Arkadaşlar dijital geldi almanya 399 EUR. Alana hayırlı olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 19 Kasım 2020; 16:29:25 > |
Amazon Yurtdışı PlayStation 5 Sipariş Konusu (592. sayfa)

-
-
almanya 1 ay sonrasına tarih vermiş yalnız dikkat edin
-
Türkiyeye kapatması çok ilginç.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
inşallah erkenden alırsın hocam
-
Hocam iptal edicekseniz haber verinde buradan birileri almaya çalışsın :D
-
İngiltere 650 sterlin kolla birlikte
quote:
Orijinalden alıntı: Kabiz CivcivBen de aldım hocam 664 Euro ya ama içime oturmadı değil yine de buradaki fiyatına göre çok daha iyi olsa da. İptal mi etsem diyorum bir yandan bir yandan yok diyorum
Alıntıları GösterBu saatten sonra 664 euro yerine çok daha düşük fiyata açma ihtimalleri yok gibi birşey ya hiç almayacağız ya da ödenecek mebla bu gibi duruyor ha çok çok düşük bir ihtimal belki vergi iadesi olur.
-
Amazon.UK dan kaç kişi alabildi arkadaşlar ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: iCankatArkadaşlar beni bi bilgilendirin, amazon.co.uk stok açar açmaz sepete ekledim ama 449sterlin + bedava kargo görünüyordu. ben baya ilerledim ödeme sayfasına kadar ama aşağıda daha da ucuz + kargo görünce vergi flaan görmeyince sipariş vermedim korkup. Neden böyle olmuş olabilir?
çok merak ediyorum co.uk üzerinde ilk gördüğümde sepete ekledim satıcı da amazondu ama fiyat niye vergisiz kargosuzdu? Ben vergi istemedi diye korkup sipariş veremedim sonra da bitti stok zaten.
Eğer toplamda bana diskli versiyon 449€'ya geliyorsaydı ve ben bunu başaramadıysam çok üzülürüm şuan :D
resim link: https://store.donanimhaber.com/6f/8d/c7/6f8dc73fc70fffa78d5ba755e3dc4029.png
Kargoyla birlikte 569 pounda geliyordu son fiyatı UK'den. Açıkçası diskli versiyonuna o parayı vermek istemedim hala dijitalini bekliyorum.
-
Aralık ayı Ukrayna ya gitsem bulurmuyum acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaos7Hocam dhle takip numarasını girince ne yazıyor, ben de şu an gönderi bilgisi alındı yazıyor
Aynı hocam bende de büyük ihtimal yarın Türkiye de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım yoksa o kadar uğraş aldım boşa gitmesin
quote:
Orijinalden alıntı: b0Nialmanya 1 ay sonrasına tarih vermiş yalnız dikkat edin
Nasıl yani? Kas 25-Ara 2 tarihleri arasında teslim edilecek yazıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayalci07Arkadaşlar dijital geldi almanya 399 EUR. Alana hayırlı olsun.
Yalancıyı?
amazon de digital acıldı .ben aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: topcutalhaBenim anında aldı ödemesini. Ama Almanya'ya sipariş verdim Türkiye'ye değil fark eder belki.
Seninki yakında kargoya verilebilir hocam
Amazon uk şu anki kurla diskli versiyon 5690 tl denk geliyor en uygun fiyat buydu sanırım. Harika.
-
Şansımıza artık
quote:
Orijinalden alıntı: gugukPackage arrived at an Amazon facility
Rochester, Medway GB
Buradan nezaman ayrılacak kargo acaba sabahtan beri aynı yerde
Daha rochester kent e gececek
Arkadaşlar 664 euroya aldım almanyadan ama fiyat fazlamı sizce nasıl fiyat? Bide amazon 0 lira çekmiş karttan o ne oluyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X