Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.158
Cevap
163
Favori
145.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde tüm amazon video içeriklerini engelleyebiliyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 23 Haziran 2018; 16:0:14 >
  • Cihaza dışarıdan uygulama yükleme işi şu uygulama ile extra kolay hale gelmiş. Ben bugün keşfettim, tavsiye ederim. İndireceğimiz uygulamayı Google play den önce telefona indiriyoruz ardından bu uygulama ile o indirdiğimiz uygulamayı seçip fire tv ye yüklüyoruz. Hepsi bu :)

play.google.com
    Apps2Fire - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.koni.appstofiretv

• fire tv launcher da Amazonun Turkiyedeki fragmanlarını dahi izleyemediğimiz tanıtımlarından kurtulma şansızmız yok mu?
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Elimdeki harddiskteki yuksek boyuttaki filmleri izlemek hangi player kullanmam gerek.

Vlc kapanıyor. Filmi izlerken.

Es file a gerek duymadan daha sade bir dosya yöneticisi ile filmleri 5.1 olarak oynatabileceğim sorunsuz kaliteli program hangisi?

Yardim lutfen

• Şöyle bir ürün sipariş verdim. USB çoklayıcı arayanlara duyurulur. ürün gelince dener bilgi veririm

GittiGidiyor
    Micro Usb otg Hub 2 port dişi 4642p telefon tablet çoklu cihaz çoklayıcı çoğaltıcı Adaptörü erkek Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/micro-usb-otg-hub-2-port-disi-4642p-telefon-tablet-coklu-cihaz-coklayici-cogaltici-adaptoru-erkek-357237757

Edit: kablo çalışmadı maalesef. Geri dönderdim.
    #gökmenm bu kablo sayesinde usb ethernet ve harddisk bağlayacaktım gerekirse. Bir ucu dişi micro usb ordan da power bağlayacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 5 Temmuz 2018; 17:3:10 >
  • Ne amaclı kullanacaksınız. Yuksek gb li filmlerdeki engeli aşar mıyız bununla.

• Fire TV 3. Nesil olanını yurtdışından en uygun hangi siteden sipariş edebilirim. Biliyor musunuz?

• Amazonda şuan Fire TV 35$ ve stick 20$ fiyatı.

• Selamlar, üründe galiba optik çıkış yok, kullanan arkadaşlar sinema sistemine nasıl bağlıyor acaba? Projeksiyonda pass-through var mı bilmiyorum, netflix 4k için almayı düşünüyorum ama bu durumun çözümü var ise.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye ye amazon US den getirebiliyor muyuz? Gumrukte takilmiyor mu?

Bir de bu Kodi de, bilgisayar uzerinde, ultimate IPTV, vs hic birseyi calistiramadim. Nasil basariyorsunuz?
  • syphonfilter kullanıcısına yanıt
    Bende sony dz340 (galiba) sinema sistemi var. Hdmi üzerinden alıyor fire tv nin gönderdiği sesi. Herhangi bir ilave ayar da yapmadım.

• Selamlar iptv izlemek için android stick arıyordum çinliler artık tv box yapıyorlar tableti tak çıkar usandım artık

Şansa bunu gördüm cihaza apk indirerek uygulama kuruluyormuş ancak youtube çalışmıyor diyorlar

1.nesil ile 2.nesil arasında donanım olarak çok fark hisseder miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 4 Ağustos 2018; 13:34:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    1. nesil stick satilmiyor zaten (ikinci el haric)

2. nesil zaten ekonomik bir cihaz.

youtube calisiyor sorun yok.
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam 2.nesil aldım zaten
    Denildiği gibi kurdum herşeyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon Fire TV Stick'te ; Smartiptv uygulamasını kullanan ve kendi kumandası ile aşağıdaki menüye ulaşabilen var mı ?

Ben bir türlü bulamadım...

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify

Güncelleme : Buldum , kanal listesi üzerinde iken OK tuşuna basınca ulaşıyormuşuz bu menüye ama istediğimi yapamadım.Çünkü mevcut kullanımda ekran listem şöyle :

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify

Ama ben kanal listemi aşağıdaki gibi görmek istiyorum.Var mı bir fikri ya da çözümü olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 12 Ağustos 2018; 14:27:22 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Ayar sayfasında Load Primary Channels Screen tikli olsun. TV ekranından geri yaptığınızda kanal listesine dönersiniz.
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Amazon Fire TV Stick'teki Ayarlar seçeneğinde böyle bir şey yok...

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    O zaman demekki o menü sadece TV uygulamalarına özel, bende Samsung ve LG TV'lerde o menü var çünkü. Android uygulamasını hiç kullanmadım
  • Beyler selam, ben de yeni 2nd generation alarak aranıza katıldım.

Amerikan amazon hesabı ile netflixi vs hallettim.

Şimdi iptv üyeliğim var benim, bunun için direk kullanabileceğim program var mı stick üzerinde yoksa -çok araştırmadım fakat- kodi, es file üzerinden falan mı yapmalıyım?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.