Şimdi Ara

AMAZON'DAN İSTEDİĞİNİZ ÜRÜN GETİRİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş vermek isteyen arkadaşların bana beğendikleri ürünün linkini göndermeleri yeterli.Linki gönderdikten sonra size fiyatı söylerim kabul ederseniz getiririm.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbey -- 4 Mayıs 2011; 6:50:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gelecek ürün sizin adresinize mi gelicek?
    Gümrüğe takılmama garantisi veriyormusunuz?
    ya da bu kadar komisyon almak için nasıl bir hizmet veriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: palet

Gelecek ürün sizin adresinize mi gelicek?
    Gümrüğe takılmama garantisi veriyormusunuz?
    ya da bu kadar komisyon almak için nasıl bir hizmet veriyorsunuz?

Bu sorulara cevap ve ayrıntılı bilgiler bekliyoruz. Alışverişi tam olarak nasıl gerçekleştirebiliriz?
  • Ürün amazon fiyatı+komisyon ücreti şeklinde size ulaşacaktır.Bunun dışında hiçbir ödeme talep edilmeyecek.Ödeme ile ilgili msn yoluyla bana ulaşabilirsiniz,tüm teklifleriniz değerlendirirlir.Komisyon karşılığı verdiğim hizmet sizin amazon fiyatı+komisyon ücretine ürüne sahip olmanız.GG üzerinden satılan tüm yurtdışı ürünlerdeki minimum kar marjı esas alınmıştır.Saygılar.

• MSN kullanmıyoruz. Burada bilgilendirirseniz memnuniyet duyarız. Amazon linkini verdiğimiz bir ürünün ödemesine size yapsak getirtebilir misiniz? GG isminiz nedir?
  • ödemeyi taksitle yapabilir miyiz? GG'den alabilir miyiz* teşekkürler
  • merhabalar baya bir soru gelecek size..bence herkesin merak ettiği konu olan teslim-kargo olayını nasıl hallediyorsunuz açıklayın lütfen..ebay yada diğer yerlerde dahilmi sonuçta adrese gönderim olcak..

gümrük ????????
    bu işe girdiğinize göre gümrük olayında kendinize güveniyorsunuz..peki herhangi aksi bir durumda sorumluluk alabilirmisiniz..

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi othervoicesf -- 3 Mayıs 2011; 19:46:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanılmış ürünler de var.. Kötü yorum almamış, güvenilir satıcılar.
    Baba12 veya SunnyDayElectronics kullanıcılarının ürünlerini getirebilir misiniz? 175$ veya 179$
    Resim ekliyorum. Burada çıkmayabilir tabii.. Bazen eklediğim resimler gözükmüyor nedense..

AMAZON'DAN İSTEDİĞİNİZ ÜRÜN GETİRİLİR
  • Arkadaşlar kargoyla ilgili tüm sorumluluk benimdir.Siz sadece ürünü seçeceksiniz ben elinize kadar ulaştıracağım.Ödeme için bütçemi aşmıyorsa ben ödemeyi yaparım sonrasında ürün amazon'dan elime ulaştığında gg'de size özel satış açabilirim.Komisyon bedellerini siz ödersiniz.Getireceğim ürünler refurbished ya da kullanılmış değil sıfır orijinal ürünler olacaktır.GG'de taksit yapabilirsiniz.GG deki kullanıcım adım yumitasarim dır.Dileyen bakabilir 64 satışta %100 olumlu puanım bulunmaktadır.Forumda'da da 4 satışım olmuştur 2 referansım vardır.Saygılar.

• atıyorum amazondan 1000 $lık bir makine beğendim. bunu kendi kredikartımla alıp nereye gönderiyorum? Amerikadaki bir adrese mi? Shipito tarzı bir adres mi? Yoksa bir bağlantınızın adresi mi? Buradaki güveni nasıl temin ediyorsunuz? biraz daha açıklama yapsanız fena olmaz hani.. ya da istenen makineyi GG de önce satıp sonra getirme modeline dönmeniz gerekir zannımca..biraz bilgi verirseniz iyi olur. belki ben de bir canon dslr isteyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenbey

Arkadaşlar kargoyla ilgili tüm sorumluluk benimdir.Siz sadece ürünü seçeceksiniz ben elinize kadar ulaştıracağım.Ödeme için bütçemi aşmıyorsa ben ödemeyi yaparım sonrasında ürün amazon'dan elime ulaştığında gg'de size özel satış açabilirim.Komisyon bedellerini siz ödersiniz.Getireceğim ürünler refurbished ya da kullanılmış değil sıfır orijinal ürünler olacaktır.GG'de taksit yapabilirsiniz.GG deki kullanıcım adım yumitasarim dır.Dileyen bakabilir 64 satışta %100 olumlu puanım bulunmaktadır.Forumda'da da 4 satışım olmuştur 2 referansım vardır.Saygılar.

