Şimdi Ara

Amazon Dockers Bot 99tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dockers by Gerli A3365001 Sar? Erkek Deri City 44
    www.amazon.com.tr
    Dockers by Gerli A3365001 Sarı Erkek Deri City: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07J5JFX66/ref=cm_sw_r_cp_api_YapDCbSZT0Z8P

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Birde arkadaşlar bu model City bot iken diğer modeli Worker bot olarak geçiyor farklarını bilen varmı benim senelerdir kullandığıma baktığımda City olan modelini kullanıyormuşum

• başka rengi yok
  • hocam konuyla biraz alakasız ancak merak edip soruyorum. bu tür indirimleri şans eseri mi buluyorsunuz yoksa takip edebileceğimiz bir yolu var mı?

• Amazonda yan sekmede günün fırsatlarında yazıyordu sevgili dh ci gardaşlarım faydalansın diye paylaştım yoksa bir programım yok yani

• İndirim geldi almalıyım diye durduk yere saldırmayın, kış bitiyor, geçen senenin aynı indirimi gelmiş. Değerlendirmek isteyen şuradaki linklere de bakabilirler;

https://www.instreet.com.tr/dockers-221310-m-sari-erkek-bot?gclid=Cj0KCQiA5NPjBRDDARIsAM9X1GLfmUBaJFW5_31_mdYf3tREzfOUAANEJyEJ_MuR30szPv_xxdysNZgaAnxfEALw_wcB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldık ama neden aldık bir fikrim yok
  • Şu başlıklara by Gerli'de yazın alakası yok bunun dockers ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 27 Şubat 2019; 13:17:38 >
  • flo pişmanlıktır.sorunlu ürünler satar.geçen sene 119a aldım aynı botu.az bir giyince terleme yapıyor botun öntarafı ıslanıyor.aradım müşteri hizmetlerini 1 aydan sonra bakmıyoruz dediler.şaka gibi.
  • Flo yine söylüyorum uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncorleone06

flo pişmanlıktır.sorunlu ürünler satar.geçen sene 119a aldım aynı botu.az bir giyince terleme yapıyor botun öntarafı ıslanıyor.aradım müşteri hizmetlerini 1 aydan sonra bakmıyoruz dediler.şaka gibi.
    Her ayakkabı terletmiyor tabi ama senin çözümün goretex li ayakkabılar

• Satıcı FLO
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Her ayakkabı terletmiyor tabi ama senin çözümün goretex li ayakkabılar

Alıntıları Göster
    olay o değil hacım..signalden 5 liralık diş fırçası aldım memnun kalmadım adamlar eve kargo gönderdi ürünü teslim aldılar.inceletelim dediler bana.yerine de mağdur olmayayaım diye fırça gönderdiler.kurumsallık budur.öyle yamyam değil adamlar benim dikkat çekmek istediğim konu bu

• quote:

flo pişmanlıktır.sorunlu ürünler satar.geçen sene 119a aldım aynı botu.az bir giyince terleme yapıyor botun öntarafı ıslanıyor.aradım müşteri hizmetlerini 1 aydan sonra bakmıyoruz dediler.şaka gibi.
    Hocam ben de ürün aldım iç astarı yırtıldı bir şey yapmazlar mı yani 1 ayı geçti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Hocam ben de ürün aldım iç astarı yırtıldı bir şey yapmazlar mı yani 1 ayı geçti?

Alıntıları Göster
    ARA BAKALIM
  • quote:

ARA BAKALIM

Alıntıları Göster
    Ben direk götürüp alın sattığınız ürün bu 2 ay geçmedi daha diyeceğim. Almazlarsa kendileri bilir tüketici heyetiyle uğraşsınlar.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Tüketici heyetini takmıyorlar artık .şikayetvar a yazın ama etkili olabiliyor bazen

• Kinetix'in ayakkabıları var 80TL civarı ona da bakılabilir alternatif olarak. Tabi satıcısı FLO

Bu arada Kinetix, Lumberjack benzer kalite sunar. Ziylan grup sonuçta. Dockers by Gerli de çok farklı değil.
  • Bencede artık floda satılan en mantıklı seçenek kinetix

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.