Bildirim
AMAZON.DE Gtx1060 Fiyatları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İyi güzel nvidia reklamı yapmışın, kartları arızalanı ne yapacaksın helikopterle amerikayamı götürecen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende şans eseri farkettim kendime buzluk bakıyordum coleman. yurt dışıda çok ucuz buraya göre kargo çok tutuyordu. mesala amazon amerikada buzluk 60 dolar kargoda 60 dolar
Buradan uygunda olsa değmiyordu uğraşmaya.
Ama aşağıdaki coleman buzluğu aldım 52euro 187,00tl ye kargo bedava olduğu için çok uygun kaldı.
Türkiye fiyatı 450 tl civarı.
https://www.amazon.de/gp/product/B006Z97832/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 -
Bu saaten sonra 3gb kartlara para vemeyin yeni çıkan AAA oyunların tümü 1080p'de bile 3800-4200 arası mem tüketiyor ve bu değer giderek artıyor. -
Komik olmuş. Bu kadar amazondan parça alan var. Onlar için yazdım sizin için yazmadım zaten.
Nvidia reklamıyla ne ilgisi varsa . -
bu modelde kargo bedava sanırım
https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-08G-P4-6276-KR/dp/B01KXOHIZM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479418246&sr=8-1&keywords=evga%2B1070ftw&th=1
EVGA GeForce GTX 1070 FTW HYBRID GAMING -
coil whine cıkarsa ne yapacaksın? -
Amerika'ya göre nasıl uygun ben anlayamadım, amazon.com'Da fiyatlar daha ucuz fakat TR için ekstra vergi ve kargo ekleniyor bunu unutmamak lazım. Almanya Amazon'da bunlar ekli geliyor nedeni ise TR'yi de avrupa içinden sayması. Avrupa ülkeleri arasında alışverişlerde vergi ekli fiyata orada söylüyor % bilmem kaç diye. USA Amazon'da ise avrupa dışı olduğu için vergiyi ülke belirliyor (ki amazon.com bunu kendisi hesaplıyor).
O nedenle Amazon.com'da aynı kartı çıkışa kadar gelip ne kadar vergi ve kargo eklediğini bakmanda fayda var, daha ucuz olabilir.
edit1: 3GB alınmaz.
edit2: CW sorun değildir bunu binlerce kez söylüyorum. bir RMA sebebi değil.
edit3: bozuk çıkarsa amazon ürünü geri alıyor para iade veya yenisini yolluyor... sizden bir kuruş çıkacağını sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 18 Kasım 2016; 17:20:2 > -
3GB almayın artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon.com ve amazon.de fiyatları hemen hemen aynı. en azından bu hafta sonu 5-6 ekran kartı için öyleydi. ve her şey dahil TR fiyatlarından % 15-20 daha ucuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X