Merhaba;
    Arkadaşım iki üst mesajda soru sordum. Mesajımda resim de var.. 2. el ürün alabiliyor musunuz diye? Hep ayrı ayrı sormak zorundayız. Diğer mesajları okumadan standart mesajlar mı yazıyorsunuz anlamıyorum? Kendinizi anlatabilmenin yolu üşenmeden, yorulmadan çalışma sisteminizi ve müşterilerin potansiyel sorularını ayrıntılı bir şekilde yazmanızdan geçer. Öyle iki satır yazıp geçiştirirseniz kimsenin bilgilenebileceğini, kafasındaki sorulara cevap bulabileceğini veya size güven duyacağını sanmıyorum.
    İyi satışlar, iyi çalışmalar size.

• Sayın silverWolf;

"amazondan aldığınız diyorum" her mesajımda gayet açık amazon sitesinden ister ikinci el alın isterseniz işbirlikçi kurumlardan isterseniz amazon'un kendi sattığı ürün olsun.Tek şart amazon sitesinden olması.Siteyle aramdaki bir anlaşmadan dolayı Türkiye'ye zaten konteynerım geliyor.Konteyner içinde istediğiniz malzemeyi getireceğim.Forumdan da birkaç arkadaşa yardımcı olmak için konuyu başlattım.Güven duyarsınız ya da duymazsınız,alırsınız ya da almazsınız.
    Gayet açıktır mesajım;
    amazondan ürünü seçer linki yollarsınız gücüm el verdiğince öderim yüksek meblalı(1000$ üstü) bir ürün ise size şu kadar kısmını karşılayamam derim yatırırsınız bu miktarı.Sonrasında siparişi veririm konteynera atarım Türkiye'ye ulaştığında size mesaj atarın gg den size özel satış açarım.Ordan alırsınız onaydan sonra paramı alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbey -- 4 Mayıs 2011; 6:53:06 >

• sen bence gg'den satışa devam et...
  • bütün sorular yanıtlanmış, hala buraya gelip -alakası olmamasına rağmen- laf atan çıkıyor (üstteki mesaj)

amazon.com mu amazon.co.uk mi?
  • quote:

Sayın silverWolf;

"amazondan aldığınız diyorum" her mesajımda gayet açık amazon sitesinden ister ikinci el alın isterseniz işbirlikçi kurumlardan isterseniz amazon'un kendi sattığı ürün olsun.Tek şart amazon sitesinden olması.Siteyle aramdaki bir anlaşmadan dolayı Türkiye'ye zaten konteynerım geliyor.Konteyner içinde istediğiniz malzemeyi getireceğim.Forumdan da birkaç arkadaşa yardımcı olmak için konuyu başlattım.Güven duyarsınız ya da duymazsınız,alırsınız ya da almazsınız.
    Gayet açıktır mesajım;
    amazondan ürünü seçer linki yollarsınız gücüm el verdiğince öderim yüksek meblalı(1000$ üstü) bir ürün ise size şu kadar kısmını karşılayamam derim yatırırsınız bu miktarı.Sonrasında siparişi veririm konteynera atarım Türkiye'ye ulaştığında size mesaj atarın gg den size özel satış açarım.Ordan alırsınız onaydan sonra paramı alırım.

hocam bu ürünün fiyatını söyleyebilirmisiniz?
    bende var arkadaşıma almak için soruyorum.
    ne kadar sürede gelir?
    Samsung P2770FH 27-Inch Full HD LCD Monitor (Rose Black)
    http://www.amazon.com/gp/product/B0047A5QNK/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=AZ8ZZL30AH7DI

gg dışı da alabilirim eğer beyoğlunda ikamet ediyorsanız, yakınız.

• sağolsun msn den konuştuk çok ilgilendi, teşekkürler haber bekliyorum kendisinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hush

bütün sorular yanıtlanmış, hala buraya gelip -alakası olmamasına rağmen- laf atan çıkıyor (üstteki mesaj)

amazon.com mu amazon.co.uk mi?

Desteğiniz için teşekkürler.Amazon.com'dan vereceğiniz siparişleri temin edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvation27

quote:

Sayın silverWolf;

Gayet açıktır mesajım;

hocam bu ürünün fiyatını söyleyebilirmisiniz?
    bende var arkadaşıma almak için soruyorum.
    ne kadar sürede gelir?
    Samsung P2770FH 27-Inch Full HD LCD Monitor (Rose Black)
    http://www.amazon.com/gp/product/B0047A5QNK/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=AZ8ZZL30AH7DI

gg dışı da alabilirim eğer beyoğlunda ikamet ediyorsanız, yakınız.

Ürün boyutu çok büyük özür dilerim ama getiremem bu ürünü.Saygılar.

• Bağcıyı dövmeye çalışmak yerine üzüm yemeye çalışmak sanırım daha mantıklı..
  • Arkadaşlar yeterince sipariş aldığım için şu andan itibaren ne yazık ki konu kapalıdır.Tekrar imkan doğduğunda yeniden açılacaktır.İlginize teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.