın avukatlığını yapmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.

• magnnm kullanıcısına yanıt
    Satıcısı amazon olması gerekli, şartları bi okuyun.

• Koda ihtiyacı olan pm atsın 2 adet var
    Edt:tükendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Mayıs 2021; 23:27:3 >
  • hayrına 100 e 25 kod lazım teşekkürler..

• Kod lazım hayra atan varsa sevinirim

• DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    2. kez üye oldum kabul etti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.