ryzen 5 3500u - 8gb ram - 512gb ssd 4600tl https://www.amazon.com.tr/dp/B08H8X5PNF?m=A1UNQM1SR2CHM& Intel Core i7-1065G7 - 8gb ram - 256ssd+1tbhdd - mx330 6700tl https://www.amazon.com.tr/HP-Laptop-15-dw2015nt-i7-1065G7-GeForce/dp/B08GYKTSWX kasaları aynı ve giriş seviye kasalara göre bir-iki tık daha kaliteli ve ince yapıda kasa bu: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 20 Kasım 2020; 10:58:53 > |
amazon hp notebook i7-1065G7 + mx330 6700tl & r5 3500u + 512ssd 4600tl
-
-
Geceden beri sat sat bitmedi ama fiyatlar çok iyi -
6000 liraya kadar bir tane almam lazım da diğer günler daha iyi bir indirim olur mu acaba? -
dolar 7 lira altına düşerse belki.
-
Alttaki için bir şey diyemeyeceğim üstteki uygun gibi ama Hp den ağzım yandı hoparlörü hemen bozuluyor.
-
ryzen 5 olanda ısınma veya fan sesi problemi var mı acaba nette bilgi çıkmıyor -
Yarım saat önce HB dada i5 ve i7 Moonster lar bu fiyatlaraydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 20 Kasım 2020; 11:19:20 >
-
İyimiş fiyatları kaçırdık monster ürünlerini.
-
satıcı hepsiburada değil ve fiyat hatası var görünüyor, siz aldınız mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIYarım saat önce HB dada i5 ve i7 Moonster lar bu fiyatlaraydı
Keşke yarım saat önce paylaşsaydınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIYarım saat önce HB dada i5 ve i7 Moonster lar bu fiyatlaraydı
4600 e ryzen 5 için sevinirken bunları görmek kötü oldu. Ryzen 5 i iptal etsem mi? Bunları görünce çok da mantıklı gelmiyor
-
Mx330 ile gtx 1650 arasında ne fark var acaba. -
Çok fark var.İhtiyaca göre seçim yapmanız daha iyi olur.Oyun ağırlıklı kullanmıyorsanız taşınabilir ince bir cihaz almanız daha mantıklı.
-
Geçnelerde bunu aldığım için almayacaktım ama i/ den bir tane aldım bakalım. @MSefa23
Ayrıca buradan bu tür paylaşımlar yapmamamın birkaç sebebi var.
Bazen kafam estiğinde paylaşıyorum. Bazende paylaşmıyorum.
-
aldıktan sonra da paylaşma o halde. nispet mi yapmaya çalışıyorsun? -
3 ay baktim ettim hicbir şey düşmedi hep yükseldi geçen hafta 11.11de aldım şansıma fiyatlar düşüyor:( -
hocam eskiden çok ürün paylaşırdınız amazon konusunda. noldu küstürdü mü biri sizi
-
8750H+1050 ürünleri mezardan mı çıkarmışlar, çok saçma bunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: HattaPys
aldıktan sonra da paylaşma o halde. nispet mi yapmaya çalışıyorsun?Ben kimseye bir şey yapmıyorum. siz nasıl düşünmek istiyorsanız öyle düşünebilirsiniz. Bir konu açılmış bende alternatif bir durumu belirtiyorum.
Geçmişte her fırsatı paylaştıkta ne oldu bundan sonra böylesi olur. haa beğenmiyorsanız bakmazsınız bloklarsınız olur biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 20 Kasım 2020; 11:57:29 > -
mühendisim yazılım programları vs kullanmayı düşünüyorum i5 gtx1650 9 veya 10.nesil işimi görür diye düşündüm. mx330 baktım da bayaa düşük kalıyor i7 olması işime gelmeyecek galiba dediğiniz gibi. teşekkür ederim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
aldıktan sonra da paylaşma o halde. nispet mi yapmaya çalışıyorsun?
|
ŞAKACI demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Keşke yarım saat önce paylaşsaydınız |
Kesinlikle fiyat hatası. Ederi çok daha fazla. |
Benzer içerikler
- shell 150 tl
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
- vodafone numara taşıma faturalı
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X