Şimdi Ara

Amazon Kindle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar ürünü abdden getirtmiştim alıcısı zaten özelliklerini bilir.Sadece istanbulda elden veririm get vs. ile ilan açmıyorum(Sitede referansı bulunan arkadaşlara açabilirim) geçen gün bir kindle gönderdiğim arkadaş ekranını söküp geri golladı site de ödeme yaptı ona o yüzden ya istanbulda elden alın ya paramı havale yapın yollayayım herkesin istanbulda bir arkadaşı vardır ona parayı gönderin o benden alsın size göndersin.Ürünleri yurtdışından kendim getirtiyorum,kutusu açılmamış,garanti belgesi,faturası içindedir.Siyah ve Gri rengi bulunur.Fiyat 200 lira
     Amazon Kindle

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 30 Ocak 2013; 23:05:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgunSelim

Fiyat?

Yazmayı unutmuşum mazur görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 27 Ocak 2013; 16:49:40 >

• Normal kindle yerine Paperwhite getirseniz ne kadara satarsınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcux

Normal kindle yerine Paperwhite getirseniz ne kadara satarsınız?

Paperwhite getirmiyorum,getirmeyeceğim getirsem 300e satarım ama ben satabilrim o fiyata sadece türkiyede şuan 400-450ye satılıyorPaperwhite almak mantıksız bence sadece bir aydınlatmaya 200 lira vermez Türk insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 11 Şubat 2013; 22:28:08 >

• orası öyle doğru ben bir tek gece kitap okuyorum, o yüzden paperwhite modelini arıyorum.
    350TL'ye var bazı sitelerde belki dedim hesaplısını bulursam alırım diye...
    Kindle kaç günde getiriyorsunuz? Kılıf hediyesi vb. var mı mesela şu ışıklı kılıf olanından :)
  • quote:

orası öyle doğru ben bir tek gece kitap okuyorum, o yüzden paperwhite modelini arıyorum.
    Kindle kaç günde getiriyorsunuz? Kılıf hediyesi vb. var mı mesela şu ışıklı kılıf olanından :)

Kindle zaten elimde mevcut genelde kalmazsada 3-4 güne getiriyorum.Bence 150 lira ışık için mantıksız sonuçta ışıklı kılıflar 30 lira falan size kindle satma için vs. söylemiyorum yanlış anlamayın.Maalesef hediyesi yok zaten 200 liraya satıyorum benden ucuza sıfır kindle satan yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kobo Aura vs Kindle Paperwhite
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

orası öyle doğru ben bir tek gece kitap okuyorum, o yüzden paperwhite modelini arıyorum.

Kindle zaten elimde mevcut genelde kalmazsada 3-4 güne getiriyorum.Bence 150 lira ışık için mantıksız sonuçta ışıklı kılıflar 30 lira falan size kindle satma için vs. söylemiyorum yanlış anlamayın.Maalesef hediyesi yok zaten 200 liraya satıyorum benden ucuza sıfır kindle satan yok.

teşekkürler bılgı ıcın bakalım paperwhite takıldı aklımız :) kindle almayı düşünürsem sıze uğrarım, tşkler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

teşekkürler bılgı ıcın bakalım paperwhite takıldı aklımız :) kindle almayı düşünürsem sıze uğrarım, tşkler.

Aldıktan sonra da sorunuz olursa haber verin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.