Amazon sanal troy kabul etmiyor deneyen oldumu SANAL kart ile amazonda işlem yapılıyormu |
Amazon.com.tr'nin kastenTroy kart kabul etmemesi (4. sayfa)



-
-
Parolapara troy kartimi kabul etmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon hesabımı kapattım sonra tekrar açınca troy kart eklenebiliyor ama amazon prime abonesi olamıyorsunuz
alışveriş oluyor ama taksit yok
-
akbank kartımı sırf şu sebepten kullanamıyorum amazon çıldırmalık
-
https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=GFBWMNXEPYVJAY9A
Listede Troy kart var banka kartı ve kredi kartı olarak. Ben bu konuya yazmamın akabinde çok kez alış veriş yaptım Troy kart ile. Konuya da güncel bilgi olarak yazmış olayım.
-
nasıl yaptınız hocam,amazonda akbank kartı kaydetmeye çalıştığımda bu kart desteklenmiyor diyor alışveriş yapamıyorum.
-
Benim Ziraat hocam özel bankaları bilmiyorum doğrusu nasıl işliyor süreçleri
-
Troy altyapısını kullanan Yapı Kredi World Kredi Kartımı eklemek istediğimde buna sanal kartta dahil maalesef ki "Bu kart desteklenmiyor" uyarısı alıyorum. Kartın arkasında konuda belirtilen Discover logosuda mevcut ne iş anlamadım gitti.
-
Gerçek veya sanal farketmiyor Troy logolu kart geçersiz...
-
Amazon çağrı merkezine bu hususta bilgi verin hocam ilgililere ilettiklerini söylüyorlar.
-
Amazon hala Troy kartı kabul etmiyor
-
Arkadaşlar merhaba, ben de kart desteklenmiyor hatasını alıyordum ve bir çözüm yolu buldum. Bu hatayı aldığınızda Amazon.com'a girip oradan kartı eklemeyi denediğinizde kart eklenecektir. Orada desteklenen kartlar kısmında Discovery kart mevcut. Ben bu şekilde kartımı problemsiz ekleyebildim. Amazon.com.tr ve Amazon.com üyelikte aynı alt yapıyı kullandığı için otomatik olarak Amazon.com.tr hesabınızda da kartınızı görebilirsiniz.
-
Bende amazon.com üzerinden eklemeyi denedim ancak amazon.com.tr' de ne hata veriyorsa aynısını veriyor.
Kartım Garanti Bankası Troy.
Biraz daha detay verebilir misiniz?
-
Hocam benim kartım Yapıkredi Troy ve 6 ile başlıyor. Amazon.com'da kart numaramı girdiğim zaman yanında Discover logosu göründü ve kartı eklemek istediğimde herhangi bir hata vermedi. Normal kart ekleme işleminin dışında farklı bir işlem yapmadım. Siz de kart numarasını yazdığınızda Discover logosu görünüyor mu?
-
Benim kartım 9 ile başlıyor. Discover logosu da çıkmıyor.
Benim durum farklı gibi gözüküyor o zaman.
-
Anladım hocam o zaman sizin kartınız Discover destekli değil anladığım kadarıyla. Probleminizi çözemediğimiz için üzgünüm. Düzeltmeleri için beklemekten başka çareniz yok gibi görünüyor.
-
Sormayın.. Almak istediğim ürün de bitti uğraşırken, anlamadı da kalmadı.
-
Sanal kart oluşturup deneyin düzelecektir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çok teşekkürler.
vakıfbank bankomat sanal troy kart ile bir türlü ödeme yapamamıştım.
amazon mh bile yardımcı olamadı.
uygulamadan amerika yı geçtim.
sonra kartı ekledim eklendi.
sonra uygulamadan tekrar tr seçtim.
kart ekli gözüküyordu seçtim ve 3d secure ye yöndendirip işlem tamamlandı.
daha önce amazon ingiltereyi seçtiğimde olmadı yalnız.
amerikayı seçmeniz gerekiyor.
kartı eklerkende discovery yazdı ekranda
(not:vakıfbank bankomat 2500tl üzeri 200tl iade var onun için uğraştım)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X