Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    UPS'e gümrük işlemleri için göndereceğimiz sayfanın örneğini koymuş arkadaş bu linkte;

Linkte ki örnekte "awb no" diyor, onu merak ettim sordum

Teşekkür ederim bu arada hepimizin hayırlı olsun, 67-68 kişi olduk sanırım. Amazon sadece DH'den 70.000 TL'nin üzerinde kazanç yaptı, iyi para valla

• quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: power-fx

Kargosu UPS ile gönderilecekler için linkteki belgeyi doldurup göndermeniz istenecek,şimdiden hazırlayın mail atmak için,

https://www.dropbox.com/s/7dvvvac78hdhy0h/Yetki%20Yazısı%20Örneği.doc

Ayrıca yine UPS ile gelenler için örnek kargo hareketleri aşağı yukarı bu şekilde olacak,ona göre takip edersiniz.

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

Hocam baştaki AWB NO'ya ne yazacağız ? UPS mailde belirticek mi o numarayı? Bir de detaylı mal tanımına "PlayStation 4 500 GB Oyun Konsolu" yazsak yeter herhalde ?

@ajajya

Bu arada hocam listeye beni de ekler misin, gözünden kaçmış

Awb no nerede yazar ustad? hayırlı olsun bu arada

Kargo takip numarası diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende dün gece 00:55 de sipariş verdim karttan çekim işlemi gece 04:30 gerçekleşti o saatten beri shipping now da kaldı bakalım bekliyoruz bi takip no artık :D
  • Vay be neredeyse 70 kişi sipariş vermiş. Amazon bile şoka uğramıştır noluyo lan diye
  • 67 kişi olmuş, hepimizin ps4'leri birbirine yakın zamanlarda gelecek, ups gümrük işlerinde bir şekilde hızlı davranması için diretebiliriz artık
  • Stoklarda sadece PlayStation 4 Battlefield 4 Launch Day Bundle kalmış.
  • yetkı yazısında ımza yerı bos mu kalıyor yoksa cıktı alıp fax mı cekıcez nasıl olacak? bıraz anlatabılırmı daha once yapan arkadas varsa?
  • 18 Aralik ti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yetkı yazısında ımza yerı bos mu kalıyor yoksa cıktı alıp fax mı cekıcez nasıl olacak? bıraz anlatabılırmı daha once yapan arkadas varsa?

imza kısmına kendi imzanı atıyorsun, fax veya mail kendi tercihine kalmış.
  • Ne aldığınızı anlayana kadar göbeğim çatladı, insan böyle mi başlık açar yahu.
  • quote:

yetkı yazısında ımza yerı bos mu kalıyor yoksa cıktı alıp fax mı cekıcez nasıl olacak? bıraz anlatabılırmı daha once yapan arkadas varsa?

O sayfanın çıktısını alıp, bilgileri doldurup imza atıcaz, sonra da sayfayı scanleyip, onu UPS'e mail atacağız diye biliyorum ben. Tek yapacağımız işlem bu, sonrasında bekle kapına kadar gelsin PS4 Lükse bak ya, kapımıza PS4 geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: canned

Ne aldığınızı anlayana kadar göbeğim çatladı, insan böyle mi başlık açar yahu.

ullumati gibi bi oluşumuz hacı bizi kimse çözemiyooo
  • Bunu PlayStation Türkiye Kıdemli Ürün Müdürü'ne söylesen gülüp geçer. Hadi canım öyle şey mi olur da diyebilir!

Amazon çok sevap işledi çoook.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 21 Aralık 2013; 18:24:06 >
  • Arkadaslar ben de yeniyim konsol olaylarinda, siparisi verdim bekliyorum 26 si teslim diyor.
    Dipnot: foruma da yeniyim ilk mesajimdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharrdim

Arkadaslar ben de yeniyim konsol olaylarinda, siparisi verdim bekliyorum 26 si teslim diyor.
    Dipnot: foruma da yeniyim ilk mesajimdir :)

Hayirli olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bunu PlayStation Türkiye Kıdemli Ürün Müdürü'ne söylesen gülüp geçer. Hadi canım öyle şey mi olur da diyebilir!

Amazon çok sevap işledi çoook.

Kendi adıma türkiye'den garantili almak için elimden geleni yaptım fakat verdiğim 2 tane önsipariş bunlar yüzünden iptal oldu. İkiside 6 taksit almıştım, şimdi kredi kartına 6 taksit halinde geri ödeniyor, zararı hesaplayın artık. Sony Türkiye bence bu işi yapamadı, sahibinden.com'da bir tane herif 30 tane falan garantili ps4'ü 2.000'den satıyor, bu adamlar bu makinaları nerelerden buluyor, kendi mağazan olan sony center'lara 5 tane yolluyorsun, biz güvenip önceden sony center'dan sipariş veriyoruz, ondan sonra kendi twitter hesabından sony center'lardan bulamazsanız teknosa'lardan alın onlara daha fazla vereceğiz diyorsun, ben bu adamları anlıyamadım, açıkçası bu saatten sonra anlamak için çaba sarfetmeyeceğim. Amazon.com işini adam gibi yapan bir site sağolsun.

• ben garantisiz olduguna inanmıyorum bıraz surec zaman alabılır ama eger alıcı odemelı alıyorsa gumrukte sıkıntı yasamassak beklemek anlamsız amazondan almak ıyı sanırım?
  • quote:

ben garantisiz olduguna inanmıyorum bıraz surec zaman alabılır ama eger alıcı odemelı alıyorsa gumrukte sıkıntı yasamassak beklemek anlamsız amazondan almak ıyı sanırım?

sony türkiye garantisi yok sadece, onun dışında yukarıda yazılmıştı, sıkıntı olursa amazon.com'a geri yolluyabiliyorsunuz ya da sony türkiye'ye tamire verip tamir masrafını karşılayıp ve üstüne 1 sene garanti ile ürünü çıkartabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfunder -- 21 Aralık 2013; 18:40:55 >
  • ups kargonun gönderdiği vekalet formu... arayıp bilgi veriyorlar emaile göndercez doldurup geri gönderin diye.. sende doldurup cevap olarak geri yolluyorsun..
    Awb no kargo takip numarasıdır..
     Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]
  • @power-fx

Bilgi için teşekkürker, amazonun peşin aldığı gümrük vergisi ücretinden iade alabildiniz mi siz. Kargo size teslim edildiğinde ne kadar gümrük vergisi ödendiğine dair bir belge veriyorlar mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.