Şimdi Ara

Amazon Kindle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kindle fire'da gps var mı? Şöyle sorayım; bu cihazlarda navigasyon kullanılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarbazen

kindle fire'da gps var mı? Şöyle sorayım; bu cihazlarda navigasyon kullanılabiliyor mu?

fire larda yo diye biliyorum
  • hala kullanıyor musunuz bilmiyorum ama şansımı deneyeyim dedim.

acaba amazon'un film servislerinden yararlanabiliyor musunuz?
    ya da mesela anroid telefonunuza amazon uygulamasını yükleyip ingilizce kullanbildiniz mi?

ben ne zaman yüklesem ispanyolca gibi birşey çıkyıor, sonra da ülkenizde kullanamazsınız diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

hala kullanıyor musunuz bilmiyorum ama şansımı deneyeyim dedim.

ya da mesela anroid telefonunuza amazon uygulamasını yükleyip ingilizce kullanbildiniz mi?

ben ne zaman yüklesem ispanyolca gibi birşey çıkyıor, sonra da ülkenizde kullanamazsınız diyor.

hocam android telefon kullanmadım ama
    1-) TR de amazon uygulamasını kullanamıyorsunuz adrese amerikan adresi girip kullanıyoruz genelde
    2-) evet film servisini bilmiyorum ne demek ama film satın alıp indirdim tek sorun gb ı düşük benim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

1-) TR de amazon uygulamasını kullanamıyorsunuz adrese amerikan adresi girip kullanıyoruz genelde
    2-) evet film servisini bilmiyorum ne demek ama film satın alıp indirdim tek sorun gb ı düşük benim....

amazon'a amerikan adresi giriyorum, fakename.. ile amerikan kredi kartı bilgileri giriyorum,
    yine de film servisinden faydalamıyorum, amazon uygulamasını cep telefonuna yükleyemiyorum.

siz film işini çözmüşsünüz en azından,
    cevaplarınız için teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

amazon'a amerikan adresi giriyorum, fakename.. ile amerikan kredi kartı bilgileri giriyorum,
    yine de film servisinden faydalamıyorum, amazon uygulamasını cep telefonuna yükleyemiyorum.

siz film işini çözmüşsünüz en azından,
    cevaplarınız için teşekkür ederim

hocam ben kendi kredi kartımı verdim çünkü para harcadım filmler için ....

• acaba amerika'dan aldığınız kredi kartını mı?

çünkü buradan alınan kartlarımı kabul etmiyor amazon.
  • quote:

acaba amerika'dan aldığınız kredi kartını mı?

çünkü buradan alınan kartlarımı kabul etmiyor amazon.

hocam play kart bilmiyorum bu şeklide alışveriş yapan bir çok insan biliyorum ama
  • Amerikadan amazon freetime tablet geldi kayıt olamıyorum soylenılen sıteden kredkart numaralarını denedım kabul olmuyo yardım ede
  • jervis kullanıcısına yanıt
    kindle paperwhite 3 aldım ve calibreden attığım kitaplar kindleın ana sayfasında gözüküyor kütüphanede görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bllgl6126

kindle paperwhite 3 aldım ve calibreden attığım kitaplar kindleın ana sayfasında gözüküyor kütüphanede görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim

hocam paperwhite ilk versiyonu hariç çok bir bilgim yok ancak kütüphanede satın alınnanlar hariç genelde gözükmüyor diye biliyorum.

Documents diye bir klasör var mı ya da kitapları nereye attınız acaba pcye bağladığınızda klasör olarak?
  • fire tabletlerde root etmeden aşağıdakileri yükleyerek android appler indiriliyor, lazım olan varsa baksın

Is there a way to get apps from google store? most of the apps i want are not there on amazon store or they have the older versions.
    Answer: No root needed.
    1. Go to Settings -> Security -> Apps from Unknown Sources (toggle to "Enable")
    2. Open up Fire's default Silk browser, then go tohttp://www.apkmirror.com/ .
    3. Search, Download, and Run each of the following ( in sequence ). I'm including my version, in parenthesis, as of this writing:
    a. "Google Account Manager 5" (version 5.1.1743759)
    b. "Google Services Framework 5" (v 5.1.1743759)
    c. "Google Play services 10" (v 10.2.98)
    d. "Google Play Store 7" (v 7.4.12)
    After installation, go to your tablet's home screen, scroll to the bottom, and you'll find Google Play Store. Enjoy!
    P.S. My Fire OS is 5.3.2.1 (under "Device Options" -> "System Updates"). If you have a different one, ymmv. see less
    By jeffrey on July 27, 2016
    Yes very simple and NO ROOT needed. just follow the steps in this link. Also get's rid of the lock screen ads.https://www.youtube.com/watch?v=j-glxYTY8O8&index=1&list=WL
    By Jeremy on November 12, 2015
    I couldn't get this answer to work for me. Try the redskull video on youtube. It doesn't go exactly the way he shows. The difference is after you download and install and hit done, you have to hit the back arrow, then hit the link you were using and go to the next folder. When you finish with 1st link, go to the next o… see more
    By ITERATOR on September 16, 2016

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.