Şimdi Ara

Amazon G430 Kargo Sorusu ? Bilen Bi Yardim :-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim ama bu forumu 3 yildir takip ediyorum lafi uzatmadan Hemen soruma gececegim
    Soru :http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00CQ35C1Q/ref=mp_s_a_1_4?qid=1423639538 şu kulakliği alirken ne kadar kargo ucreti oderim ? Bilenler Bir bakarsa
    Sadece 63 dolar mi ödeyeceğim ? Yoksa ekstra bir Ücret Varmi (Türkiyede kapida kargo parasi verme gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_Gernash -- 11 Şubat 2015; 10:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil Yardim

• Gamer_Gernash G kullanıcısına yanıt
    Yavaş kargo (9-16gün) seçersen; 83 USD
     Amazon G430  Kargo Sorusu ? Bilen Bi Yardim :-)

Hızlı kargo (2-4gün) seçersen; 118 USD
     Amazon G430  Kargo Sorusu ? Bilen Bi Yardim :-)

Fiyatı görmek istityorsan ürünü sepete at ve ilerle merak etme placr my order demediğin sürece para çekmez. Zaten yanlışkla desen bile anında iptal edebiliyorsun. Ürün kargolanmadan para çekmiyor amazon karttan.

• Çok teşekkür ederim arkadasim cok isime yaradi cok yeniyim bu amazonda cok isime yaradi sagolasin tekrardan

• Son bisi daha sorucaktim bu urun turkiyeye girdikten sonra aras mng gibi kargo sirketleri kapida para aliyolar mi ?

• Gamer_Gernash G kullanıcısına yanıt
    Hayır almıyorlar. Sanırım Yurtiçi kargo dağıtım yapıyor yurtiçinde, yavaş kargo seçeneğinde.
  • Çok çok teşekkur ederimmmmm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.