Şimdi Ara

Amazon'dan Nintendo DSi XL almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda ülkemizde kinect bulamadığımızdan, nereden tedarik ederiz arayışlarına girmiştik ve çözümü Amazon.com'dan almakta bulmuştuk. Bir çok kişi sorunsuzca aldı amazondan. Nintendo DSi XL ürünü Amazon'da 169 USD. Mavi modelin sayfasında bu ürün U.S dışına gönderilebiliyor yazsa da adres olarak Türkiye'yi seçtiğimde bu adrese gönderilemez yazıyor. Myus.com Amerikadaniste.com gibi kargo yönlendirme şirketleri var, amerikadanisteyi bir kaç kere kullanmıştım daha önce sorunsuzca Bildiğim kadarıyla 150 euro'nun altındaki ürünler gümrüğe tabi değil, bu ürün de 118 EUR oluyor, bu durumda gümrüğe takılmaması gerekiyor.

Konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim, bu ürünü amazondan gümrüğe takılmadan getirtebilir miyiz kargo yönlendirme şirketleri aracılığıyla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKryL -- 10 Mayıs 2011; 4:30:01 >

• 80 Euro üzerindeki ürünler gümrüğe takılıyor diye biliyorum.Yani sorun çıkarabilir.En mantıklısı yurtdışında bir tanıdığın varsa ona getirmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

80 Euro üzerindeki ürünler gümrüğe takılıyor diye biliyorum.Yani sorun çıkarabilir.En mantıklısı yurtdışında bir tanıdığın varsa ona getirmektir.

150 Euro.
  • 80 Euro'yu ben de hiç duymadım, 150 Euro diye biliyorum. Zaten öyle olsa tüm Kinect'ler gümrükte takılırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darty DSi XL mario pack 499 TL?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.