Hocam sanırım bize aynı key'i vermişler. Bende de aynı Mart 2021 yılında paylaşılmış Çekya Cumhuriyeti uzantılı bir site gözüküyor. Sitenin içerisinde bu veriyi tam göremesemde google buluyor bir şekilde. |
Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL (6. sayfa)
-
-
Ben 4 tane aldım. 1 tanesini şimdi kullanacağım, diğerlerini de ileride ihtiyaç duyarsam kullanırım diye. Satıcı 4 lisans için de aynı kodu göndermiş, yani bu kodu 4 defa kullanabilirsiniz diyor.
Forumdaki arkadaşların önceki mesajları ile birlikte değerlendirdiğimde, aslında satıcının (ya da buna benzer ürün satanların) toplu kullanıma özel lisans paketleri aldığı ve bunu perakende olarak sattıklarını anlıyorum. Bu durumda çoklu kod alımı mantıksız olmuyor mu? Yeni ben belki de aynı kodu toplu paketi bitene kadar, onlarca bilgisayarda etkinleştirebilirim. Keza şimdi aldığım ve ileride ihtiyaç duyarsam kullanırım dediğim 3 kodu da muhtemelen 4-5 ay sonra kullanım limiti dolduğu için kullanamayacağım. Satıcı tarafından bunun kontrolü mümkün değil.
-
Aynen öyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yıllar önce windows 7'i crackle etkinleştirmiştim hangi pc geçersem geçeyim aynı maille oturum açınca windows otomatik etkinleşiyor
-
Bende dün almıştım ama bir türlü etkinleştirmiyor satıcıya mesaj attım 3 kere dönüş yapmıyor. girdiğiniz ürün anahtarı çalışmadı. kontrol ediip yeniden girin. (0x004f050) uyarısı alıyorum
-
Win 10 Home vardı bununla upgrade edeyim dedim key çalışmadı. Satıcı Pro yüklü olmalı diyor. Zaten var olan bir windowsu upgrade edemeyecek miyiz biz bununla ?
-
AliExpress'ten 65 cente aldığım key 2 senedir çalışıyor. Bu da öyle bir şeydir. Etkinleşme yapılıyorsa bence çok da kurcamamak lazım 5 Tl sakız parası değil şu devirde.
-
Windows 10 Home aktif olsaydi, pro lisans anahtarı ile yükseltebilirdiniz. Etkinleştirilmemiş Home sürümü ile olmuyor maalesef. Format atıp yeni Windows yüklemesi yapmalısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
win11e yükselteceğim ama tpm 2.0 ayarı yapmaya üşeniyorum biostan
-
Bu çok yanlış bi hareket. Bu keyler havuz hesabından alınan keyler ve sana verilen anahtarın daha başka kaç kişiye daha verildiğini de bilmiyorsun. Yani muhtelemen yarım saat içinde o keyi birisi kullanacak, anakartına oem key olarak kaydedilecek ve keyiniz birdaha çalışmayacak. Alındıktan sonraki 5 dakika içinde kullanılmalılar.
-
Merhaba ben 4 tane aldım ama bana bir kod göndermiş bu durumda ne yapıyoruz amazonda satıcıyla iletişim nasıl oluyor bilginiz var mı?
-
5 tane aldım BANA DA 1 KOD GÖNDERMİŞ
-
Teşekkürler bilgi için. Hem etkin hem de etkin olmayan 2 bilgisayarda da denedim çalışmadı. Key de vardı bir problem o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yazdığınız aynen oldu. Keyi dün gece almıştım fakat windows 10 home yüklü olduğu için kullanamamıştım. Bugün windows 10 pro kurdum fakat key çalışmadı
-
Bende dün aldım, bugün keyi girdim, etkinleştirdi, açıkçası sorun çıkmaz ise gayet güzel bir alışveriş oldu diyebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
webcache.googleusercontent.comStr�nka č. 1z 1 15.3.2021 file:///C:/Temp/bat/Zpr�va.htmlhttps://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:SpsEfgwh8kUJ:https://www.popper.cz/files/20210315-w10p-2x.pdf+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=tr
Satıcının bana gönderdiği key Çek sitesinde daha önce paylaşılmış. Size de aynı key mi gelmiş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 1 Şubat 2022; 23:59:50 >
-
bana da aynı kodu vermiş. çalışmadı
düzeltme: bir kaç deneme sonrası çalıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 2 Şubat 2022; 0:3:39 > -
Mak key alan arkadaşlar lisans 1 2 ay içinde iptal olur büyük ihtimalle, Google a da düşmüş keyler. Iade edip paranızi kurtarmanizi tavsiye ederim. Ben de saticiyim amazonda da mağazam var. Bunun gibi " 1 kuruş ucuza katiyim benim urun öne çıksın " diyenler yüzünden piyasa bu hale geliyor. Amazon Mağaza ismim Pinti Software, normal mağaza ismim PintiPin. Bütün keyler retaildir içiniz rahat olsun.
Bu satıcıları bitirmek için tavsiyem; iade isteyin amazonda 1 yıldız verin ve kodun sahte olduğunu amazona bildiriniz.
R10 da satıcı olduğumu söylemem ban sebebi değildi burada nasıl karşılanır bilmiyorum hatam varsa affola.
Örnek ürün;amazonWindows 10 Pro Retail Dijital Lisans Anahtarı 32/64 Bit - Hemen Teslimhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08JQNGF7W
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Retail göndereceğinizin garantisi var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X