Şimdi Ara

Amazon’da Kasım ayı boyunca müşterileri bekleyen fırsatlar neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon’da Kasım ayı boyunca müşterileri bekleyen fırsatlar neler?
    Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları 1 Kasım’da başladı ve 30 Kasım’a kadar devam edecek. İndirimler 7 Kasım’a kadar sadece Prime üyelerine özel olacak. Sonrasında tüm kullanıcılara açılacak.



    Amazon, Kasım indirimleri hakkında detaylı açıklama yaptı ve müşterileri bekleyen fırsatları açıkladı. İndirimlerin yanı sıra stand-up gösterisi gibi avantajlar da sunulacak.



    Binlerce üründe büyük indirim



    Gülümseten Kasım alışveriş etkinliği boyunca düzenlenecek kampanyalarla oyuncaktan elektroniğe, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok kategoride ve binlerce üründe sunulacak büyük indirim avantajları Amazon Türkiye müşterilerini gülümsetecek.



    Aldığınız ürünün fiyatı düşerse aradaki fark iade



    1-7 Kasım tarihlerinde “Prime’a Özel Fırsat” ibaresi bir ürün aldığınızda, bu ürünün fiyatının 30 Kasım’a kadar sizin aldığınız fiyatın altına inmesi halinde, aradaki fark kadar hesabınıza bakiye hediye edecek. Bu sayede bir ürün satın almadan önce “Acaba daha fazla düşer mi?” diye kara kara düşünmeniz gerekmeyecek.



    Amazon’da Kasım ayı boyunca müşterileri bekleyen fırsatlar neler?



    Her gün yenilenen "Flaş Fırsatlar"



    Gülümseten Kasım Fırsatları boyunca uzun süreli indirimlerin yanı sıra her gün kısa süreli büyük indirimler yapılacak. Gülümseten Kasım Fırsatları kampanya sayfasındaki “Flaş Fırsatlar” bölümünden, kısa süreli büyük indirimleri görüntüleyebilirsiniz. Flaş fırsatlar her gün saat 08.00’de ve 16.00’da güncelleniyor.



    Amazon’da Kasım ayı boyunca müşterileri bekleyen fırsatlar neler?



    Amazon Süper’de yüzde 10 indirim



    Gıda, temizlik, sağlık, evcil hayvan ürünleri, kırtasiye, elektronik aksesuar gibi kategorilerden ürünlerin bulunduğu Amazon Süper kategorisinden çoklu alımlarda ek indirim uygulanıyor. Amazon Süper’de tek sepette 5 ürün alanlara yüzde 5 indirim, 10 ürün alanlara yüzde 10 indirim yapılıyor. Bu indirim, tüm indirimlere ek uygulanıyor. İndirimli ürünlerle sepet hazırladığınızda cazip fiyatlar yakalayabilirsiniz.



    7,90 TL’ye stand-up gösterisi izleme fırsatı



    Amazon müşterileri, indirimli olarak stand up gösterisi izleme fırsatı elde edecek. Amazon Türkiye olan ürünlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, İstanbul Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek Gülümseten Kasım Akşamları isimli stand up gösterisi biletlerini 7,90 TL’ye satın alabilecek. Amazon, ülkemizde Prime üyeliğini 7,90 TL gibi oldukça avantajlı bir fiyat sunuyor. Stand up gösterileri için de aynı fiyat tercih edilmiş.



    Gülümseten Kasım Akşamları gösterilerinde Baturay Özdemir ve Kaan Sekban’ın yanı sıra 70’i aşkın stand-up gösterisi sanatçısını bünyesinde barındıran TuzBiber’in sürpriz 6’lı konsepti sahne alacak. Kampanya sayfasında belirtilen tarihler arasında 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Amazon.com.tr müşterileri, kayıtlı e-mail adreslerine gelen kodlar ile PASSO üzerinden sadece 7,90 TL’ye sahip olma şansını yakalayacakları biletler ile gösterileri izleyebilecek.



    Zorlu PSM’deki stand-up gösterisinin yanı sıra Amazon Instagram hesabı ve Tuzbiber Instagram hesaplarında her cuma günü komedi şovları yayınlanacak.



    Tüm indirimler için: Gülümseten Kasım Fırsatları









  • Amazonun indirim kuponlarına el atması gerekiyor.

  • Gülümseten kampanya. Fiyatları ve indirim oranlarını gören herkes gülümsüyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon’da Kasım ayı boyunca forumun reften kazanacağı fırsatlar neler?

  • Amazonda ürün yok ki indirim olsun. Telefon alalım dedik birkaç model harici yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani fiyatlar kasım ayı boyunca şimdiki fiyatlardan daha aşağı düşmeyecekse, yavan bir kasım bizi bekliyor demektir.

  • Ayrıca 7 kasıma kadar yapılacak prime üyesi alışverişlerinde 30 kasıma kadar indirimin yansıtılması garantisi de getirilmiş ki şimdi alacağınız bir ürün kasım 3. haftasındaki ana kampanyada indirime girerse aradaki fark hediye çeki olarak yansıtılacak. Örnek vermek gerekirse geçen ay aldığım bir ürün anlık 130TL indirim görmüş bu fark hemen hediye çeki olarak hesabıma tanımlandı. Amazon’da Kasım ayı boyunca müşterileri bekleyen fırsatlar neler? Amazon’da Kasım ayı boyunca müşterileri bekleyen fırsatlar neler? 

  • Huawei akıllı saat alacaktım ancak bakıyorum hepsiburada da 200 lira daha uygun fiyat. Amazon da pahalı olması mı fırsat oluyor anlamadım

  • sakın ola prime üyesi olup da 10 ürün alıp %10 kampanyasından faydalanmaya çalışıp 10 tane biskrem hanımeller almaya kalkmayın sonra kategori ban yersiniz bir evin ihtiyacından fazlası olabilir siz fakirler kim bisküvi yemek kim.Şeyine eşek şeysi girecek lamer coderlerin yazdığı kodla amazona elveeda.....Böyle salak bir kapital sistem görmemiştim....AMzonun türkiye şubesi ne beklenir....

  • doğru düzgün ürün çeşidi yok amazonda ki ne arasan çıkmıyor. Hb de dolu ürün var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.