![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 7 Mayıs 2026; 2:30:11 > |
|

![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 7 Mayıs 2026; 2:30:11 > |
|
1.73 güncellemesi değişim listesi. Form üzerinden yapılan isteklere göre eklemeler yaptım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 13 Mayıs 2026; 5:10:14 > |
|
Yeni uyandım yanlış okuyup yanlış cevap vermişim. Eklenti Kendi ile alakalı kısımdan bahsediyor. Aşağıda resimleri güncelle dediğinde Resmi çekebilmek için yeni sayfa açıp sayfanın içinden resmi alıyor. Bunu yapmak içinde o izinlere ihtiyacı var. Yeni sayfa açtığında ürün sayfasının içindeki resmi alıp listedeki ürünlerin içerisine ekliyor. ![]() Ek olarak Veri çekme yöntemi olarak iki seçenek var fetch olan arka planda sessizce veri çekmektir. Fetch sık sık veri çekildiğinde amazon tarafından bot olarak algılanmanızı tetikliyor. Bot algılamasını Engellemek için Dom seçeneği ekledim. Dom ise Resimleri çekme ile aynı mantıkta çalışmaktadır. Bot korumasına takılmadan ürünleri kontrol eder. ![]() Yani demem o ki hiç bir sorun yok. Varsayılan olarak Fetch aktif olarak geliyor. isterseniz hiç dom'u kullanmazsınız. Verinizi değiştiriyor dediği de Sadece listenizdeki ürünlerin fiyatı resmi stok bilgisi gibi verilerdir. Yani güvenle kullanabilirsiniz. Kullanıp kullanmamak size kalmış. Yapay zekaya sorun o size açıklayacaktır. Yada yazdıklarımı paylaşın anlayacaktır tamamen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 14 Mayıs 2026; 15:20:36 > |
|
|
|
Teşekkürler Beğenmenize sevindim. 10 dakikadan daha düşük olduğunda ve çoklu ürün olduğunda bot olarak algılanıyorsunuz amazon tarafında. En güvenli sınır burası aslında. Ama yine test ederim en makul düşük zamanı ayarlarım yada kullanıcıya bırakırım bunu. |
|
çok iyi olur hocam. örnegin bir ürünü sepete attık diyelim sepette fiyat takibi var bu güzel sepette iken stok bitince alta daha sonrası için kaydedilene düşüyor. Veya elle biz daha sonrası için kaydet diyoruz alta geçiyor orda kalabiliyor. tekrar oraya stok gelirse bize bildirebilir mi. Veya fiyat düşüsü olursa. Demek istedigim daha sonrası için kaydedilenede takip yapmak. |
|
|
|