Şimdi Ara

Amazon hesabı olup yorum yapabilecek gönüllü arkadaş arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar amazonda bir kitap satıyorum. Ama malum şu ana kadar daha satmadım. Şayet hesabı olan birkaç arkadaş naçizane benim için olumlu yorum yaparsa faydalı olur diye düşünüyorum. Yardım edebilirim diyen arkadaş olursa, ben yorumu yazıp gönderebilirim, siz sadece oraya yapıştırırıp 4 5 yıldız verebilirseniz çok memnun olurum. Saygılarımla.



  • bakirkoybisiklett adlı arkadaş yardımcı oldu. Ona teşekkürkerimi borç bilirim. Arkadaşlar yok mu başka amazon hesabı olup yorum yapabilecek olan? ?
  • Yaptığınız alenen üçkağıtçılık ve kendine yazar diyen birine hiç yakıştıramadım

    Eğerki kitabınıza güveniyorsanız kitap okumayı seven amazon üyesi birkaç arkadaşa ücretsiz gönderin bu arkadaşlarda ona göre yorumunu yapsın

    Ama bu tür üçkağıt peşinde olan birinin yazdığı kitabı şahsen zaman harcayıpda okumam
  • Üçkağıtta sınır yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 18 Şubat 2017; 19:42:21 >
  • Kardeşim, üçkağıtçılıkla alakası yok. Bu iş herkesin yaptığı birşey, bilmemeniz normal, ben de bilmiyordum, araştırırken öğrendim. Kitap yayımlama tarihinden itibaren belli bir süre yorum almazsa alt sıralara inip binlerce kitabın arasında kayboluyor. Bu iş için bir sürü site var haberin var mı? Aylık 200 dolar gibi fiyatlara üye oluyorsun, adamlar kitabına farklı kişilere yorum yaptırıyor falan. Bu iş pazarlama tekniği. Dolandorıcılık be ya düzenbazlıkla alakası yok, sevmem, bana böyle bir ithafta bulunulmasını da hiç kaldıramam. Amazona her ay kaç kitap yükleniyor satış işin biliyor musun? 30 bin civarı. Her yazar koyduğu kitabın pazarlamasını düşünmek zorunda, ki öyle yapılıyor zaten. Ki bazı yazarlar kitabı yayımlama aşamasında 30 40 bin dolar reklam veriyor, e adamın parası var bu yola başvuruyor. Öyle bir bütçen yoksa kitabın yorumlanmasını bekliyorsun ama, istatistiklere göre amazonda satılan kitapların yorum alma oranları çok düşük. Yani okur yorum yapmaya üşeniyor, şayet bir iki kişi yorum yapar tartışma ortamı yaratırsa, çorap söküğü gibi geliyor gerisi. Ben yüzlerce yorum istemedim. 1 2 yorum olsun dedim, ki gerek kalmadı facebook ve diğer sitelerden destek aldım. Zaten o dediğin ücretsiz verme işini çoktan yaptım.

    Sizin kafadan gisersek herhangi bir ürünün promosyonunu yapan üçkağıtçı olur. Araba firmaları daha araba piyasaya çıkmadan tüm forumlara internete dadanan adamları aracılığıyla bir ton açıklama, yorum şu bu yapıyor, onlar da mı üçkağıtçı? Bu algı oluşturmaktır. Zaten beğenmediğin bir kitabı sorgusuz iade edebildiğin ya da belli oranda şikayet yedikten sonra banlandığın amazon gibi bir platformda nasıl bir üçkağıtçılık yapmayı planlayabilirsin ki? Boş pdf mi satacaksın? Roman diye nasreddin hocanın çevirisini falan mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ne kitabi yazdin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nuriciftcioglu kullanıcısına yanıt
    Hocam pes diyorum. Malesef 2 yanlış 1 doğru etmiyor. Herkes yapinca üç kağıt olmuyor mu? Sizin kafadan gidersek diye cevap yazmissin, o zaman sizin kafadan gidersek, herkes rüşvet alıyor, hirsizlik yapiyor.

    Çok ayip bende bir yazara yakistiramadim.
  • Üçkağıt falan değil bence
  • 4 kağıt o zaman 3 kağıt değilse..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.